Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Yvonne

  • 14 september 2021
  • 14-09-21
  • Geschreven door Wessel Kramer
  • Wessel Kramer
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Meet Yvonne: onze nieuwste ster! De afgelopen zes jaar woonde ze in Amerika. Deze sportieveling kwam twee maanden geleden terug naar Nederland. Nu gaat ze bij ons aan de slag als recruiter in team Noord.

Niet alleen is ze voetballer en hoofdcoach geweest, ook is Yvonne in Amerika afgestudeerd in Communicatie en heeft ze een master in Strategic Leadership. Naast sportief is deze dame ook ondernemend. Ze biedt vanuit haar eigen bedrijf anderen de unieke kans om op hoog niveau te voetballen en studeren in Amerika.

In haar vrije is Yvonne graag onder de mensen. Ze sport in teamverband, voetbal natuurlijk, of ze zit met vriendinnen op het terras.

 

Wil jij Yvonne ook alvast een beetje leren kennen? Wij hebben haar onze welbekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Fiets! Ik houd van wielrennen. De coronatijd kwam dus moest ik vanuit Amerika terug naar Nederland. En ja wat moet je dan doen hé, zoveel tijd ineens. Dus ik dacht: ik koop een wielrenfiets! De hele familie heeft een fiets, dus we kunnen lekker met z’n allen toeren! Als het moet pak ik de auto, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar de fiets.”

Werk of school?

“Ik denk dat het gewoon altijd belangrijk is dat je je doorontwikkeld. Ik heb verschillende studies afgerond: HBO en Master. En nu is het tijd voor mij om het in de praktijk te brengen. Dus ik kies voor werk.”

Bootcamp of borrel?

“Zou ik voor beide kunnen kiezen, haha! Het hangt er een beetje vanaf hoe ik me die dag voel. Misschien eerst inspanning en dan ontspanning. Ik houd ook zeker van een drankje, dus ik kies graag voor beide. Mag dat?!”

Ochtend of avond?

“Dat is een makkelijke voor mij: ochtend. Ik ben echt een ochtendmens en totaal geen avondmens. Dat komt denk ik door Amerika waar we al om 6 uur moesten trainen ‘s ochtends. Op den duur word je alleen maar vroeg wakker en ga je ook het mooie ervan inzien! “

Praten of luisteren?

“Praten. Ik vind het gezellig om te praten, maar luisteren vind ik ook heel belangrijk. Ik denk alleen dat mensen mij eerder zullen omschrijven als een prater, haha!”

Alleen of samen?

“Samen! Ik moet wel onder de mensen zijn. Ik vind het wel lekker om af en toe even een avondje te relaxen hoor, me-time is ook belangrijk, maar als ik moet kiezen ben ik liever onder de mensen. Lekker het terras op of samen sporten!”

Zon of sneeuw?

“Dat vind ik wel een moeilijke! Ik houd heel erg van wintersport, maar ook van de zon. Als je in Florida hebt gewoond, moet je natuurlijk wel een beetje van het strand houden. Ik heb geen voorkeur, beide graag!”

 

Wil jij Yvonne welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op!

(0634243687 / yvonne@sevenstars.nl)

 

 

 


Deel deze update

Kennisdeling

Seven Stars Facts Q2 2021

Ieder kwartaal delen we facts. Cijfers die inzicht geven in de ontwikkelingen binnen de IT arbeidsmarkt. Wat is de vacatureontwikkeling? In welke...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Corianna

Onze Corianna. Ja, onze! Want 1 september is ze bij ons gestart als Head of People & Culture. Met meer dan 14 jaar ervaring in diverse HR rollen gaat...

lees meer
Nieuws

New 'STAR'giair: Wessel

Een nieuwe ‘STAR’giair, yes! Wessel is afgelopen woensdag gestart met zijn stage. Het komende half jaar draait hij mee bij Team Marketing &...

lees meer