Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Kirsten

  • 11 april 2022
  • 11-04-22
  • Geschreven door Wessel
  • Wessel
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

YES! Een we hebben er een nieuwe ster bij: meet Kirsten. Ze gaat aan de slag als Digital Marketeer. Kirsten is echte teamspeler met al meer dan 8 jaar ervaring in online marketing. Ze gaat shinen in ons marketing team, dát is een ding wat zeker is!

Kirsten vindt het heerlijk om met het gezin op pad te zijn, of om lekker de stad in te gaan met vriendinnen. Ook heeft ze een passie voor fotografie en voetbal, van alle markten thuis dus!

Wil je Kirsten alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze inmiddels bekende 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?

“Ja nou 100% de auto. Ik vind het lekker om auto te rijden, bijvoorbeeld als ik ‘s ochtends mijn dochtertje heb weggebracht en dan naar het werk ga. Even lekker de gedachten op nul. Ook als ik weer naar huis ga is het een momentje om even de werkdag te laten bezinken. Met mooi weer pak ik nog wel eens de fiets. Vroeger fietste ik altijd maar sinds ik de auto heb niet meer, haha! “

Werk of school?

“Ik vind beide heel belangrijk. Ik denk ook dat je vooral binnen mijn werk, het online marketing, je echt heel veel leert in de praktijkervaring. Maar ook het bijscholen op allerlei verschillende onderdelen is belangrijk omdat de markten heel snel gaan, dit is voor mij belangrijk om bij te blijven binnen de branche. Als ik echt moest kiezen, ga ik voor werk”

Bootcamp of borrel?

“Sowieso borrel. Ik houd echt van de gezelligheid. Thuis vind ik het ook altijd leuk om het gezellig te maken en te borrelen, maar ook in de stad vind ik het heel leuk om een borrel te doen. Bootcamp heb ik ook wel gedaan, maar dan ik ga dan toch liever naar de sportschool.”

Ochtend of avond?

“Ik ben echt een ochtend persoon. Zodra mijn wekker gaat, sta ik aan. Ik heb ook geen moeite met uit bed komen. Ik ben ook niet zo goed in uitslapen, dat vind ik dan zonde van mijn dag, haha. Ik vind het echt fijn om de dag te beginnen, maar in de avond is het dan lekker om tot rust te komen.”

Praten of luisteren?

“Hmm, ligt er een beetje aan. Als ik écht moest kiezen, dan ga ik voor luisteren. Al zou mijn vriend anders zeggen, haha! Ik ben in grote gezelschappen meestal niet als eerst aan het woord. Ik hoor ook wel vaak dat ik goed kan luisteren. Het ligt wel echt aan de situatie hoor, thuis praat ik soms wel echt honderduit.”  

Alleen of samen?

“Samen. Mensen om mij heen vind ik echt fijn. Dat is gewoon gezellig en daar krijg ik energie van. Toch kost het me soms ook energie en heb ik ook wel behoefte aan ‘me-time’. Gewoon om even op te laden.”

Zon of sneeuw?

“100% zon! Als het winter is en er is sneeuw gevallen denk ik wel altijd: ‘oh ja, dat is mooi!’ maar van mij hoeft het niet langer dan een dag te duren. Ik houd echt van de zon, automatisch zijn de mensen dan ook vrolijker. Lekker op het terras in de zon, dat zijn voor mij echt genietmomentjes.”

 

Wil jij Kirsten welkom heten of een afspraak met haar inplannen?

Stuur haar dan een berichtje op (kirsten@sevenstars.nl/0651559796).


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars opent 3e vestiging: Groningen!

Het team was er al even, de locatie niet. Maar: newsflash! Team Noord vliegt uit. Vanaf maart heeft Team Noord haar eigen locatie. Zoals onze Jack zou...

lees meer
Kennisdeling

Seven Stars Facts Q4 2021

We zijn alweer even onderweg in 2022 maar wij geven je nog een korte terugblik op 2021 met cijfers die inzicht geven in de IT arbeidsmarkt. Hoe staat...

lees meer
Nieuws

Starring Sheelagh: haar nieuwe rol als Key Accountmanager Belastingdienst

Voor velen een bekend gezicht: onze Sheelagh. Ze hoort inmiddels bij het meubilair zoals ze dat zeggen. In 2013 startte ze als IT Recruiter en groeide...

lees meer