Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Durvina

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Babs
  • Babs
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Meet Durvina: onze nieuwste ster! Sinds vorige week versterkt zij Team Midden op het gebied van contractadministratie.  

Deze dame heeft al heel wat van de wereld gezien en pakt een kans als ze er eentje ziet! Ze liep haar stages in Londen en Parijs en ging na haar studie voor een half jaar naar Buenos Aires. Inmiddels woont ze alweer een aantal jaren in Zwolle samen met haar man en drie kinderen. Haar vrije tijd vult ze met vooral sportief én creatief bezig zijn: ze traint voor de halve marathon en ze maakt haar eigen sieraden.  

Na een periode van focus op het gezin begon het weer te kriebelen en zo kwam ze in contact met Seven Stars. “De eerste keer dat ik in het pand was werd ik al helemaal happy. Wat een fijne sfeer en leuke mensen!” Durvina heeft er zin in. En wij ook!

Wil jij Durvina ook alvast een beetje leren kennen? Wij hebben haar onze welbekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Dat is duidelijk. De fiets. Ja! Ik ben sportief, ik kom eigenlijk altijd op de fiets tenzij het echt heel hard stormt.”

Werk of school?

“Even denken… Het klinkt misschien heel cliché, maar je bent natuurlijk nooit uitgeleerd! Ik vind het leuk om met werken het verschil te kunnen maken en het in de praktijk te brengen. Dat je soms nog eens wat terughaalt vanuit je studie, maar als ik moet kiezen: werken.”

Bootcamp of borrel?

“Oh ja, die vraag! Ik zei thuis nog tegen mijn man: ‘wat zal ik daar nou eens op zeggen?!’. Eerst inspanning en dan ontspanning, kan dat? Haha! Ik vind het allebei heel belangrijk. Lekker bewegen, daar word ik happy van, maar sociale contacten en gezelligheid vind ik ook heel belangrijk.”

Ochtend of avond?

“Ochtend. Ik ben ’s ochtends op mijn best. Dan begint de dag en heb ik er zin in! Ik kan best wel uitslapen hoor, maar die ochtend: ik vind het heerlijk. Lekker opstarten met een cappuccino.”

Praten of luisteren?

“Luisteren. Ja. Ik ben vooral altijd erg geïnteresseerd in anderen. Ik kan ook wel goed praten hoor, haha! Maar ik geef eerst de ander de tijd om te vertellen en dan pas ikzelf. Ik ben thuis ook de oudste van drie, misschien zijn zij inderdaad wel meer praters en ben ik als oudste ook de rustigste.”

Alleen of samen?

“Dan toch echt samen. Natuurlijk vind ik het fijn om op z’n tijd even alleen te zijn en even een rustmomentje te hebben, maar nee, ik ben toch wel het liefste samen met vrienden, familie en collega’s.”

Zon of sneeuw?

“Dit vind ik een moeilijke! Dat komt omdat ik van alle seizoenen blij wordt, ieder seizoen heeft een eigen charme. Maar goed, ik moet natuurlijk kiezen, haha, dus dan zeg ik de zon. Dat zonnetje is toch altijd wel heel erg lekker.”

 

Wil jij Durvina welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op! (0643875998 / durvina@sevenstars.nl)


Deel deze update

Nieuws

Starring Astrid: haar nieuwe rol als teamlead en het werken in Team Midden Nederland

Onze Astrid is inmiddels een bekend gezicht voor velen. Al meer dan vier jaar werkt ze bij ons en tot november 2020 vervulde ze de rol van...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Patricia

Yes! We zijn weer een ster rijker: meet Patricia. Half juli startte zij als recruiter in Team Midden. Deze dame komt vers uit de schoolbanken, dit...

lees meer
Over ons

Starring Jack: zijn rol als teamlead en het werken in een multidisciplinair team

Werken in een multidisciplinair team. Inmiddels zijn de teamleads en hun teams alweer ruim acht maanden onderweg. We vroegen teamlead Jack over zijn...

lees meer