IT Recruitment Consultant Key Account Team

Open
 • Open

 • Kandidaten voorgesteld

 • Gesprekken gepland

 • Ingevuld

Reageer direct

Functieomschrijving

Vast 40 uur/week Zwolle Startdatum in overleg

Kom werken bij één van Nederlands grootste IT-flex spelers in de markt! Ben jij op zoek naar jouw nieuwe baan? Wil je de wereld van IT recruitment verder verkennen? Bij Seven Stars in Zwolle krijg jij alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot IT recruitment consultant. Ook krijg je een goed salaris van € 2.700,- tot € 3.700,-, een jaarcontract én een laptop + telefoon. En ja, die mag je óók privé gebruiken. Wacht niet te lang met solliciteren en deel jouw spark! 
 
Wat ga je doen? 
Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het oppakken van aanvragen én het voorstellen van de beste kandidaten. Daarnaast heb je een veelzijdig takenpakket. Hoe dat takenpakket eruit ziet? Nou, zo!: 

 • Je brainstormt met je collega’s waar de beste IT professionals te vinden zijn; 
 • Je benadert kandidaten via verschillende kanalen, waaronder social media;
 • Je onderhoudt contact met een pool van IT professionals en breidt de pool uit; 
 • Je hebt contact met ons partnernetwerk en bent voor hen een relatiemanager;  
 • Je interviewt kandidaten (telefonisch) en enthousiasmeert hen over de opdracht bij de klant; 
 • Je stelt de beste kandidaat voor de job voor; 
 • Je hebt de deadline gehaald. Bam! Zo doen we dat bij Seven Stars! 

 

Werken bij Seven Stars 
Dat wil je! Als IT Recruitment Consultant bij ons in Zwolle kom jij in een team te werken van energieke mensen die hun vak verstaan. Energie heb je nodig om te sprankelen. Om te ondernemen, te groeien en die extra stap te zetten. Energie zit in ons. In alles wat we zijn en doen. Onze missie is: we make IT spark! En die vonk is belangrijk. Die is er tenslotte al sinds 2005. Daarom durven wij de dingen nét ff anders te doen. 
 
Onze cultuur kenmerkt zich door een gezellige sfeer. Een flauwe grap op z’n tijd en open deuren. We vertrouwen elkaar en geloven in jou! Hybride werken is bij ons de standaard, deels op kantoor, deels vanuit huis. Het uitgebreide inwerktraject is ingericht om jou op te leiden tot een top IT recruiter. Met inhoudelijke trainingen en de input van jouw collegas word je wegwijs in de wereld van IT recruitment. Samen met zes andere collega’s zijn jullie het key account team. 
 
Collega Simon over het team: 
'In ons team zijn we inhoudelijk sterk, kunnen goed met elkaar sparren en samenwerken en hebben daarnaast veel lol. Ik ga elke dag met plezier naar kantoor! We houden ook van lekker samen lunchen in de stad, borrelen en af en toe een leuk uitje zoals een escape room of bowlen. 
 
We vinden het belangrijk dat je kan groeien. Daarom krijg je een opleidingsbudget, zodat je trainingen en opleidingen kan volgen die aansluiten op jouw talenten. Of gewoon graag een tof event bezoeken? Doen! Wij faciliteren. 
 
Je werkt met name vanuit ons monumentaal pand in de binnenstad van Zwolle met dakterras én StarBar. Waar al onze stars samen successen kunnen vieren (met onze eigen Seven Stars champagne). Maar je moet ook kunnen ontspannen, want dat is minstens zo belangrijk! Bijvoorbeeld tijdens een potje padel of SUPtocht. Durf jij het aan?

Functie-eisen

Jouw kracht – dit neem jij met je mee 
Als Recruitment Consultant bij Seven Stars in Zwolle ontwikkel jij jouw kwaliteiten ‘on-the-job’. Je hoeft niet alles al te kunnen, maar om succesvol te kunnen zijn in deze rol is het fijn als je over het volgende beschikt: 

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau. 
 • Je bent eager to learn en je wilt je ontwikkelen in een commerciële recruitmentrol. Geen zorgen, helpen we je bij.
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Zo kun jij goed met zowel opdrachtgever als professional communiceren. 
 • Je kunt snel schakelen. Is geen probleem voor jou. 
 • Ervaring in de IT is mooi maar geen vereiste. Interesse in IT of de wil om je hierin verder te verdiepen wel! Wel zo handig. 

Aanbod

Jouw keuze – dit krijg je van ons 
Als IT Recruitment Consultant bij ons is er, naast dat je natuurlijk ook fijn thuis kunt werken, een werkplek voor jou ingericht in ons kantoor in Zwolle. Verder mag je van ons het volgende verwachten: 

 • Een goed salaris tussen de € 2.700,- tot € 3.700,- (o.b.v. fulltime) + bonusregeling die kan oplopen tot € 2.000,- per kwartaal. Voel je vrij om dit te overtreffen. 
 • Jaarcontract van 36 – 40 uur met uitzicht op een vast contract. 
 • Persoonlijk trainingsprogramma, goede begeleiding én een opleidingsbudget om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 
 • Laptop en telefoon, ook voor privé gebruik. Mag gewoon! 
 • NS Business card voor het reizen naar je werk of een reiskostenvergoeding. 


Verder krijg je van ons een goed pensioen, 26 vakantiedagen en mogelijkheid voor een maand sabbatical (na 5 jaar in dienst). Altijd al die reis willen maken? Groot gelijk. Duurt voor jou nog wel ff, maar wat in ‘t vat zit verzuurt niet! 
 
Pak het moment 
Heb jij de spark die wij zoeken? Dan ben jij onze nieuwe star! Solliciteer direct door op onderstaande button te klikken. Solliciteren met je LinkedIn-profiel? Geen probleem! Net zo makkelijk. 
 
Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met Jorg op door te bellen, appen of een mailtje te sturen. Hij is bereikbaar op jorg@sevenstars.nl of 0652735381. 

 

Overige informatie

Startdatum: Startdatum in overleg

Inzet: 40 uur/week

Duur:

Locatie: Zwolle

Reageer direct!

Net zo enthousiast als wij? Reageer dan direct op deze vacature. Je kan je cv toevoegen, of er voor kiezen om je LinkedIn profiel te gebruiken. Wel zo makkelijk!

Reageer direct


  * verplichte velden
  Contact Jorg
  06 5273 5381

  Meer weten?
  Bel Jorg

  Op zoek naar een opdracht die bij jou past? Stop! Jorg is een echte doorpakker die jou met veel enthousiasme helpt naar een nieuwe opdracht. Neem contact met hem op en ga samen aan de slag!

  06 5273 5381
  REAGEER DIRECT
  Opdracht

  Technisch Manager

  Voor onze opdrachtgever Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Technisch Manager • Fungeren als vast aanspreekpunt techniek voor het projectteam. Jij vertegenwoordigt en bent het technisch geweten • Sturing geven aan het technisch team; •...

  Tijdelijk 36 uur/week CIV Delft Start 1 juli 2023
  Opdracht

  Business & Data Analist

  Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren Business Analist / Data Analist voor 24 uur per week. Het bij het DCC-IenW nu in gebruik zijnde crisisinformatiesysteem ICAweb is aan het eind van z’n levenscyclus en is relatief kostbaar door...

  Tijdelijk 24 uur/week Den Haag Start 5 juni 2023
  Opdracht

  Projectmanagement officer

  Voor onze opdrachtgever DUO Groningen zijn wij op zoek naar een Projectmanagement officer. Ter ondersteuning van de projectmanager Migratie Enterprise Cloud zijn wij op zoek naar een ervaren PMO. Door de omgeving waarin het project zich afspeelt is...

  Tijdelijk 32 uur/week Groningen Start 15 juni 2023