Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: Meet Gönül

  • 20 juli 2023
  • 20-07-23
  • Geschreven door Kirsten
  • Kirsten
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

We hebben weer een nieuwe ster in ons midden. Meet onze nieuwste STAR: Gönül. Ze  gaat shinen als IT Recruiter in team Midden. Gönül is 28 jaar en is geboren én opgegroeid in Zwolle. Voor de liefde heeft ze Zwolle tijdelijk ingeruild voor Venray in Limburg. Maar na 2,5 jaar tijd is ze toch weer teruggegaan naar haar roots. Samen met haar man en zoontje van 2,5 is ze hier inmiddels weer gesetteld. In haar vrije tijd brengt ze het liefst tijd door met haar zoontje, gaat ze graag zwemmen en luistert veel muziek. Ook scoort ze graag parfum testers. Ze heeft er zo'n paar honderd in haar kast liggen.”

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Gönül ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Ik heb zelf geen rijbewijs, dus dan moet ik wel fiets zeggen. De auto vind ik wel het meest comfortabel. Het liefst word ik rondgereden haha. Als m’n man vraagt of hij me even met de auto naar het werk moet brengen dan zeg ik echt geen nee!”

Werk of school?
“Goede vraag, school denk ik dan toch wel. Het is goed om je te blijven ontwikkelen. Tijdens het werk breng je wat je leert in de praktijk natuurlijk. Maar ook in je werk is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Met scholing kan dat natuurlijk.”

Bootcamp of borrel?
“Absoluut de borrel, ik ben helemaal niet sportief haha.”

 Ochtend of avond?
“Avond. Ik ben echt een avondmens. Ik hou van donker, het liefst houd ik ook de hele dag de gordijnen dicht.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik ben een luisterend oor voor de mensen om mij heen. Als ze me nodig hebben dan sta ik ook altijd voor ze klaar.”

Alleen of samen?
“Hmm, in m’n vrije tijd ben ik liever alleen. Maar niet altijd natuurlijk. Ik vind het dan fijn om even me-time te hebben, om me te kunnen opladen. Alleen schiet dat er sinds de geboorte van m’n zoontje wel bij in haha.”

Zon of sneeuw?
“Zon! Ik ben een echte koukleum, heb het namelijk heel snel koud. Sneeuw vind ik wel leuk om te zien hoor, maar na 2 dagen ben ik er dan ook wel weer klaar mee.”

Wil jij Gönül welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (gonul@sevenstars.nl of 0683508470.


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars groeit door binnen Circle8 Group

Constantly making IT grow! Ook in 2022 hebben we weer een flinke omzetgroei doorgemaakt. Maar liefst 25% naar een omzet van ruim € 89 miljoen. Voor...

lees meer
Nieuws

Mike's Memo: over normvervaging

Een nieuw kwartaal.. Dat kan maar 1 ding betekenen. Een nieuwe Mike’s Memo! Onze gastblogger Mike heeft weer een mooi artikel voor jullie geschreven....

lees meer
Nieuws

Starring Carla: over haar leerwerktraject bij Seven Stars

Waar ze eerst waakte over de veiligheid van het luchtruim van Nederland, houdt Carla nu toezicht op de facturatie van Seven Stars. Wat een switch hè?...

lees meer