Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Anita

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Yes, weer een nieuwe ster binnen onze organisatie: Anita! Voor de liefde verhuisde ze naar Zwolle en ging op zoek naar een nieuwe baan dichtbij huis. Online vond ze de vacature van Contractbeheerder in Team Noord en inmiddels heeft ze haar eerste week bij ons er alweer op zitten.

Anita is een écht gezelschapsmens. Met zes kinderen en een hond is deze stoere dame altijd in de weer. En dan maakt ze ook nog eens tijd voor het halen van haar motorrijbewijs! Wat ze doet om te ontspannen? Een lange wandeling met haar partner, serie kijken of een cake bakken.

Wil jij Anita alvast een beetje leren kennen? Wij hebben haar onze welbekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Ik dacht al dat die vraag zou komen! Ik heb vanaf m’n 18e een auto en sindsdien doe ik gewoon altijd alles met de auto. Maar nu ben ik naar Zwolle verhuisd en mijn partner vertelde mij dat Zwolle een fietsstad is. Dus ik heb meteen een nieuwe fiets gekocht. Vanaf nu ga ik dus op de fiets naar het werk!”

Werk of school?

“Werk. Ik ga liever werken dan naar school. Hoe ouder ik word, hoe leuker ik werken ook vind. Uit mijn werk haal ik voldoening. Blijven ontwikkelen is natuurlijk belangrijk, maar ik ben absoluut meer een doener dan een denker.”

Bootcamp of borrel?

“Borrel! Ik hou helemaal niet van sporten! Eerder heb ik wel eens de sportschool gesponsord, haha. Samen met een vriendin ging ik dan, maar we waren meer aan het praten dan echt sporten. Nee, ik vind sporten echt niks aan. Wandelen daarentegen vind ik wel heel erg leuk. Eén keer in de twee weken hebben we geen kinderen en dan ga ik samen met mijn partner altijd graag een heel stuk lopen, hond mee: heerlijk!”

Ochtend of avond?

Ik ben echt een avondmens, ik kom ’s ochtends heel slecht mijn bed uit. Ik ga ook altijd te laat naar bed. Hoe mijn avond eruit ziet? Eten, beetje aanrommelen in huis en een standaard ritueel bij ons thuis is altijd met de kinderen een spelletje doen. Daarna gaan ze douchen en naar bed en dan is het me-time: op de bank, kopje thee en een pak koeken.. serie kijken!” 

Praten of luisteren?

“Ja, praten! Ik praat graag, absoluut. Thuis zeggen ze ook wel eens dat ik even m’n mond moet houden of dat ik in herhaling val, haha! Ik kan ook goed luisteren hoor, maar als ik moet kiezen: praten.”

Alleen of samen?

“Samen. Ik ben een echt gezelschapsmens. Ik vind het heerlijk om met mijn partner, kinderen, familie en vrienden te zijn. Bij ons is altijd iedereen welkom en komt via de achterdeur. Me-time is natuurlijk ook fijn. Vaak kijk ik dan van die heerlijke vrouwenseries, maar het liefst ben ik in gezelschap.”

Zon of sneeuw?

“Zon! Jammer genoeg kan ik er niet zo heel goed tegen, ik ben natuurlijk een echte rooie, haha! Ik verbrand heel snel, het voorjaar is daarom mijn favoriet. Sneeuw is één dag leuk met de kinderen, maar het geeft zoveel rotzooi. Het huis vol met natte kleding en snowboots, nee liever niet!”

 

Wil jij Anita welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op! (0682722043 / anita@sevenstars.nl)


Deel deze update

Nieuws

Starring Astrid: haar nieuwe rol als teamlead en het werken in Team Midden Nederland

Onze Astrid is inmiddels een bekend gezicht voor velen. Al meer dan vier jaar werkt ze bij ons en tot november 2020 vervulde ze de rol van...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Patricia

Yes! We zijn weer een ster rijker: meet Patricia. Half juli startte zij als recruiter in Team Midden. Deze dame komt vers uit de schoolbanken, dit...

lees meer
Over ons

Starring Jack: zijn rol als teamlead en het werken in een multidisciplinair team

Werken in een multidisciplinair team. Inmiddels zijn de teamleads en hun teams alweer ruim acht maanden onderweg. We vroegen teamlead Jack over zijn...

lees meer