Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Li

  • 25 augustus 2022
  • 25-08-22
  • Geschreven door Wessel
  • Wessel
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

YES! Weer een nieuwe ster: meet Li. Hij is 24 jaar en woont samen met zijn vriendin in Kampen. Li houdt van voetballen en reizen maar zijn vrije tijd brengt hij ook graag door in de keuken, hij heeft namelijk een passie voor koken! Li is graag onder de mensen en vindt het erg gezellig om vrienden of familie uit te nodigen om bijvoorbeeld samen sushi te maken, of een zelfs heel diner!

Li zit bomvol energie en doorzettingsvermogen. Eigenschappen die hem goed van pas gaan komen tijdens zijn nieuwe rol als IT Recruiter bij team Midden.

Jullie kennen het inmiddels: de 7 dilemma’s. We hebben ze Li ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?

“Ik wil auto zeggen, maar ik ben nog wel aan het rijlessen. Ik heb eigenlijk niet zoveel met fietsen. Onder de 5 kilometer kies ik zelfs liever voor lopen dan voor fietsen. Ik kon ook altijd makkelijk overal heen lopen toen in de binnenstad van Kampen woonde. Jullie zien mij eerder in de auto verschijnen, dan dat je me ziet fietsen!”

Werk of school?

“Werk. Ik ben niet zo van de schoolbankjes, ik kan lastig stilzitten. Maar als ik iets écht interessant vind, kan ik me heel goed ergens in vastbijten. Als het tempo op school mij te snel of te langzaam gaat, ben ik al gauw afgeleid. Met werk heb ik dit niet, dus ik werk liever.”

Bootcamp of borrel?

“Oef. Het liefst dan een goede borrel na de bootcamp. Ik houd echt van activiteiten, maar ik zou ook liegen als ik zeg dat ik niet van een borrel houd. Ik sta tenslotte met een borrelplank op de teamfoto!”

Ochtend of avond?

“Hmm... In de vakantie sta ik wel vroeg op. Dan is het mooi weer en kan je lekker dingen ondernemen. Maar als ik kijk naar mijn natuurlijke ritme, ook nog vanuit de horeca, neig ik toch meer naar de avond. En dan het uitslapen die dag erna, maar dat kan wel steeds minder moet ik zeggen. Ik vind het ook helemaal niet erg om vroeg op te staan, omdat ik al jarenlang met veel plezier naar mijn werk ga.”

Praten of luisteren?

“Hoewel ik me besef dat je heel goed moet kunnen luisteren om met iemand te praten, ben ik toch meer een prater. Ik mag af en toe nog wel eens wat beter luisteren, haha!”

Alleen of samen?

“Samen. Ik kan me prima even alleen vermaken, maar zeker niet een hele dag. Ik moet wel altijd even iemand gesproken hebben. Alleen zijn kan niet te lang duren, ik trek graag de gezelligheid naar me toe!”

Zon of sneeuw?

“Zon. Eén dag in het jaar vind ik de sneeuw wel leuk, vooral als het dan ook blijft liggen. Ook op wintersport houd ik van de sneeuw, maar ik ga het liefst de piste af als de zon schijnt. Over het algemeen ben ik meer van de zonnige bestemmingen, daar word ik wel echt vrolijk van.”

 

Wil jij Li welkom heten of een afspraak met hem inplannen?

Stuur hem dan een berichtje op (li@sevenstars.nl/0682087849).

 


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars tekent bij SC Heerenveen: IT giet oan!

Ja hoor, je leest het goed. Vanaf seizoen 2022/2023 zijn wij als Seven Stars officieel sponsor van het mooie SC Heerenveen. Je denkt vast: waarom SC...

lees meer
Nieuws

Kijkje in de werkdag van Gerben

Heb je altijd al willen weten waar onze medewerkers zich mee bezighouden op een werkdag? Vandaag geven we je een kijkje in de werkdag van Gerben, onze...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Debby

Ons Star team blijft maar groeien. Maak kennis met onze nieuwste STAR: Debby! Ze gaat in Team West aan de slag als Contractmanager waar ze met haar...

lees meer