Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New 'STAR'giair: meet Lucas

  • 15 februari 2023
  • 15-02-23
  • Geschreven door Kirsten
  • Kirsten
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Daar is hij hoor. De eerste ‘STAR’giair van 2023. Lucas is vorige week gestart met zijn stage bij Team Marketing & Communicatie. Tijdens zijn opleiding Mediavormgever heeft hij al veel geleerd over grafisch design, webdesign en marketing. Deze skills passen perfect bij zijn stage, waar hij zich voornamelijk gaat focussen op online marketing.

Weekend? Dat kent Lucas niet. Dan is hij namelijk druk met z’n job als verkoopspecialist bij een herenmodezaak in Zwolle. En als hij dan vrij is, kijkt hij graag een serie of gaat hij  graag op stap met z’n vrienden.

Wil jij Lucas ook een beetje leren kennen? Wij hebben hem onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto! Ook al heb ik er zelf geen. Als ik zeg regen en kou dan hoef ik niets meer uit te leggen toch? In de auto ben je hier altijd tegen beschermd en zit je er nog comfortabel bij ook.” 

Werk of school?
“Werk. Ik ben een echte practical learner. Laat mij maar gewoon beginnen en gaan! Daarnaast hou ik van regelmaat. Als ik thuiskom van een dag werken is het ook klaar. Geen huiswerk maar rust.” 

Bootcamp of borrel?
“Borrel? Mag het ook fitness of borrel zijn? Haha, nee dat is geen optie natuurlijk. Ik ben wel echt van de gezelligheid! In het weekend ga ik graag met vrienden wat drinken of poolen.”

Ochtend of avond?
“Oei, ja dat is wel een lastige. Toch maar voor avond. Het ligt er echt aan of ik school heb of zoals nu stage. Maar voor beide geldt dat ik niet makkelijk mijn bed uit kom, haha! Het is ook een feit dat de gezelligheid in de avond plaatsvindt.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Een beetje de kat uit de boom kijken. Niet dat ik mijn mening niet durf te geven. Ik probeer mezelf steeds een beetje meer naar voren te brengen. Ook ik kan goed door ratelen hoor.”

Alleen of samen?
“Eerst dacht ik altijd alleen. Maar ik ben erachter gekomen dat dit niet zo is. Ik heb altijd wel mensen om mij heen. Ik ben regelmatig “alleen” op mijn kamer aan het gamen met vrienden, ga met vrienden uit of ben samen met huisgenoten op de bank te vinden.”

Zon of sneeuw?
“Hier is geen twijfel aan, zon! Als ik aan de zon denk, denk ik aan zomer. De tijd van lange avonden op een terrasje, de vrolijkheid om je heen en dan ben ik nog niet eens begonnen over alle mooie festivals en feesten.”

Wil jij Lucas welkom heten of hem succes wensen met zijn stage? Stuur hem dan een berichtje op lucas@sevenstars.nl


Deel deze update

Nieuws

7 tips voor Change your password day

Bewustwording en kennis (delen) rondom (cyber)security is van essentieel belang. IT’s important. Vinden wij ook. Niet voor niets is Security ook het...

lees meer
Nieuws

Starring Li: van Manager Service bij een supermarkt naar IT Recruiter.

Deze Starring zetten we niemand minder dan onze Li in de spotlight. Afgelopen augustus koos hij voor een carrièreswitch bij Seven Stars. Van Manager...

lees meer
Nieuws

Mike's Memo: over verbindende communicatie

Daar issie: de laatste Mike's Memo van 2022. Onze gastblogger Mike sluit dit jaar af met een inspirerende column over verbindende communicatie. Want...

lees meer