Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New 'STAR'giair: Wessel

  • 3 september 2021
  • 03-09-21
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Een nieuwe ‘STAR’giair, yes! Wessel is afgelopen woensdag gestart met zijn stage. Het komende half jaar draait hij mee bij Team Marketing & Communicatie.

Tijdens zijn opleiding Media, Informatie en Communicatie heeft hij al veel geleerd over marketing, grafisch design en fotografie. Deze skills kan hij nu verder ontwikkelen tijdens deze stage.

In zijn vrije tijd luistert hij het liefst muziek, maar ook zelf is hij muzikaal: hij speelt namelijk gitaar!

Wil jij Wessel ook een beetje leren kennen? Wij hebben hem onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Longboard! Als ik dat ook mag kiezen, haha! Ik ga graag een stukje skaten. Vaak met vrienden maar ook alleen. Meestal heb ik geen eindbestemming, het is gewoon lekker om buiten te zijn.”

Werk of school?

“School. Maar dat is eigenlijk omdat ik dat het beste ken. Tijdens deze stage kan ik een kijkje nemen hoe het is om echt mee te draaien op de werkvloer. Misschien bevalt dat me uiteindelijk wel meer!”

Bootcamp of borrel?

“Bootcamp. Ik vind het leuk om te sporten en buiten te zijn. De borrel is ook zeker gezellig, maar als je het mij vraagt: ik doe liever wat actiefs!”

Ochtend of avond?

“Avond! Ik ben een avondmens. Zeker tijdens de vakantie gaat de wekker pas laat, of helemaal niet, haha! Toch is het als je eenmaal wakker bent ook goed te doen, als je namelijk vroeg op bent heb je meer aan je dag!”

Praten of luisteren?

“Meestal eerst luisteren. Zeker als ik nieuwe mensen ontmoet ben ik eerst wat meer afwachtend. Zodra ik wat meer op mijn gemak ben, heb ik vaak genoeg te vertellen!”

Alleen of samen?

Samen! Ja, ik heb graag mensen om mij heen, anders wordt het gauw saai. Ik spreek graag af met mijn vriendin of met vrienden. Thuis vind ik het ook fijn als er familie is, met mijn broer heb ik een hele goede band!”

Zon of sneeuw?

“Dat is een moeilijke vraag! Ik vind wintersporten namelijk erg leuk. Als ik dan tóch moet kiezen, ga ik voor de zon. Wie wordt er nou niet vrolijk van de zon?!”

 

Wil jij Wessel veel succes wensen met zijn stage? Dan kan je hem een berichtje sturen op wessel@sevenstars.nl!


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Durvina

Meet Durvina: onze nieuwste ster! Sinds vorige week versterkt zij Team Midden op het gebied van contractadministratie. Deze dame heeft al heel wat van...

lees meer
Nieuws

Starring Astrid: haar nieuwe rol als teamlead en het werken in Team Midden Nederland

Onze Astrid is inmiddels een bekend gezicht voor velen. Al meer dan vier jaar werkt ze bij ons en tot november 2020 vervulde ze de rol van...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Patricia

Yes! We zijn weer een ster rijker: meet Patricia. Half juli startte zij als recruiter in Team Midden. Deze dame komt vers uit de schoolbanken, dit...

lees meer