Inloggen
menu

Wij zijn Seven Stars

We make IT spark.

Become our new star

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze mensen met het juiste DNA. Ons DNA. Wil jij vrijheid, autonomie en werken aan jouw werkgeluk? En wil jij je elke dag verder ontwikkelen? Dan zijn wij de perfecte match! Check hieronder jouw toekomstige baan. Staat ie er niet tussen? Scroll naar beneden en stuur een open sollicitatie!

5

Vijf redenen om bij Seven Stars te werken

 1. Een prettige werksfeer

  We vertrouwen elkaar. Denken in mogelijkheden. Samen gaan we voor succes. En dat terwijl de vonken er vanaf spatten. We make IT spark.
 2. Elke dag een uitdaging

  Onze opdrachtgevers staan nooit stil. En wij ook niet. Daardoor is elke dag anders. En sta je elke dag voor nieuwe uitdagingen.
 3. Vrijheid & autonomie

  Wij geloven in jou. Daarom heb je bij ons zelf de touwtjes in handen. Zelf je agenda samenstellen? Thuiswerken? Flexibele werktijden? Jij bepaalt. Zodat jij succesvol bent.
 4. Met plezier naar je werk

  Doen waar je blij van wordt. Dat vinden we belangrijk. Net als een goede werk-privé balans. Zodat jij lachend naar je werk gaat. En fluitend weer naar huis.
 5. Ruimte om te groeien

  Jouw persoonlijke ontwikkeling. Die vinden wij belangrijk. Dus helpen we jou. Met passende trainingen en een ruim opleidingsbudget.
Dit is wat onze collega's zeggen

Wat mijn werkdag zo leuk maakt is dat ik werk in een team waar ik tussen pas. Naast dat we hard werken lachen we ook veel. En een balans daarin vind ik heel erg belangrijk.

Amarins Steffens
Consultant W&S Seven Stars
Dit is wat onze collega's zeggen

Bij Seven Stars gaan we als team voor het beste resultaat. Samen met het team zorgen we voor de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers, en dat maakt het accountmanagement dynamisch en afwisselend.

Rene Kleine
Accountmanager
Dit is wat onze collega's zeggen

Persoonlijk contact met professionals, opdrachtgevers en partners, dat vind ik het leukste aan mijn werk. En natuurlijk de gezellige collega’s. Een jong team dat samen de schouders eronder zet!

Babs Hogeveen
Recruiter
Dit is wat onze collega's zeggen

Omdat Seven Stars continu in ontwikkeling is, kan ik mijzelf ook verder ontplooien door hier een steentje aan bij te dragen.

Simon Horstman
Contract Manager
Dit is wat onze collega's zeggen

Een goede sfeer is voor mij belangrijk. Dat zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga. Gelukkig heb ik collega’s die hier aan bijdragen en iedere dag leuk maken!

Neeltje Meijler
Content Marketeer

Jouw weg naar succes

In 7 stappen en enkele dagen

 • 1

  Gave job gespot?

  Voel je een vonk? Vertel het ons meteen.

 • 2

  Jouw profiel onder de loep

  Wat je kunt en in huis hebt, dat bekijken we snel en secuur.

 • 3

  Kennismakingsgesprek

  We zijn benieuwd naar wie jij bent. Kom maar langs.

 • 4

  Een korte persoonlijkheidstest

  Om te kijken wie je bent. We leren je graag beter kennen.

 • 5

  Tweede gesprek

  Zodat we elkaar nog een paar lastige vragen kunnen stellen.

 • 6

  Ons voorstel

  Wij doen je een mooie aanbieding. Nu is het aan jou.

 • 7

  De Match

  Yes, a star is born. Let's make IT spark.

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al op onze teampagina staan? Maar zie je geen vacature die bij je past? Als jij denkt denk dat wij een perfecte match zijn, gaan we graag het gesprek met je aan. Om samen jouw mogelijkheden binnen Seven Stars te bekijken. Gewoon vrijblijvend. Vul het contactformulier in. Dan nemen wij op korte termijn contact met je op. Dan zien we wel waar het schip strandt. Toch? 

Ik wil kennismaken

Meer weten?
Bel Niels

Wil jij meer weten over werken bij Seven Stars? Niels kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer! Neem snel contact met hem op.

Contactgegevens Niels

Open sollicitatie

  * verplichte velden