Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New 'STAR'giair: meet Sterre

  • 29 november 2023
  • 29-11-23
  • Geschreven door Calista Dekker
  • Calista Dekker
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Meet onze nieuwste ‘STAR’giair: Sterre. Aankomende 3 maanden versterkt zij team midden als Recruiter Assistent. Tijdens haar opleiding HRM op Hogeschool Windesheim in Almere heeft zij al veel geleerd over de theorie. Tijd voor Sterre om deze kennis toe te passen in de praktijk.

Buiten haar werkzaamheden geniet Sterre van lezen, wandelen en het afspreken met vrienden. Ze is een grote fan van Taylor Swift en kijkt nu al uit naar het concert volgend jaar. Daarnaast kun je haar wekelijks vinden bij de studentenvereniging in Almere. Hier viert ze niet alleen graag een feestje, maar laat ze ook actief haar stem horen in verschillende commissies.

Wil jij Sterre nog beter leren kennen? Wij hebben haar onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 Fiets of auto?
“Zou ik ook mogen valsspelen en zeggen OV? Ik heb thuis wel een fiets maar nog geen rijbewijs. Om naar Almere stad te gaan neem ik ook liever de trein en bus. Anders moet ik een halfuur fietsen.”                                                                                                                                                                                                                                            
Werk of school?
“Werk, omdat je dan de gezelligheid meekrijgt en ook de praktijkervaring daarbij. De afwisseling van school en stage vind ik op dit moment erg tof.”

Bootcamp of borrel?
“Ik kies sowieso voor een borrel. Ik ben niet iemand die heel erg graag sport. Zo nu en dan naar de sportschool vind ik wel prima. Maar een borrel met vrienden of familie vind ik gezelliger als sporten.”

Ochtend of avond?
“Avond. Dat vind ik veel gezelliger en knusser. In de avond kun je er ook op uit gaan of met vrienden afspreken. Ik hou wel van een productieve ochtend maar ik kies toch voor de avond.”

Praten of luisteren?
“Luisteren, ik denk dat je met luisteren toch meer kan bereiken dan alleen praten. Luisteren naar iemands interesses vind ik leuker dan praten over mijzelf.”

Alleen of samen?
“Alleen, ik hou ervan om met vrienden te zijn. Maar ik heb ook een momentje nodig om even op te laden. M’n sociale batterij is dan leeg.”

Zon of sneeuw?
“Zon, zeker weten! Ik kan echt niet tegen kou. Laat staan sneeuw. Ik ben nog nooit op skivakantie geweest, maar m’n handen worden al koud als ik denk aan sneeuw. Geef mij maar gewoon zon zee en strand, dan ben ik helemaal blij.”

 Wil jij Sterre welkom heten of succes wensen met haar stage? Stuur haar dan een berichtje op sterre@sevenstars.nl. Zoek jij ook een leuke stage? Check dan hier onze vacatures.


Deel deze update

Nieuws

Starring Robin: van ‘STAR’giair naar IT Recruiter bij Seven Stars

Werkgeluk voor onze Stars? Binnen Seven Stars streven we naar niets minder dan dat. Iedere ‘STAR’ heeft de regie over zijn of haar eigen werkgeluk,...

lees meer
Nieuws

Kijkje in de werkdag van Karen

Het is weer tijd voor een exclusief kijkje in de werkdag van één van onze Stars. Dit keer neemt onze Karen, Accountmanager in team Midden je mee. Zij...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Rens

Goed nieuws! Ons Star team blijft verder groeien. Meet onze nieuwste Star Rens. Deze Badhoevedorper woont inmiddels alweer 10 jaar in het mooie...

lees meer