Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Esmee

  • 8 december 2021
  • 08-12-21
  • Geschreven door Wessel Kramer
  • Wessel Kramer
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Alweer een nieuwe ster! Meet onze Esmee. Sinds vorige week is ze aan de slag gegaan als IT Recruiter in Team Midden. Esmee is betrokken en houdt van structuur en duidelijkheid. Eigenschappen die ze in haar nieuwe rol als IT Recruiter goed kan gebruiken!

Shinen als IT Recruiter wordt voor Esmee geen probleem! Dit deed ze namelijk ook op het hockeyveld. Esmee heeft altijd een grote passie voor hockey gehad. Verder houdt ze van creatief bezig zijn, shoppen en gewoon lekker eropuit zijn.

Met ervaring als consultant en rayonmanager is Esmee een mooie aanwinst voor team Midden!

 

Wil je Esmee alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze inmiddels bekende 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

 Fiets of auto?

“Auto. Ik houd niet zo van de kou, regen en tegenwind. Dus met dit weer vind ik het fijn om met de auto te gaan. Ik moet wel zeggen, dat ik het in de zomer heel lekker vind om op de fiets te zitten. Alleen in mijn woonplaats Dronten fiets je niet echt lekker ergens heen. De auto is dus meer mijn ding, ik vind autorijden ook leuk!”

 Werk of school?

“Beide! Kan dat? Ik vind het heel belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Als ik niet leer, of als ik niks kan doen verveel ik me snel. Ik heb het idee dat er nog heel veel in me zit, wat ik er nog niet uit heb gehaald. Dus ik wil graag blijven leren tijdens mijn werk.

 Bootcamp of borrel?

“Ja dat vind ik lastig. Een mix! Sporten heb ik altijd heel veel behoefte aan, maar een borrel vind ik ook heel lekker. Dus eigenlijk eerst sporten en dan heb je daarna de borrel verdiend. Zoiets als Mud Masters lijkt me ook leuk. Dat is echt zo’n heel parcours met modder en obstakels. Zoiets zou ik nog wel een keer doen! En dan daarna de borrel, haha!”

 Ochtend of avond?

“Avond. Ik heb nooit een ochtendhumeur eigenlijk, daar heb ik gelukkig geen last van. ’s Ochtends als het nog koud buiten is, ga ik nog wel eens snoozen. Ik merk dat ik in de avond altijd enorm veel energie krijg. ’S Avonds is het ook gewoon gezellig: kaarsjes, filmpje aan, soms een wijntje. Daar laad ik van op!

 Praten of luisteren?

“Praten. Of ook misschien wel beide, maar ik ben wel een kletskous. Soms denk ik wel: houd je mond eens, haha! Maar als iemand echt iets te vertellen heeft, vind ik luisteren ook fijn omdat ik op die manier iemand kan helpen bijvoorbeeld. Ik ben wel van het praten om bijvoorbeeld uit te leggen hoe ik iets heb aangepakt, of mijn ervaringen te delen. Een goed gesprek om een persoon echt te leren kennen, dat is iets waar ik energie van krijg!”

 Alleen of samen?

“Ik ben echt een gezelligheidsmens. Ik vind het heerlijk als er mensen om me heen zijn, het liefst altijd. Maar als ik echt geconcentreerd moet werken en ik heb het druk, dan kan ik beter alleen zijn want dan ben ik het meest productief. Als het gaat om mijn vrije tijd, dan ben ik het liefst samen!”

 Zon of sneeuw?

“Zon. Ik heb echt een hekel aan kou. Als er zon is in Nederland kan ik daar echt van genieten! Lekker op het balkon of op het strand. Alle mensen lijken ook gezelliger als de zon schijnt. Ook als je de volle terrassen ziet, iedereen is dan gelukkig en dat vind ik leuk!”

 

Wil jij Esmee welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op!(esmee@sevenstars.nl/0683508470).

 


Deel deze update

Kennisdeling

Seven Stars Facts Q3 2021

Het is weer tijd voor facts! De cijfers die ervoor zorgen, dat jij weet wat er speelt op de IT arbeidsmarkt. Wat zijn de populairste IT functies?...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Dylan

Het regent sterren! Meet onze nieuwste aanwinst: Dylan. Sinds vorige week is hij Recruitment Assistant in Team West. Dylan heeft de zaakjes graag op...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Gerben

Ja hoor, wij zijn weer een sterspeler rijker: meet Gerben. Geboren en getogen in Lemmer en al meer dan 5 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling. Wat een...

lees meer