Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Seven Stars wint voor derde keer op rij aanbesteding Belastingdienst

  • 11 oktober 2021
  • 11-10-21
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

De Belastingdienst heeft ons voor de derde keer op rij geselecteerd als preferred supplier voor de inhuur van ICT professionals. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen acht jaar, ook de komende vier jaar ICT professionals mogen werven voor de Belastingdienst. Niet alleen werden we geselecteerd als preferred supplier, maar ook eindigden we op de 1e plaats in de aanbesteding. En daar zijn we reuzetrots op!

“Wij zijn enorm blij en trots dat we de komende jaren weer mogen samenwerken met De Belastingdienst. ICT speelt een onmisbare rol in het werk van De Belastingdienst. Het is niet voor niets de grootste ICT omgeving van Nederland” aldus Ronald, commercieel directeur. “Ik zie het als een groot compliment voor het team en onze onderaannemers dat we deze aanbesteding binnen gesleept hebben, een hele mooie prestatie!”

Als accountmanager is onze Sheelagh het aanspreekpunt voor de Belastingdienst. “Door het brede spectrum aan expertise én de samenwerking van de afgelopen acht jaar, verwachten we ook de komende vier jaar weer veel perfecte matches te realiseren bij de Belastingdienst. Samen met onze onderaannemers kunnen we de Belastingdienst de komende jaren goed bedienen.”  De onderaannemers zijn: Ilionx, Brunel Nederland BV, Anylinq, BP3 Netherlands BV, Cavero, Closesure, Conclusion Xforce, Entrador, Frontmen, Get There Holding BV, HPE, ICU, ITQ, Jdriven, Neomax, PW Consulting, Quad, Squerist, Viqtor Davis en Working Spirit.

Over de Belastingdienst
De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in beweging. Net als de ICT organisatie: één van de grootste ICT omgevingen van Nederland. De ICT systemen van de Belastingdienst zijn voor iedere Nederlandse burger en voor elk Nederlands bedrijf beschikbaar. Ook communiceren zo’n 4 miljoen Nederlanders enkel digitaal met de Belastingdienst. 

Interim opdrachten bij de ICT organisatie van de Belastingdienst zijn grofweg te verdelen in drie onderdelen: development, infra en security & privacy. Seven Stars helpt, samen met haar onderaannemers, de Belastingdienst onder andere met functies als system-, software- en netwerkengineer, maar ook architecten, developers en security specialisten.

 

Heb jij ook interesse in een mooie interim opdracht bij de Belastingdienst? Neem dan contact op met Sheelagh! Zij vertelt je graag over wat we voor je kunnen betekenen! (0638297195 / sheelagh@sevenstars.nl)


Deel deze update

Nieuws

Wist-je-dat woensdag

Iedere twee weken komt er een nieuw wist-je-datje over Seven Stars online. Omdat we vorige maand ons 15-jarig jubileum vierden, hebben we dit keer...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Yvonne

Meet Yvonne: onze nieuwste ster! De afgelopen zes jaar woonde ze in Amerika. Deze sportieveling kwam twee maanden geleden terug naar Nederland. Nu...

lees meer
Kennisdeling

Seven Stars Facts Q2 2021

Ieder kwartaal delen we facts. Cijfers die inzicht geven in de ontwikkelingen binnen de IT arbeidsmarkt. Wat is de vacatureontwikkeling? In welke...

lees meer