Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Kijkje in de werkdag van Marcel

  • 2 december 2022
  • 02-12-22
  • Geschreven door Kirsten
  • Kirsten
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Heb je altijd al willen weten waar onze medewerkers zich mee bezig houden op een werkdag? Vandaag geven we je een kijkje in de werkdag van Marcel, onze Senior Accountmanager in Team Midden. Let’s go!

06.00 uur
Mijn dag begint vandaag vroeg. Om 06.00 uur word ik wakker gemaakt door m’n twee jonge kids. We starten even rustig op en daarna kleed ik mezelf en de kinderen aan. Daarna is het tijd om nog even samen te ontbijten.

 07.30 uur
De tijd vliegt voorbij en om 07.30 uur is het tijd om met z’n allen in de auto te stappen. De kinderen breng ik naar de opvang en rij vervolgens door naar Zwolle. Ik heb vandaag een drukke dag voor de boeg.

 08.30 uur
Iets voor half 9 kom ik aan op kantoor in Zwolle. Daar pak ik snel nog even een kopje koffie en daarna is het tijd voor de stand-up met mijn team. We bespreken wat we vandaag op de planning hebben staan, de cijfers, lopende procedures, beschikbare kandidaten en wie wat gaat oppakken.

 09.00 uur
Na de stand-up check ik nog even m’n accountplan en de presentatie voor een potentiële klant die met ons wil samenwerken. Ik bereid me goed voor, want het zou tof zijn om een nieuwe samenwerking op te kunnen starten met deze klant.

 09.30 uur
Het is tijd om naar de klant te gaan. Gelukkig is het kantoor van de potentiële nieuwe klant dichtbij en hoef ik niet ver te reizen. Eenmaal aangekomen bespreken we wat wij als Seven Stars voor de klant kunnen betekenen. We hebben een goed gesprek en zijn beiden enthousiast. We stemmen het een en ander af en we plannen een vervolgafspraak in.

 11.15 uur
Ik rijd terug naar het kantoor en daar pik ik mijn collega Michael op. We hebben een lunchafspraak met een klant van ons en reizen samen heen. Tijdens de autorit bespreken we nog even de resultaten van de afgelopen periode.

12.00 uur
Om 12.00 uur komen we aan bij onze klant voor de lunchafspraak. Tijdens de lunch bespreken we hoe het de afgelopen periode is gegaan en kijken we ook naar de verwachting voor de komende maanden. Na de lunch is er ook tijd voor een potje voetbal. Daar laat ik Michael natuurlijk alle hoeken van het veld zien!

13.30 uur
We komen aan op kantoor en heb direct weer een afspraak. Dit keer een pre-intake met een Frontend Developer voor een van mijn klanten. In deze pre-intake bereid ik de professional zo goed mogelijk voor op het gesprek. Fijn voor de professional om te weten wat hem te wachten staat.

14.00 uur
Na het gesprek is het tijd voor twee fieldmanagementgesprekken. Deze doe ik via Teams. Tijdens deze gesprekken praat ik even bij met de professionals die zijn ingezet. Zo weten we wat er speelt bij onze professionals en onze klanten.

15.00 uur
Ik sluit online nog even aan bij de intake van de Frontend Developer die ik heb gesproken. Het gesprek is goed gegaan en beide partijen zijn enthousiast. Ze besluiten dan ook met elkaar verder te gaan. Wij blij, de klant blij en de professional blij!

16.00 uur
Na het gesprek is het tijd om de administratieve procedure op te starten voor de inzet van de Frontend Developer. Ik loop direct even naar Durvina, onze contractmanager. We bespreken het een en ander zodat zij aan de slag kan met de administratieve procedure.

 16.30 uur
Ik duik nog even m’n studieboeken in voor de studie Bedrijfskundige Informatica die ik volg. Vanavond heb ik namelijk weer les. Vanuit Seven Stars volg ik deze opleiding zodat ik de wisselwerking tussen IT en bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgevers beter leer begrijpen. Ook blijf ik op deze manier op de hoogte van IT-ontwikkeling en zo kan ik kijken hoe Seven Stars en mij dit verder kan helpen in de toekomst. De moduleopdracht voor de studie voer ik uit bij een van mijn klanten. Daar ga ik nog even mee aan de slag.

17.15 uur
Het is tijd om af te sluiten en in de auto te stappen richting huis. Eenmaal thuis aangekomen eten we gezellig met ons gezin en praten we even bij over de dag. Na het eten is het tijd om de kids klaar te maken voor bedtijd. Daarna is het tijd om naar school te gaan.

 

Lijkt het je ook leuk om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk hier al onze vacatures.


Deel deze update

Nieuws

New Star: Meet Larissa

Je leest het goed. Deze herfst hebben we nog een nieuwe Star kunnen toevoegen aan ons team. Meet onze Larissa! Ze is 31 jaar en woont samen met haar...

lees meer
Nieuws

New Star: Meet Rainier

We hebben weer een nieuwe sterspeler kunnen toevoegen aan ons team: meet Rainier! Op 1 november startte hij als Accountmanager in Team...

lees meer
Kennisdeling

Blog: Duurzame frontends bouw je met Web Components

Frontends bouwen met frameworks staat voor mij gelijk aan nieuwe legacy code kloppen. Dat is mijn mening na het gebruiken van web components in de...

lees meer