Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zuinig zijn op elkaar en zuinig zijn op onze wereld. Daar zetten wij ons graag voor in. Dit doen we door projecten en samenwerkingen aan te gaan. Lokaal, betrokken en impactvol. Want samen maken we het verschil.

logo

Onze elektrische deelauto: BMW i3

Onze nieuwste aanwinst, daar kun je bijna niet omheen. Hij is gloednieuw, rijdt elektrisch en is groen (en dan hebben we het niet alleen over de kleur!): onze BMW i3.    “Deelmobiliteit heeft natuurlijk verschillende voordelen, maar de belangrijkste vinden wij dat het maatschappelijk verantwoord is. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Organisaties gaan steeds meer nadenken over hoe zij hun steentje bij kunnen dragen aan een beter milieu. Met deelmobiliteit beperken wij weer een stukje van onze carbon footprint.”   Lees het hele artikel met Cheyenne binnenkort op onze nieuwspagina. 
logo

Etappe sponsor: Tour de Jes

Tour de Jes is een unieke tocht die van 17 juli t/m 22 juli 2022 in 6 etappes van Raalte naar de Alpe d’Huez gefietst wordt. Dit initiatief is gestart om geld in te zamelen voor de Maag Lever en Darm Stichting (MLDS). Ook wordt hiermee een eer bewezen aan Jesper, die op 15 juni 2021 is overleden. Wij ondersteunen dit initiatief door de laatste etappe te sponsoren.     We werken met verschillende partners samen, waaronder Brilliant Orange. Joris (directeur van Brilliant Orange) attendeerde ons op het nieuwe initiatief ‘Tour de Jes’ die op zoek was naar sponsors. En wij wisten het zeker: wij moeten hen steunen!  
logo

Shirtsponsor Olympia ’28

Lokaal zijn we natuurlijk ook actief. Zo zijn we sponsor van het 4e elftal van Olympia ’28 in Hasselt. De voetbalclub van onze eigen Boudewijn. Door onze bijdrage shinen zij de komende jaren in hele gave nieuwe shirts! #wemakeOlympia4spark   "Net als Seven Stars gaat Olympia 4 voor de perfecte match. Niet in de IT, maar op het voetbalveld. En met Seven Stars op de rug verschijnen we sprankelend aan de aftrap. Dank jullie wel!" - Frank Snel (speler Olympia 4)
logo

We donate IT: Dutch Cell Dogs

Geen relatiegeschenken in 2020, maar wel steun aan goede doelen. We zijn ontzettend trots dat we met de stemmen van onze partners, professionals en opdrachtgevers hebben kunnen doneren aan dit mooie initiatief. Dutch Cell Dogs biedt trainingsprogramma’s waarin asielhonden en gedetineerden samenwerken.
logo

We donate IT: Sheltersuit

Corona heeft ervoor gezorgd dat we in 2020 niet langs onze relaties konden met een mooi geschenk. Daarom hebben we onze partners, professionals en opdrachtgevers laten stemmen op een aantal goede doelen. Aan de drie doelen met de meeste stemmen hebben we een mooi bedrag gedoneerd! Deze keer in de spotlight: Sheltersuit. Sheltersuit ontwikkelt wind- en waterdichte jacks voor daklozen en vluchtelingen om ze te beschermen tegen de kou. De suits bestaan uit een jas, een slaapzak en een plunjezak, allemaal gemaakt van gerecycled materiaal door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sheltersuit deelt de slaapzakken gratis uit aan mensen die het hard nodig hebben.
logo

Werk & Inkomen bij de PI in Zwolle

Ja, de Penitentiaire Inrichting. We horen je denken: waarom deze samenwerking? Het samenwerkingsproject is ontstaan vanuit de Europese aanbesteding voor Dienst Justitiële Inrichtingen. Als preferred supplier wordt gevraagd om een bijdrage te leveren in de vorm van een zogeheten ‘social return’ component. Als Seven Stars leveren we hierin een bijdrage aan de training Werk & Inkomen. Meer weten? Lees het interview met Carolien hier. 
logo

We donate IT: Make A Wish

De goede doelen actie van 2020: in plaats van relatiegeschenken sturen doneerden we aan drie goede doelen. Ons netwerk mocht stemmen en de nummer 1 werd Make A Wish. Make a Wish Nederland laat de allerliefste wensen uitkomen van kinderen met een ernstige of levensbedreigende ziekte tussen de drie en achttien jaar. Deze kinderen knokken elke dag keihard tegen hun ziekte. Door het vervullen van hun wensen krijgen zij weer hoop en vertrouwen. Een super mooi initiatief!
logo

Pure Africa Coffee

Verschil maken. Dat doen zij. Voor elke kilo koffie investeren zij €1,- in microkredieten. En zetten zij zich in voor een betere prijs voor de koffieboer. En daarom drinken wij bij Seven Stars deze koffie het allerliefst.