Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Joanne

  • 15 september 2023
  • 15-09-23
  • Geschreven door Kirsten
  • Kirsten
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

We hebben weer een nieuwe ster kunnen toevoegen aan ons team: meet Joanne! Op 4 september startte ze als IT Recruiter in team West. Joanne woont in Zaandam, samen met haar man en haar zoontje van 8. Ze is een echte gameliefhebber en dat doet ze dan ook graag tot in de late uurtjes. En een eigen game pc bouwen? Daar draait deze technische dame haar hand niet voor om.  Verder creëert ze met haar 3D printers de leukste items voor in huis. Ook is ze gek op dieren. Thuis is het een echte beestenboel. Ze heeft namelijk 3 katten, 3 gekko’s én… een slang.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Joanne ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto. Ik heb geen rijbewijs, maar ik ben wel een ‘passenger princess’. Haha.”

Werk of school?
“Werk. Ik vind dat je meer kunt leren in de praktijk dan op school. En ik leer zelf het beste door dingen ‘te doen’.”

Bootcamp of borrel?
Borrel. Ik ga naar de sportschool, maar daar is alles ook mee gezegd. Een wekelijkse sport is niets voor mij. Dus dan ga ik toch liever borrelen.”

Ochtend of avond?
“Avond. Ik ben echt een avondmens. Denk zelfs een nachtuil. Meestal game ik wel tot laat of als ik iets aan het maken ben wil ik het klaar hebben. En dan is het zo ineens 2 uur. Gelukkig kan ik er dan ‘s ochtends gewoon goed uitkomen.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Vind het altijd leuk om te horen wat iemand te vertellen heeft. Daar leer je van en je leert de mensen ook nog eens kennen.”

Alleen of samen?
“Deze vind ik lastig. Ik ben een gezelligheidsdier, maar ik kan ook goed alleen zijn of alleen dingen ondernemen. Alleen naar de bios als niemand mee kan? Dan ga ik gewoon alleen. Als ik echt moet kiezen dan ga ik toch voor samen.”

Zon of sneeuw?
Sneeuw. Sneeuw vind ik echt prachtig. En kerst vind ik ook geweldig. Ik ben zo iemand die drie kerstbomen in haar huis heeft staan en haar hele garderobe en accessoires erop aan past. Ben daar heel ‘extra’ in.”

Wil jij Joanne welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (joanne@sevenstars.nl of 0613637689)


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Danique

Meet Danique! Op 1 september is ze gestart als IT recruiter in team midden. Danique is 21 jaar, woont in Heeten en is net afgestudeerd. Tijdens haar...

lees meer
Nieuws

New ‘STAR’giar: meet Calista

Een nieuwe ‘STAR’giair! Calista is gestart met haar afstudeerstage bij Team Marketing & Communicatie. Ze volgt de opleiding Creative Business aan NHL...

lees meer
Nieuws

Kijkje in de werkdag van Marleen

Het is weer tijd voor een exclusief kijkje in de werkdag van één van onze Stars. Dit keer neemt onze Marleen, Senior Finance Professional in Team...

lees meer