Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Senior Projectleider Logistiek

Gouda
12 Maanden
36 uren
2 december 2024
Solliciteer

Over deze opdracht

Voor onze opdrachtgever Justitiële ICT Organisatie (JIO) zijn we op zoek naar een Senior Projectleider Logistiek. Reageren kan tot 25 oktober. Let op! Voor deze aanvraag kunnen geen ZZP'ers aangeboden worden.

Binnen het programma DSW (Digitaal samenwerken) vinden grote logistieke operaties in DJI-locaties plaats.

Hierbij valt te denken aan:

  • Vervangen Netwerkinfrastructuur (LAN/Wifi/Switches)
  • Upgraden WAN verbindingen
  • Opschonen “endpoints”
  • Uitrollen WiFi Accespoints* aanleg nieuwe UTP bekabeling (tbv o.a. Wifi)

Deze werkzaamheden zullen soms simultaan binnen een locatie dan wel in meerdere locaties moeten worden uitgevoerd. Hiervoor is een ervaren Projectleider Logistiek met technische (LAN/WAN) kennis/ervaring nodig en met kennis/ervaring binnen DJI/SSC-i en Logistiek binnen de DJI locaties.

Opdrachtomschrijving

Inventarisatie alle DSW (DJI) locaties, Opstellen diverse rapportages/planningen en benodigde project documentatie, Uitrol/installatie nieuwe LAN-Wifi infrastructuur, Logistiek management, Implementatie nieuwe UTP bekabeling. Implementatie End points na beproefing. Aansturen/monitoren van de uitvoering van de werkzaamheden. Aansturen externe leveranciers. Overleg en afstemming met FHI en Rijksvastgoedbedrijf

Over de organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICTdienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Functie-eisen

  • LAN/WAN/Telecom
  • Infrastructuren / Werkplekken
  • HBO technisch/informatica (10 jaar)
  • Project management (10 jaar)

Functie-wensen

  • Verantwoordelijkheid, Doorzettingsvermogen, Vasthoudendheid, Teamplayer, Klantgericht.
  • Kennis van werkprocessen binnen DJI. Kennis en ervaring met het werken in penitentiaire inrichtingen. Ervaring met processen binnen FHI & Rijksvastgoedbedrijf
  • Kennis en ervaring met FCC (Fortis Change Cloud) 

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 24 oktober 2024, voor 16.00 uur een recente cv voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Max kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer!
Bel, mail of app Max. Zo geregeld.

Max Vunderink

IT Recruiter West-Nederland