Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Kim

  • 17 oktober 2023
  • 17-10-23
  • Geschreven door Kirsten
  • Kirsten
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Ons Star team blijft maar groeien. Meet onze nieuwste STAR: Kim! Ze gaat in ons Key Account Team aan de slag als IT Recruiter. Samen met haar verloofde én trouwe viervoeter Nala woont ze in het Drentse Hoogeveen.

Elke woensdagavond staat Kim op het trainingsveld van haar voetbalcluppie SV Pesse. Daar is ze helemaal in haar ‘nopjes’. Ondanks dat ze de competitiewedstrijden achter haar heeft gelaten, houdt ze nog steeds van het ‘voetbalsfeertje’. En als dat nog niet genoeg is, tennist ze ook nog eens 1 keer per week. Met een tennisleraar als partner, kun je ook niet anders verwachten, toch?

Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar vrienden en familie. Niet gek ook dat haar weekenden vol zijn gepland met spelletjes- of borrelavonden. Wel al-tijd in combinatie met eten. Want als er 1 ding is waar je Kim gelukkig mee kunt maken, dan is het wel lekker én veel eten.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Kim ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto. Ik zou willen dat het de fiets was. Voor m’n vorige werk moest ik het hele land door crossen. Daardoor vind ik rijden ook leuk.”

Werk of school?
“100% werk. Op de middelbare school heb ik een leuke tijd gehad. Maar ben meer een doener en leer liever in de praktijk.”

Bootcamp of borrel?
“Ja, dan ga ik toch voor ‘n borrel. Ik ben gek op bijna alle sporten, maar een borrel gaat wel voor. Lekker een wijntje, kaas, worst… een goede borrelplank. Ja, daar maak je mij blij mee!”

Ochtend of avond?
“Avond. In de ochtend ben ik niet chagrijnig, maar wel vaak vermoeid. Ik heb dan ook moeite met uit bed komen en snooze graag. In de avond heb ik meer energie.”

Praten of luisteren?
“Dan ga ik toch voor luisteren. Praten vind ik ook leuk… Maar merk wel dat mensen snel bij me komen voor een luisterend oor. Maar hou ook wel van een goed gesprek hoor.”

Alleen of samen?
“Samen. Ondanks dat ik goed alleen kan zijn. M’n vriend werkt in de avond, waardoor ik tot 22.00 uur alleen ben. Maar vind dat niet erg. Ik kan dan lekker m’n ding doen: sporten, serie kijken of gewoon even lekker niks. Maar ik hou wel écht van gezellig. Het weekend plan ik altijd vol om leuke dingen met vrienden of familie te doen.

Zon of sneeuw?
“Hmm.. Toch wel de zon. Ik vind wintersport ook leuk, maar zou m’n zomervakantie er niet voor willen inleveren.”

Wil jij Kim welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur hem dan een berichtje op (kim@sevenstars.nl of 0682092820).

 


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Leonie

Daar is er weer één. Maak kennis met onze nieuwste ster: Leonie! Op 18 september is ze gestart als IT Recruitment Consultant in ons Key Account Team....

lees meer
Nieuws

Gastblog: Niek van Halteren’s visie op vitaliteit

Succesvol en gelukkig zijn, dat willen we allemaal. Niet door het na te jagen, maar door je energie te voelen en te volgen. Want daarmee krijg je je...

lees meer
Nieuws

Mike’s Memo: waardige rivalen

Je gelooft het niet, maar het is alweer een nieuw kwartaal, en dat kan maar één ding betekenen - een splinternieuwe Mike's Memo! Onze gastblogger Mike...

lees meer