Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

Starring Jack: zijn rol als teamlead en het werken in een multidisciplinair team

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Werken in een multidisciplinair team. Inmiddels zijn de teamleads en hun teams alweer ruim acht maanden onderweg. We vroegen teamlead Jack over zijn ervaring tot nu toe en waarom Team Noord zo’n leuk team is om in te werken! Lees je mee?

Van accountmanager naar teamlead
Vijf jaar geleden stapte Jack voor het eerst Seven Stars binnen. “Hiervoor heb ik commerciële economie gestudeerd waarbij ik altijd affiniteit heb gehouden met IT. Ik was alleen niet in de wieg gelegd om zelf developer te worden. Vandaar dat een commerciële baan in de IT de perfecte uitkomst was.” Jack startte in de rol van senior accountmanager die hij afgelopen november inruilde voor een rol als teamlead. “Ik had absoluut de ambitie om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik wil altijd graag de mogelijkheid hebben om te kunnen doorgroeien. Seven Stars bood mij die mogelijkheid en ook nog eens precies op het juiste moment!”

“Deze rol is mijn eerste leidinggevende rol. Ik kom nu voor hele andere vraagstukken en casussen te staan. Zo ben ik nu verantwoordelijk voor HR, het aansturen van het team, het bewaken van de budgetten en ben ik de gesprekspartner van de directie. Een totaal andere dynamiek, maar wat vind ik dit gaaf!”

“We hebben prachtige opdrachtgevers in de regio. Van DUO, RDW tot Imperial Brands. En ook het CJIB behoort de komende jaren weer tot ons netwerk. We hebben vorige week de aanbesteding gewonnen voor de komende vier jaar. Een mooi succesmoment!”

"DUO kwam er begin 2020 bij als nieuwe klant. “Binnen zes maanden waren zij onze grootste klant in Team Noord. Dat maakt ons oprecht heel erg trots!”

Naast de mooie successen is Jack ook vooral trots op hoe het team is samengekomen de afgelopen tijd. In januari zijn maar liefst twee toppers gestart in Team Noord. “Ondanks Corona is het inwerken heel erg goed gegaan. Doordat we nauw contact hadden voelde iedereen zich al snel thuis in zijn of haar (nieuwe) rol.” 

"Eigenlijk maakte die fysieke afstand niet uit. Het team is ontzettend hecht!”

“We houden enorm van ouwehoeren en grappen maken binnen het team. Maar als er hard gewerkt moet worden, dan doen we dat ook zeker! Als we een drukke week hebben gehad sluiten we deze af met een virtueel drankje. Zo behouden we onze teamspirit. We hebben laatst ook op de solex gescheurd door Drenthe en vooral heel veel lol gehad. Door de successen samen te vieren versterkt de band onderling alleen maar meer.”

Zoekt Team Noord nog versterking?
“Ja, zeker. We zoeken nog een ervaren recruiter. Het liefst met ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en affiniteit met IT. Maar ook een junior die denkt uit het juiste hout gesneden te zijn is van harte welkom om te solliciteren op deze functie.”

Wil je opvallen tussen alle sollicitaties? Jack deelt nog een tip met je. “Bel mij of Amarins persoonlijk op. Stel je kwetsbaar op en toon een beetje lef. Dat laat zien dat deze rol bij je past. Want als recruiter ben je altijd in gesprek met mensen. Juist het eerste contact is vaak telefonisch. Uiteindelijk schakelt dat gewoon veel beter.”

Tot slot: “Wees jezelf! Recruiter binnen Team Noord betekent een superleuke baan in een divers team met verschillende achtergronden en persoonlijkheden. Iedereen mag hier zichzelf zijn. Daar houden we van. Want dat zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen manier extra waarde kan toevoegen. We make IT spark!”

Nieuwsgierig geworden naar de vacature bij Team Noord? Lees en reageer hier!


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars wint, samen met partner Get There, voor tweede keer op rij aanbesteding CJIB

Het CJIB heeft ons opnieuw geselecteerd als preferred supplier. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen vier jaar, ook de komende vier jaar IT...

lees meer
Nieuws

Starring Najat: haar nieuwe rol als Bid & Compliance Manager

De afgelopen tijd hebben we een aantal van onze collega’s in de spotlight gezet met de carrièreswitch die zij maakten. Ook onze Najat maakte een soort...

lees meer
Nieuws

Seven Stars ICT Group treedt top 50 binnen in Nederlandse Flexmarkt Omzetranglijst 2021

Seven Stars komt voor het eerst de top 50 binnen in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021. Als autonoom gegroeid familiebedrijf binnen de IT...

lees meer