Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Stan

  • 19 april 2022
  • 19-04-22
  • Geschreven door Wessel
  • Wessel
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Onze nieuwste star! Stan gaat in team West aan de slag als IT Recruiter. Hij houdt ervan om samen resultaten te halen en is altijd doelgericht. Met zijn enthousiasme gaat hij het ver schoppen in team West! 

In zijn vrije tijd is Stan vaak op het voetbalveld te vinden. Maar deze sportfanaat wint waarschijnlijk ook van je met een potje padel. 

Wil je Stan alvast een beetje leren kennen? We hebben hem onze inmiddels bekende 7 dilemma’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?

“Dan kies ik toch met twijfel voor de auto. Vooral omdat ik zelf veel in de auto zit, ik vind autorijden ook heel leuk. Eerder vond ik autorijden niks aan, totdat ik bij mijn vorige baan Accountmanager werd, en toen opeens elke dag in de auto zat. De dag begint voor mij goed met een kopje koffie en lekker achter het stuur.”

Werk of school?

“Werk. Ik vind het mooi om dingen in de praktijk te doen. Als je werkt leer je natuurlijk ook heel veel. Mijn keuze gaat uit naar werk, daarin voel ik mijzelf meer thuis.”

Bootcamp of borrel?

“Ik ben een gezelligheidsdier. Ik hou heel veel van sporten, maar kies hier toch voor de borrel. Resultaten moet je vieren zeg ik altijd. Maar ook als het wat minder gaat, moet je de leuke dingen vooral niet vergeten. Een borrel op z’n tijd is altijd goed!”

Ochtend of avond?

“Ik ben zeker géén ochtendmens, dus ik ga voor de avond. Het opstaan ’s ochtends vind ik vreselijk. Maar in de loop van de dag word ik een stuk levendiger. Ik geniet meer van de avond. Al moet ik zeggen: het voordeel als je vroeg opstaat, is dat je dan nog een mooie lange dag hebt.”

Praten of luisteren?

“Dat vind ik een hele lastige. Ik hou ervan om mensen aan te horen, echt te luisteren en daarmee mensen te kunnen helpen. Maar ik kies toch voor praten. Het is mooi om lekker in gesprek te zijn en ik ben ook niet bang om een gesprek te beginnen. Ik hou er wel van om lekker spraakzaam te zijn."

Alleen of samen?

“Ik zeg altijd maar zo: 'samen is niet alleen', dus ik kies sowieso voor samen. Ik doe ook aan een teamsport en ik vind het mooi om samen resultaten te behalen. Ik vind het leuk om samen met vrienden of familie wat te doen, dus ik ben zeker geen ‘alleen-type’. Je moet mij ook niet alleen op de bank zetten ’s avonds, ik hou gewoon van mensen om me heen.”

Zon of sneeuw?

“Da’s lastig… Ik kies toch voor zon. Ook al heb ik het snel warm, kies ik liever voor het mooiere weer. Lekker op het strand met een biertje of door mooie dorpjes lopen, dat is wel écht het lekkere van de zon.”

 

Wil jij Stan welkom heten of een afspraak met hem inplannen?

Stuur hem dan een berichtje op (stan@sevenstars.nl/0651552463).


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Kirsten

YES! Een we hebben er een nieuwe ster bij: meet Kirsten. Ze gaat aan de slag als Digital Marketeer. Kirsten is echte teamspeler met al meer dan 8 jaar...

lees meer
Nieuws

Seven Stars opent 3e vestiging: Groningen!

Het team was er al even, de locatie niet. Maar: newsflash! Team Noord vliegt uit. Vanaf maart heeft Team Noord haar eigen locatie. Zoals onze Jack zou...

lees meer
Kennisdeling

Seven Stars Facts Q4 2021

We zijn alweer even onderweg in 2022 maar wij geven je nog een korte terugblik op 2021 met cijfers die inzicht geven in de IT arbeidsmarkt. Hoe staat...

lees meer