Stagiair(e) Team West

Open
 • Open

 • Kandidaten voorgesteld

 • Gesprekken gepland

 • Ingevuld

Reageer direct

Functieomschrijving

Vast 40 uur/week Utrecht Vanaf februari

Wil jij een gave stageplek en het recruitmentvak leren kennen? Kom dan team West-Nederland versterken tijdens jouw meewerkstage! Als “STARgiair(e)” help je het multidisciplinaire team West mee aan de kandidaatzijde. Onder begeleiding van je teamleden mag je al snel zelfstandig aan de slag. Ondertussen leren wij je steeds meer werkzaamheden die horen bij de afwisselende baan van recruiter.

Dit zijn wij
Al sinds 2005 maken wij de perfecte match in IT. We verbinden ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle IT professionals en sturen op data. We waarborgen dat het gehele proces zo vlot en compliant mogelijk verloopt. Ons onderscheidend vermogen zit in onze spark: bij Seven Stars voelt elk contactmoment aan als bijzonder. Dat borgen we door met oprechte aandacht, fun en een flinke dosis energie zo betrokken mogelijk samen te werken met onze stakeholders. Daar worden wij zo om gewaardeerd. Aan jou om dit te omarmen en hier je eigen spark aan toe te voegen!

Functie-eisen

Dit breng je mee:

 • Je volgt een Mbo of Hbo-opleiding (bij voorkeur: Commerciële Economie, Bedrijfskunde/MER, Small Business & Retailmanagement, Psychologie, Human Resource Management, Communicatie of vergelijkbaar;
 • Je bent enthousiast, communicatief sterk en brengt veel energie;
 • Je bent proactief en leergierig en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent zelfstandig, maar je kan ook prima werken in teamverband.

Aanbod

Wat biedt Seven Stars jou?
Tijdens de stage leer je hoe is het is om te werken als recruiter. Je leert onder andere hoe je de beste kandidaten kunt vinden en biedt ondersteuning aan de recruiters op verschillende gebieden. Denk hierbij aan hoe je op basis van cv’s en gesprekken de juiste kandidaten kan selecteren. Ook schuif je aan bij selectiegesprekken en bied je kandidaten aan richting de accountmanagers. Doordat we in een multidisciplinair team werken, kijk je ook mee met onze accountmanager en contractmanager. Geen dag is hetzelfde!

Naast meedraaien in ons team, krijg jij alle ruimte voor je onderzoek. Samen met jou willen wij graag onderzoeken hoe je de betrokkenheid van externe professionals kan vergroten. Hoe kan je als organisatie freelancers aan je binden? Je onderzoekt waar kandidaten behoefte aan hebben, combineert verschillende invalshoeken (bijv. marketing, HR en bedrijfskunde) en vertaalt de inzichten naar een concreet en praktisch advies.

Verder bieden wij:

 • Veel persoonlijke aandacht;
 • Ruimte voor ontwikkeling;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels en teamuitjes;
 • Beloning: stagevergoeding van €350,- bruto per maand.

Team West-Nederland is een leuk, jong en gedreven team die het laatste jaar enorm aan het groeien is. Als stagiair(e) in dit team word je warm ontvangen en staat iedereen voor je klaar. We werken hard en vieren successen met elkaar!

En nu?
Reageren natuurlijk!
Laat hieronder je cv en motivatie achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Beloofd. Heb je een vraag? Bel, mail of app Ryan. Want we vertellen met plezier meer over onze stageplek.
Tot snel!

Overige informatie

Startdatum: Vanaf februari

Inzet: 40 uur/week

Duur:

Locatie: Utrecht

Reageer direct!

Net zo enthousiast als wij? Reageer dan direct op deze vacature. Je kan je cv toevoegen, of er voor kiezen om je LinkedIn profiel te gebruiken. Wel zo makkelijk!

Reageer direct


  * verplichte velden
  Contact Ryan
  06 5273 5381

  Meer weten?
  Bel Ryan

  Denk jij dat je perfect bij ons past? Of wil je meer weten over deze vacature? Of over werken bij Seven Stars? Ryan heeft het antwoord op al je vragen. Echt. Neem dus snel contact met hem op.

  06 5273 5381
  REAGEER DIRECT
  Vacature

  IT Recruiter Team West

  ‘Lachend naar je werk én fluitend naar huis. We make IT spark!’ Kom werken bij één van Nederlands grootste IT-flex spelers in de markt! Ben jij op zoek naar jouw nieuwe baan? Wil je de wereld van IT recruitment verder verkennen? Bij Seven Stars in...

  Vast 40 uur/week Utrecht Zo snel mogelijk
  Vacature

  IT Recruitment Consultant Team West

  ‘Energie heb je nodig om te sprankelen. Om te ondernemen, te groeien en die extra stap te zetten. Energie zit in ons. In alles wat we zijn en doen.’ Zet jouw kwaliteiten in als IT recruitment consultant voor Seven Stars, één van Nederlands beste...

  Vast 40 uur/week Utrecht Zo snel mogelijk
  Opdracht

  Stagiair(e) Marketing & Communication

  Hey! Jij daar. Zoek jij dé leukste marketing meewerkstage van Nederland? Dan heb je geluk, want wij hebben een plekje voor je vrij. Voor ons Marketing & Communication team zijn we op zoek naar een meewerkstagiair(e) per februari 2023. Als...

  Tijdelijk 40 uur/week Zwolle Februari 2023