Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Patricia

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Yes! We zijn weer een ster rijker: meet Patricia. Half juli startte zij als recruiter in Team Midden. Deze dame komt vers uit de schoolbanken, dit jaar studeerde ze af van de opleiding HRM.

Hiervoor werkte ze vooral in de zorg, maar ze besloot, met haar diploma op zak, dat ze graag de uitdaging aan wilde gaan in een andere branche. Haar stagebegeleider van haar afstudeeropdracht bracht haar in contact met Seven Stars. En zo kon ze meteen na haar afstuderen aan de slag. Bij ons!  

Wil jij Patricia alvast een beetje leren kennen? Wij hebben haar onze welbekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Eh, ja de auto! Ik heb natuurlijk wel een fiets, maar van Emmen naar Zwolle is het wel een eindje. En hij staat ook meer te verstoffen thuis, haha! Thuis loop ik vooral veel voor boodschappen bijvoorbeeld, maar naar vriendinnen toe pak ik gauw de auto. Met de auto heb je gewoon meer vrijheid!”

Werk of school?

“Ondanks dat ik net afgestudeerd ben, kies ik dan toch wel voor werk. Ik ben ook meer een doener, ik vond de schoolbanken ook niet altijd even leuk. Gooi mij maar gewoon in het diepe, dat is even spannend en even zweten, maar dat werkt voor mij het beste!”

Bootcamp of borrel?

“Borrel! Ik ben op zich wel sportief, maar als je mij de keuze geeft tussen sporten en een drankje drinken, dan kies ik toch echt voor die borrel. Ik ga wel naar de sportschool, maar dat doe ik meer omdat het goed voor me is, niet omdat ik het nou écht leuk vind. En met corona moet je tegenwoordig een tijdslot reserveren en dat houdt me soms een beetje tegen.”

Ochtend of avond?

“Ja, avond, ik ben echt geen ochtendmens! De dag begint voor mij niet zonder koffie, haha! Vroeg opstaan hoort er soms bij, chagrijnig ben ik ook zeker niet. Geen ochtendhumeur hier, maar ik moet wel even opstarten ’s ochtends.”

Praten of luisteren?

“Praten. Ik ben echt een babbelaar. Soms zeggen ze thuis ook echt ‘Patries, kan je even je mond houden?!’, haha! Ik kan wel echt goed luisteren, maar ik klets graag, ik hou niet van stiltes.”

Alleen of samen?

“Ja, samen, ja dat is toch véél gezelliger. Ik kan mezelf prima vermaken, een beetje me-time is ook fijn, maar ik ben het liefst onder de mensen. Met een vriendin een drankje drinken of naar een festival of iets! Door corona ging dat natuurlijk moeilijker, dus met vriendinnen gingen we veel videobellen, het was even niet anders. Gelukkig kunnen we elkaar nu wel weer geregeld zien.”

Zon of sneeuw?

“Zon! Sneeuw vind ik ook echt super leuk, afgelopen winter vond ik het ook echt heel erg tof. Ik woon aan het water dus we konden voor de deur schaatsen, geweldig! Maar ik ben wel een koukleum, dus geef mij maar zon. Ticket boeken en gaan!”

 

Wil jij Patricia welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op (0612900489 / patricia@sevenstars.nl).


Deel deze update

Over ons

Starring Jack: zijn rol als teamlead en het werken in een multidisciplinair team

Werken in een multidisciplinair team. Inmiddels zijn de teamleads en hun teams alweer ruim acht maanden onderweg. We vroegen teamlead Jack over zijn...

lees meer
Nieuws

Seven Stars wint, samen met partner Get There, voor tweede keer op rij aanbesteding CJIB

Het CJIB heeft ons opnieuw geselecteerd als preferred supplier. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen vier jaar, ook de komende vier jaar IT...

lees meer
Nieuws

Starring Najat: haar nieuwe rol als Bid & Compliance Manager

De afgelopen tijd hebben we een aantal van onze collega’s in de spotlight gezet met de carrièreswitch die zij maakten. Ook onze Najat maakte een soort...

lees meer