Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Michael

  • 9 september 2022
  • 09-09-22
  • Geschreven door Kirsten
  • Kirsten
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Ja, we hebben weer een nieuwe ster in ons midden. Meet onze nieuwste STAR: Michael. Een sportliefhebber die bij ons gaat shinen als Accountmanager in team Midden.

Michael is 26 jaar en woont in Zwolle. Hij is opgegroeid in het zuiden, in Breda om precies te zijn. Daardoor brengt hij ook wat Brabantse gezelligheid met zich mee. Voor z’n studie is hij verhuisd naar Zwolle waar hij uiteindelijk is blijven plakken. Familie is erg belangrijk voor hem, daarom gaat hij om de week ook bij ze op bezoek. Z’n favoriete hobby is sport en is daar dan ook veel mee bezig. Zo voetbalt hij, gaat drie tot vier keer per week naar de sportschool en slaat ook graag een balletje op de padelbaan. Maar ook voor een borrel met z’n vrienden is hij altijd te porren!

Wil je Michael alvast een beetje leren kennen? We hebben hem onze inmiddels bekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto. Ik heb altijd veel gefietst in m’n leven. Maar sinds ik een auto heb doe ik eigenlijk alles met de auto. De fiets is natuurlijk een betere keuze. Het is bij mij soms wel heel erg. Ik woon nu achter de Pathé en soms pak ik zelfs de auto als ik naar de padelbaan ga.”

Werk of school?
“Hmm.. Ik heb een hele leuke studententijd gehad. Op dit moment in m’n leven is dit school. Ik hoop dat ik over een aantal jaar werk kan zeggen. En dat ik net zo’n leuke ervaring op m’n werk heb als met m’n studie. Ik hoop dat ik dit nu heb gevonden bij Seven Stars.”   

Bootcamp of borrel?
“Dan ga ik voor de bootcamp. Als ik echt een keuze zou moeten maken in wat ik in m’n leven zou moeten missen, dan laat ik een borrel gaan. Ik kies toch voor sport. En daarnaast vind ik dat je in een bootcamp ook wel de gezelligheid van een borrel kunt creëren. Maar als er een borrel is ben ik graag van de partij hoor!”

Ochtend of avond?
Avond. Ik kan heel moeilijk opstaan. Ik snooze veel. Wel moet ik bekennen dat dit pas 1 jaar geleden is begonnen. Daarvoor deed ik dit nooit en had ik er echt een hekel aan als mensen dit deden. Ik werd daar helemaal gek van. Maar nu ben ik dus zelf ook een snoozer geworden en heb geen idee waarom.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik kan goed praten hoor. Alleen denk ik dat ik een betere luisteraar ben. Dit merk ik bij m’n vrienden bijvoorbeeld. Vrienden vertellen mij veel en ik vraag dan door en bied een luisterend oor.”

Alleen of samen?
“Samen, zeker weten. In mijn vrije tijd ben ik veel omringd door vrienden of ik ga naar familie. Af en toe alleen zijn vind ik wel fijn. Ik vind het bijvoorbeeld lekker om na het werk even 1 à 2 uurtjes alleen te zijn en daarna zoek ik graag de mensen weer op.”

Zon of sneeuw?
“Zon. Ik ga ook op wintersport, maar als ik een vakantie moet kiezen dan ga ik voor een zonvakantie. Dat vind ik gewoon net wat relaxter. Een beetje bakken en bruin worden, haha!”

 

Wil jij Michael welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op (michael@sevenstars.nl of 0657081677)


Deel deze update

Nieuws

Mike's Memo: over verbindend leiderschap

Yes! Nieuw kwartaal, nieuwe Mike’s Memo. Onze gastblogger Mike heeft weer een mooi artikel voor jullie geschreven. De column staat dit keer in het...

lees meer
Nieuws

Seven Stars tekent bij SC Heerenveen: IT giet oan!

Ja hoor, je leest het goed. Vanaf seizoen 2022/2023 zijn wij als Seven Stars officieel sponsor van het mooie SC Heerenveen. Je denkt vast: waarom SC...

lees meer
Nieuws

Kijkje in de werkdag van Gerben

Heb je altijd al willen weten waar onze medewerkers zich mee bezighouden op een werkdag? Vandaag geven we je een kijkje in de werkdag van Gerben, onze...

lees meer