Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New 'STAR'giair: meet Patrick

  • 25 februari 2022
  • 25-02-22
  • Geschreven door Wessel Kramer
  • Wessel Kramer
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Weer een nieuwe ster! Patrick gaat sparken in Team Midden als recruitment stagiair. Naast zijn managementpositie bij een fastfoodketen, is hij maar liefst 5 keer per week in de sportschool te vinden!

Verder is deze sportieveling graag met vrienden op pad. Gezellig naar de kroeg, of met z’n allen een film kijken. Daar krijgt Patrick energie van!

 

Wil je Patrick alvast een beetje leren kennen? We hebben hem onze inmiddels bekende 7 dilemma’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?

“Oeh dan zeg ik: lekker met de auto. Ik ben gewend om met de auto te reizen. Dat doe ik ook altijd voor mijn werk. Vanuit huis is het een maar halfuurtje met de trein of met de auto naar Zwolle. Als de benzineprijzen zo blijven stijgen, is het misschien wel handig om wat vaker de fiets te pakken, haha!”

Werk of school?

“Werk. Ik merkte al heel snel dat ik dat leuker vond. Lekker mijn eigen ding kunnen doen in een bedrijf en zelfstandig bezig kunnen zijn. Dus als ik een keuze moest maken, dan kies ik echt 100% voor het bedrijfsleven.”

Bootcamp of borrel?

“Oei da’s een hele moeilijke! Dan ga ik toch voor borrel. Ik houd van mensen en ik houd van de gezelligheid. Bootcamp is ook heerlijk, dan kun je lekker je energie kwijt in het sporten. Ik stel het gezellige contact met mensen toch boven de bootcamp. Het beste antwoord is eigenlijk de balans ertussen.”

Ochtend of avond?

“Ook een hele moeilijke. De laatste tijd moet ik wel vaak vroeg opstaan. En ik merk dat ik dat ritme echt top vind. Dan kies ik toch voor ochtend hoor! Als je goed in je ritme zit ’s ochtends, dan heb je die dag zoveel meer energie. Ik heb niet zoveel moeite met opstaan ’s ochtends, gewoon de knop om en gaan!”

Praten of luisteren?

“Natuurlijk vind ik luisteren heel belangrijk. Maar zelf m’n babbeltje vertellen vind ik ook geen probleem. Ik ga dan toch voor praten. Als ik geïnteresseerd ben in het onderwerp, praat ik er graag over mee. Het liefst zou ik kiezen voor beide. Ik vind het ook fijn om te luisteren, zodat iemand rustig zijn verhaal kan doen.”

Alleen of samen?

“Samen ga ik dan voor. Ondanks dat ik het wel heel belangrijk vind, om daar wat balans in te hebben. Ik heb niet de behoefte om constant met andere mensen te zijn. Het is natuurlijk wel het leukste om samen met anderen te zijn. Met vrienden de stad in bijvoorbeeld. Maar 1 of 2 uurtjes per dag op mezelf, heb ik helemaal geen moeite mee!”

 Zon of sneeuw?

“Zon. Sneeuw vind ik 3 keer niks, haha! Sneeuw kan natuurlijk heel mooi zijn de eerste paar dagen, maar het verandert al snel in drab. Geef mij maar lekker dat zonnetje. Wintersport daarentegen vind ik wel echt top! Dan is het mooi buiten en die sneeuw hoort er natuurlijk helemaal bij. Alleen in Nederland is het al snel drama in de winter.”

 

Wil jij Patrick welkom heten of hem succes wensen met zijn stage? Stuur hem dan een berichtje op (patrick@sevenstars.nl).


Deel deze update

Nieuws

New 'STAR'giair: meet Max

Yes! Je ziet het goed. De eerste New Star van 2022. Max gaat aan de slag als recruitment stagiair bij Team Belastingdienst. Max krijgt energie van...

lees meer
Kennisdeling

Mike’s Memo: over transfers en werkgeluk

Yay. Een nieuwe column: Mike’s Memo! Wij vonden het tijd voor een gastblogger. Niemand minder dan onze eigen Chief Financial Officer: Mike. Eens per...

lees meer
Nieuws

Starring Corianna: haar rol als Head of People & Culture

Wat een gave functietitel hé. En die zegt het eigenlijk al: Corianna staat aan het hoofd van onze mensen en onze cultuur. Zij zorgt (samen met het...

lees meer