Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Starring Cheyenne: over onze nieuwe deelauto BMW i3

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Babs
  • Babs
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Heb jij ‘m al gespot? Onze nieuwste aanwinst, daar kun je bijna niet omheen. Hij is gloednieuw, rijdt elektrisch en is groen (en dan hebben we het niet alleen over de kleur!): onze BMW i3. Maar waarom hebben we deze auto sinds kort op de stoep staan? En waarom de keuze voor de BMW i3? Onze Cheyenne heeft de eerste ritjes er al mee gemaakt. Ze vertelt je er graag meer over!

 

Vertel, waarom hebben we vanuit Seven Stars een nieuwe auto? En waar ontstond de behoefte voor een ‘deelauto’?  

“Binnen Seven Stars hebben we multidisciplinaire teams, wat inhoudt dat we T-shaped werken. Dat T-shaped werken zorgt ervoor dat collega’s die geen leaseauto hebben (enkel Accountmanagers en Business Unit Managers hebben een leaseauto voor hun rol) vaker op bezoek gaan bij opdrachtgevers, partners of professionals. Denk bijvoorbeeld aan een recruiter die normaal gesproken de week op kantoor doorbrengt en nu mee gaat naar een intakegesprek bij een opdrachtgever. Zo maakt onze opdrachtgever kennis met de recruiter die voor hem/haar aan het zoeken is en andersom kan onze recruiter uit eigen ervaring aan kandidaten vertellen over de opdrachtgever. Of onze fieldmanager die na corona nu ein-de-lijk weer face to face gesprekken kan voeren met onze ingezette professionals op locatie.

Om voor ieder van deze collega’s een leaseauto te verzorgen, leek ons nogal onnodig en zo kwamen we op het idee voor een deelauto voor ons Team Midden. Als iemand nu een auto nodig heeft, staat deze klaar bij ons kantoor in Zwolle.”

Waarom is deelmobiliteit zo’n goed idee?

“Deelmobiliteit heeft natuurlijk verschillende voordelen, maar de belangrijkste vinden wij dat het maatschappelijk verantwoord is. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Organisaties gaan steeds meer nadenken over hoe zij hun steentje bij kunnen dragen aan een beter milieu. Met deelmobiliteit beperken wij weer een stukje van onze carbon footprint.

Maar hoe werkt dat dan? Dat delen van een auto?

“Super makkelijk! Met Mobeazy wordt alles voor je geregeld. Dit is de app waarin je de auto kan reserveren. En je kan de auto er mee ontgrendelen en op slot doen. Zo hoef je dus niet te werken met een sleutel en heeft iedereen de app die recht heeft op het gebruik van de auto, werkt perfect!”

En dan de auto zelf. Wat een prachtige verschijning! Kan je daar wat meer over vertellen?

“Uiteraard! Vanuit Seven Stars hebben we al een jaren een goede relatie met Dusseldorp BMW. Dat het een BMW zou worden, waren we dus al gauw over uit. We kwamen op de BMW i3, vooral omdat we het belangrijk vinden dat we rekening houden met het milieu. De BMW i3 is dé duurzaamste elektrische auto op dit moment, met energielabel A. De auto is 100% elektrisch en gebouwd met 100% windenenergie, waardoor hij 0% uitstoot heeft. Naast dat ‘ie heel verantwoord is, rijdt ‘ie fantastisch en heeft de auto een actieradius tot wel 300 km.

Ik heb inmiddels in redelijk veel verschillende auto’s gereden, maar dit is wel een top auto hoor. Wat bij mij meteen opviel was dat wanneer je inparkeert of achteruit rijdt, de buitenspiegels meedraaien zodat je alle hoeken en stoepranden goed ziet, handig én veilig!”

Spot the car actie

Zuinig zijn op elkaar en zuinig zijn op onze wereld. Daar zetten wij ons graag voor in. Om hier meer aandacht voor te vragen organiseren we een leuke actie: spot onze Seven Stars Car op een andere locatie dan onze eigen parkeerplaats (aan de Emmastraat in Zwolle) en maak een toffe en originele foto van jou met onze auto.

Voor iedere ingezonden foto planten wij 2 bomen én de 2 meest originele foto’s winnen ook nog een Seven Stars merchandise pakket.

Inzendingen kun je sturen tot 10 juni 2022 naar marketing@sevenstars.nl. Stuur bij de inzending je originele foto en je contactgegevens. Winnaars worden persoonlijk benaderd.

 


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Tamara

Deze ‘momfluencer’ is er maar druk mee: een groot gezin, groot bereik op social media én 40(!) boeken geschreven in de afgelopen jaren. This girl is...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Stan

Onze nieuwste star! Stan gaat in team West aan de slag als IT Recruiter. Hij houdt ervan om samen resultaten te halen en is altijd doelgericht. Met...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Kirsten

YES! En we hebben er een nieuwe ster bij: meet Kirsten. Ze gaat aan de slag als Digital Marketeer. Kirsten is echte teamspeler met al meer dan 8 jaar...

lees meer