Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Dylan

  • 16 november 2021
  • 16-11-21
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Het regent sterren! Meet onze nieuwste aanwinst: Dylan. Sinds vorige week is hij Recruitment Assistant in Team West. Dylan heeft de zaakjes graag op orde en werkt gestructureerd: dat gaat dus helemaal goed komen in zijn nieuwe rol!

Op dit moment is hij nog druk met afstuderen. Voorlopig werkt hij dus parttime, máár hij hoopt vanaf februari met zijn HRM diploma op zak volle weken te draaien bij ons.

Naast dat hij graag voetbalt met vrienden, wandelt Dylan ook graag. Zijn doel? Iedere week 100.000 stappen zetten. Doe jij het ‘m na?!

 

Wil jij Dylan ook beter leren kennen? We hebben hem onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?

“Oeh, dat is wel een moeilijke. Ik hou heel erg van fietsen, mijn vrienden pakken bijvoorbeeld gauw de taxi naar de stad. Ik niet, ik fiets liever. Maar ik hou ook wel van toeren, met de auto Nederland verkennen. Maar in het dagelijks leven kies ik voor de fiets.”

Werk of school?          

“Werk. Vooral in deze afstudeerfase… ik ben wel klaar met school, haha! Gauw afstuderen en dan lekker fulltime aan de bak. Daar heb ik gewoon heel erg veel zin in!”

Bootcamp of borrel?

“Borrel! Ik ben een echte Bourgondiër. Sportief bezig zijn vind ik hartstikke leuk hoor, maar in de basis hou ik gewoon van warmte, gezelligheid en daarbij een borrel.”

Ochtend of avond?

“Avond. Ik hou ervan als het vroeg donker wordt. Gezelligheid! Noem me een softie, maar lekker hapjes en drankjes, kaarsjes aan en samen op de bank, dat is toch genieten!”

Praten of luisteren?

“Hm, ik denk dat ik wel meer luister. Ik ben niet zo dominant, ik sta ook niet meteen op de voorgrond. Ik vind het ook leuk om naar mensen te luisteren. Naar de verhalen of interesses van de ander. Dat betekent niet dat ik niet welbespraakt ben, maar het hangt ook af van de situatie.”

Alleen of samen?

“Weer een lastige, maar dan kies ik toch voor samen. Ik ben graag onder de mensen. Maar tijd voor jezelf heb je wel nodig, zeker na een vol weekend dan vind ik het heerlijk om zondag einde van de dag alleen te relaxen. Of met wandelen: podcastje in en lekker stappen.”

Zon of sneeuw?

“Zon. Ik vind sneeuw iets heel pittoresks hebben, iets heel gezelligs. Maar mijn voorkeur gaat wel uit naar zon. Meer energie, bruin kleurtje, mensen zijn vrolijker over het algemeen. Lekker op vakantie naar de zon. Italië kom ik graag en ik zou graag nog weer een keer naar Kroatië terug gaan.”

 

Wil jij Dylan welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Neem dan contact met hem op! (dylan@sevenstars.nl / 0682787892)


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Gerben

Ja hoor, wij zijn weer een sterspeler rijker: meet Gerben. Geboren en getogen in Lemmer en al meer dan 5 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling. Wat een...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Carmen

Ons team heeft ver(ster)king: Carmen! Deze New Star ging afgelopen maandag bij ons aan de slag als HR medewerker. Na het eerste gesprek wist ze het...

lees meer
Nieuws

Starring Richelle: hoe haar rol als fieldmanager het verschil maakt

Zij maakt het verschil. Ja, echt hoor! Als fieldmanager is het Richelle haar taak om persoonlijk contact te houden met de door ons ingezette...

lees meer