Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Product Owner AFAS

Den Haag
5 Maanden
32 uren
30 september 2024
Solliciteer

Over deze opdracht

Functie-eisen

Jouw kracht - dit neem jij met je mee

Voor onze opdrachtgever Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) zijn we op zoek naar een Product Owner AFAS. Reageren kan t/m 26 september.

COA voert per 1-1-2025 een nieuw ERP systeem in (AFAS). Als onderdeel van de implementatie worden naast de software ook rapportages ingericht. Deze complexe transformatie voeren we uit middels een hybride Agile/Project werkwijze. We zijn op zoek naar een meewerkend Product Owner (PO) voor de het realiseren van rapportages die met standaard AFAS worden gerealiseerd, dan wel AFAS overstijgend zijn. Deze laatste zullen met Qlik worden gerealiseerd. Als "meewerkend” Product Owner voer je rapportage analyses uit, stel je de backlog op, prioriteer je de backlog, plan je het werk en zorgt dat realisatie van de rapportages tijdig plaatsvindt. Dit alles in nauwe samenwerking met de Product Manager en de overige Product Owners (ERP, HR, Implementatie en integratie/migratie (IEM) en het COA MIT (Management Informatie Team). Een initiële analyse van de benodigde rapportages is uitgevoerd. Deze moet nog wel worden verdiept. De te realiseren rapportages moeten nog worden gespecificeerd. Na de livegang zullen op basis van de backlog rapportages worden doorontwikkeld. 

Je werkt samen met een BI expert, de AFAS-inrichtingsteams en het COA MIT (Management Informatie Team). Het MIT is o.a. verantwoordelijk voor het laden van de COA Qlik omgeving met AFAS-data en het ontwikkelen van de Qlik rapportages. Verder zijn er experts en vertegenwoordigers uit de organisatie die testwerkzaamheden uit zullen voeren. 

Jouw energie

  • Kennis en ervaring van ERP implementaties, bij voorkeur AFAS
  • Ervaring met rapportage analyses, het opstellen en managen van backlogs, het plannen van werk en sturen op de realisatie van het werk conform de planning
  • Je hebt ervaring met DWH’s, Qlik en het ontwikkelen van rapportages
  • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen, kan dwarsverbanden duiden en hebt uitstekende sociale vaardigheden
  • Je hebt een HBO-niveau
  • Je hebt ervaring in grotere organisaties, bij voorkeur bij de overheid. 

  • Je hebt ervaring met opleiden en trainen van medewerkers
  • Je hebt ervaring met rapportage dienstverlening en de inrichting daarvan
  • Je hebt ervaring met een hybride Agile/Project werkwijze
  • Je hebt ervaring met Jira

Je hebt goede sociale vaardigheden en zoekt de verbinding met de verschillende stakeholders. Je bent in staat het werk op een hybride Agile/Project werkwijze te managen. Je bent ervaren en neemt je teamleden mee in deze werkwijze en de inrichting van de rapportages.

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 26 september 2024, voor 10.0 uur een recente CV voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Max kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer!
Bel, mail of app Max. Zo geregeld.

Max Vunderink

IT Recruiter West-Nederland