Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Mondher

  • 26 oktober 2023
  • 26-10-23
  • Geschreven door Calista Dekker
  • Calista Dekker
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Daar is er weer één. Maak kennis met Mondher! De nieuwste aanwinst in team Noord als IT-Recruitment Consultant. Samen met zijn vriendin woont hij in het mooie Groningen. Voor hem een thuiswedstrijd dus.

Mondher is een fanatiek gamer. Samen met z’n vrienden duikt hij in z’n vrije uurtjes dan ook graag in games als ‘guild wars’, ‘battlefields’ of in survivalgames. Niet gek ook als je een studie game design hebt gevolgd. Maar zijn interesses gaan verder dan de gamewereld. Zo houdt hij zich ook graag bezig met yoga, meditatie én spiritualiteit. Mondher heeft zelfs een minor in filosofie, spiritualiteit en wereldreligies afgerond. Of het nu gaat om een ‘online battle’ of innerlijke rust, hij is altijd klaar voor het volgende level!

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Mondher ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Fiets, Groningen is echt een fietsstad. Je bent op de fiets sneller dan met de auto. Ik heb al wel 10 jaar m’n rijbewijs maar nooit de behoefte gehad om een auto te kopen. Mijn fiets brengt me wel van A naar B.”

Werk of school?
“Werk, studeren is niets voor mij. Bij m’n studie Toegepaste psychologie heb ik gemerkt dat ik beter leer door te doen.  Wat ik prettig vind aan werken is dat je hier je eigen invulling aan kan geven. Op school heb je dat minder.”

Bootcamp of borrel?
“Borrel, ik hou van gezelligheid. Om mezelf nou helemaal af te laten beulen bij een bootcamp... ja dan is mijn keuze makkelijk gemaakt. Ik denk ook dat ik 1 van de minst fanatieke sporters ben in team Noord, haha.”

Ochtend of avond?
“Avond. Ik hou van uitslapen. Vroeg opstaan is niks voor mij. De avond associeer ik met lekker thuiskomen, ontspannen en rust buiten.”

Praten of luisteren?
“Lastig, ik zou eigenlijk beide willen kiezen… Maar dan kies ik toch praten. Luisteren vind ik ook fijn om het perspectief van anderen aan te horen.

Alleen of samen?
“Samen. Maar ik vind het af en toe ook fijn om alleen te zijn. Even 1 zijn met je gedachten of juist je gedachten helemaal loslaten. Altijd alleen zijn spreekt me dan weer niet zo aan. Dat is ook de reden dat ik toch kies voor samen. Samen bereik je meer én je kunt je plezier en verdriet met iemand delen.”

Zon of sneeuw?
“Deze vind ik moeilijk. Sneeuw associeer ik met kerst en dat vind ik gezellig. Lekker eten samen met vrienden en familie. Maar, voor de zon valt ook wel wat te zeggen. Lekker buiten zijn met je vrienden, zwemmen en op het terrasje met een borreltje. Als ik echt moest kiezen kies ik toch zon.”

Wil jij Mondher welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op mondher@sevenstars.nl of 0682534365.


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars voor de achtste keer op rij FD Gazelle

Wow, we’re rocking IT again! Onze ‘lucky number seven’ is geüpgraded naar ‘fantastic 8’. We zijn namelijk voor de 8 e keer op rij uitgeroepen tot één...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Kim

Ons Star team blijft maar groeien. Meet onze nieuwste STAR: Kim! Ze gaat in ons Key Account Team aan de slag als IT Recruiter. Samen met haar...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Leonie

Daar is er weer één. Maak kennis met onze nieuwste ster: Leonie! Op 18 september is ze gestart als IT Recruitment Consultant in ons Key Account Team....

lees meer