Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Corianna

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Onze Corianna. Ja, onze! Want 1 september is ze bij ons gestart als Head of People & Culture.

Met meer dan 14 jaar ervaring in diverse HR rollen gaat ze nu mee bouwen aan de toekomst van Seven Stars. Corianna gaat zich onder andere ontfermen over het werkgeluk van onze collega’s. Die rol past haar als een jas want het in hun kracht zetten van mensen is één van haar talenten. Zowel in werk- als privésituaties weten mensen Corianna goed te vinden voor advies.

Haar vrije tijd is schaars met twee kinderen en deze nieuwe uitdaging, maar het liefst vult ze haar tijd met lezen. Verder doet ze aan boksen en is ze altijd in voor het proberen van iets nieuws. Wat nog op haar lijstje staat om te leren? Padel!  

Wil jij Corianna ook alvast een beetje leren kennen? Wij hebben ook haar onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Ik vind auto rijden echt heel leuk! Ik zie het als een vorm van ontspanning: of je nou de radio aan hebt of dat je een podcast luistert. Qua boetes mag ik het afkloppen, dat gaat heel goed, maar ik mag ook graag het gaspedaal even intrappen!”

Werk of school?

“Werk. Ik denk dat werk voor mij de beste manier is om te leren. Het is denk ik vooral de vorm van het leren. Ik lees graag en veel, maar het liefst pas ik het gelijk toe in de praktijk. Het staat natuurlijk allemaal mooi omschreven in boeken, maar in de praktijk kan iets wel wezenlijk anders zijn.”

Bootcamp of borrel?

“Ik denk toch wel borrel. Ik vind sporten leuk, maar als ik moet kiezen zit ik toch het liefst met vriendinnen op het terras. Of in een bootje, flesje wijn en wat hapjes mee: heerlijk!”

Ochtend of avond?

“Ja, avond, duidelijk! Ik ben echt zó geen ochtendmens. Ik zet ’s avonds het ontbijt al klaar, want ’s ochtends heb ik altijd tijdnood. Dan denk ik dat het wel gaat lukken, maar nee helaas weer niet, haha!”

Praten of luisteren?

“Ik kan beide heel goed, haha! Ik kan heel veel praten, maar ik vind luisteren ook heel plezierig. Vooral om te horen hoe een ander ergens in staat. Ik mag ook graag vragen stellen.”

Alleen of samen?

“Ja, dat is een goeie. Ik houd erg van samen en dan vooral het gezelschap van mijn kinderen, vrienden en familie. Maar ik kan ook goed alleen zijn en daar geniet ik ook heel erg van. Ik ben afgelopen zomer voor het eerst een week alleen weggeweest naar Portugal en dat vond ik ook heel fijn!”

Zon of sneeuw?

“Zon! Het winteraspect vind ik heel mooi. Zoals afgelopen winter met al die sneeuw, lekker naar buiten wandelen! Maar van zon knap je gewoon op. Je krijgt er energie van, een gezond kleurtje en dat is gewoon fijn.”

 

Wil jij Corianna welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op! (corianna@sevenstars.nl | 0651014687)


Deel deze update

Nieuws

New 'STAR'giair: Wessel

Een nieuwe ‘STAR’giair, yes! Wessel is afgelopen woensdag gestart met zijn stage. Het komende half jaar draait hij mee bij Team Marketing &...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Durvina

Meet Durvina: onze nieuwste ster! Sinds vorige week versterkt zij Team Midden op het gebied van contractadministratie. Deze dame heeft al heel wat van...

lees meer
Nieuws

Starring Astrid: haar nieuwe rol als teamlead en het werken in Team Midden Nederland

Onze Astrid is inmiddels een bekend gezicht voor velen. Al meer dan vier jaar werkt ze bij ons en tot november 2020 vervulde ze de rol van...

lees meer