Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Seven Stars wint voor derde keer op rij aanbesteding RDW

  • 3 augustus 2022
  • 03-08-22
  • Geschreven door Kirsten
  • Kirsten
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

De RDW heeft ons voor de derde keer op rij geselecteerd als preferred supplier voor de inhuur van ICT professionals. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen 7,5 jaar, ook de komende vier jaar ICT professionals mogen werven voor de RDW.

 Wij zijn enorm blij en trots dat we de komende jaren weer als partner mogen samenwerken met de RDW op het gebied van externe inhuur van ICT professionals. ICT speelt een onmisbare rol in de dienstverlening van de RDW.” aldus Jack de Groot, Business Unit Manager Noord bij Seven Stars. “Ik zie het als een groot compliment en blijk van vertrouwen voor het team en onze onderaannemers dat we deze aanbesteding wederom gewonnen hebben, een hele knappe teamprestatie!”

“Doordat we de afgelopen 7,5 jaar al nauw met de RDW hebben mogen samenwerken, kunnen we nu nog beter inspelen op hun behoeftes en doelstelling om te worden voorzien van goede en gemotiveerde flexibele IT krachten. We kijken er naar uit om samen met Sogeti, HTX automatisering, BEND CRM, Squerist, IT Captains, Routz, RealizIT en IT Alliance het RDW te ondersteunen.” vertelt Yvonne die als IT Recruiter nauw betrokken is bij de RDW.

“De RDW is een toonaangevende opdrachtgever in het Noorden”, aldus René Kleine, Accountmanager bij Seven Stars en al jaren het vaste aanspreekpunt voor de RDW. “We vinden het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan hun missie om iedereen veilig te laten deelnemen aan het verkeer. De divisie ICT binnen de RDW biedt interessante opdrachten voor onze IT-professionals. Ze zijn constant bezig met het moderniseren van hun ICT-landschap en innovaties binnen hun infrastructuur. Zo zitten ze vol in de transitie van on-premises omgeving naar de Azure-cloud en speler er innovatieve projecten omtrent vrachtwagenheffing en tol”.

Heb jij ook interesse in een mooie interim opdracht bij de RDW! Neem dan contact op met Yvonne. Zij vertelt je graag meer over deze opdrachtgever en over wat we voor je kunnen betekenen! (0634243687/ yvonne@sevenstars.nl)


Deel deze update

Over ons

Starring Max: van ‘STAR’giair naar Recruitment Assistant

Onze Max kwam dit jaar als new 'STAR'giair binnen bij Seven Stars. Op Valentijnsdag startte hij met zijn stage bij team Belastingdienst. Nu, 5 maanden...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Carla

We hebben weer een nieuwe ster in ons midden. Meet onze nieuwste STAR: Carla. Een actieve en sportieve dame die haar baan bij Defensie heeft ingeruild...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Daphne

A new rising star! Meet onze Daphne. Een leergierige dame die ook graag in contact is met mensen. Eigenschappen die perfect passen bij haar nieuwe...

lees meer