Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Kimberley

  • 18 april 2023
  • 18-04-23
  • Geschreven door Kirsten
  • Kirsten
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Onze nieuwste Star van 2023! Kimberley gaat in team West aan de slag als IT Recruiter. Ze omschrijft zichzelf als een mensenmens. Van contact met andere mensen en verbinden krijgt ze veel energie. Eigenschappen die perfect matchen bij haar nieuwe rol.

In haar vrije tijd gaat ze graag borrelen met haar vriend of vriendinnen. Of ze gaat naar de sportschool. Minimaal drie of vier keer per week. Doet ze even! Maar het gelukkigst wordt ze van rondwandelen in de natuur. Lange én uitdagende wandelingen. Zo heeft ze de GR5 gewandeld: een wandelroute die loopt van Hoek van Holland naar Nice.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Kimberley ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Fiets. Maar alleen als het qua afstand een beetje te doen is. Als de reisafstand naar Utrecht niet zo lang was geweest, had ik liever de fiets gepakt. Maar dat is nu niet te doen. Bij een van m’n vorige jobs moest ik elke dag 50 minuten fietsen en dat deed ik zonder tegenzin. Ik heb een goede gezondheid, dus waarom niet?”

Werk of school?
“Een combinatie van beide. Het liefst pas ik wat ik geleerd heb direct toe in de praktijk. Dan heb je er meteen profijt van. En mezelf blijven ontwikkelen is iets wat ik erg belangrijk vind.”

Bootcamp of borrel?
“Ik hou van gezelligheid, maar kies toch voor de bootcamp. Ga dan toch liever voor iets actiefs. Ik hou van sporten, wil mezelf graag uitdagen en zoek graag m’n grens op. En dat vind je natuurlijk in een bootcamp.”

Ochtend of avond?
“Oeh, dat vind ik een lastige. Als het lekker weer is sta ik vroeg op om het meeste uit m’n dag te halen. Met slecht weer heb ik weer meer met de avond. Die heeft ook z’n charme. En ’s avonds ga je natuurlijk lekker op stap. Als ik een keuze zou moeten maken dan ga ik toch voor de ochtend.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Een inspirerende uitspraak daarvoor vind ik ‘Als je praat, herhaal je alleen wat je al weet. Maar als je luistert, kun je iets nieuws leren.’ Daar kan ik mezelf in vinden. Ook merk ik dat mensen het fijn vinden om hun verhaal bij mij kwijt te kunnen. Ik hoor vaak dat ik een bepaalde rust en warmte uitstraal. Maar ik vind het ook leuk om informatie met mensen te delen. Als ik ergens enthousiast over ben praat ik daar graag over.”

Alleen of samen?
“Samen. Ik zou mezelf omschrijven als een mensenmens. Ik houd van gezelschap en mensen om me heen. Natuurlijk heb ik ook wel de behoefte om alleen te zijn of om me even terug te trekken. Dan mediteer en reflecteer ik graag. De juiste balans is natuurlijk belangrijk, je moet ook kunnen opladen.”

Zon of sneeuw?
“Die is makkelijk. Zon! Als de zon schijnt moet ik naar buiten. Ik word van de zon gewoon instant happy. Ik heb geen hekel aan de sneeuw hoor. Als er sneeuw ligt kan ik daar ook van genieten.”

Wil jij Kimberley welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (kimberley@sevenstars.nl of 0682092820.

 


Deel deze update

Nieuws

Kijkje in de werkdag van Tamara

Het is weer tijd voor een exclusief kijkje in de werkdag van één van onze Stars. Dit keer neemt onze Tamara, Contractmanager in Team Noord je mee. Ben...

lees meer
Nieuws

Thuiswerken: make IT work from home

Thuiswerken. Of hybride werken. Mede door de coronapandemie is dit een nieuwe way of working geworden. Ook bij Seven Stars. Niet alleen voor onze...

lees meer
Nieuws

Mike’s Memo: over het oneindige spel

Onze ge-wel-dige gastblogger Mike is weer terug! Dit jaar trapt hij z’n memo af met ‘het oneindige spel’. Een term die Simon Sinek enkele jaren...

lees meer