Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Marcel

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Sales zit in zijn DNA. Deze commerciële topper uit Raalte heeft al heel wat vlieguren gemaakt. Hiervoor werkte hij als business development manager in de techniek, maar hij ging op zoek naar een organisatie waarbij hij meer kon samenwerken in een team. En die vond hij, in Seven Stars. Vorige week maandag was zijn eerste werkdag!

In zijn vrije tijd is hij vooral actief bezig. Hardlopen, tafeltennissen en darten met vrienden. Ook kijkt hij graag een voetbalwedstrijd van NEC Nijmegen. Zijn ouders komen hier oorspronkelijk vandaan en met een seizoenkaart zit hij (als het straks weer kan) iedere twee weken op de tribune.

Leuk feitje? Marcel is all about duurzaamheid. Hij kweekt zijn eigen groenten in z’n achtertuin, gebruikt weinig tot geen plastic en koopt vooral bij lokale ondernemers. Top hè?

Wil jij Marcel verder leren kennen? We hebben hem onze 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

 

Fiets of auto?

Ja, ik vertel net natuurlijk dat ik heel druk bezig ben met duurzaamheid, maar dan kies ik toch de auto. Maar ik ben heel blij dat ik bij Seven Stars elektrisch kan rijden, dat kan ik dan aan mezelf nog een beetje verkopen, dat is toch wat duurzamer! Ik sport ook wel graag, maar fietsen doe ik weinig. De fiets komt weinig uit de schuur bij mij!”

Werk of school?

“Werk. Na mijn hbo twijfelde ik of ik door zou studeren of aan het werk zou gaan. Toen kreeg ik een aanbod van mijn eerste werkgever. Ik heb dus gekozen om te gaan werken, omdat ik meer feeling heb met praktisch bezig zijn. Ik ben denk ik toch meer een doener dan een denker. Maar heel cliché want iedereen geeft natuurlijk dit antwoord: ik wil wel graag blijven ontwikkelen. Ik ga bijvoorbeeld binnenkort mijn PSM 1 scrum master training doen vanuit het ontwikkelprogramma van Seven Stars, dat vind ik wel echt heel leuk!”

Bootcamp of borrel?

“Dan ga ik toch voor een borrel! Het lekkerste smaakt ‘ie wel na het sporten. Dan is het geoorloofd, dus het liefst in die volgorde. Ik ben écht van de speciaalbieren, dat hou ik heel fanatiek bij in Untapped, een app voor de echte bierliefhebber. Ik heb liever één of twee hele lekkere speciaalbiertjes, dan tien pils! Maar, sinds een aantal jaar doe ik ook altijd mee aan Dry January, dan drink ik met name alcohol vrije biertjes!”

Ochtend of avond?

“Ja, dat is een goede.. Dat is helaas tegenwoordig wel de ochtend, met kids. Ik ben echt een avondmens, maar dat zit er niet meer in, haha! ’s Avonds rond een uur of tien ben ik wel uitgeblust. En tegen zessen gaan de kleintjes alweer aan. Ik ben dus echt een ochtendmens geworden, maar wel eentje die koffie nodig heeft om de dag door te komen!”

Praten of luisteren?

“Eh, dan ga ik toch wel voor luisteren. Ik denk dat ik van nature wel een goede luisteraar ben. Ik luister graag naar andermans verhaal, waar komt iemand vandaan, wat heeft diegene gedaan.. Ik hou wel van een goed gesprek, waarin goede vragen gesteld worden heen en weer. In mijn werksituatie is dat nu wel iets anders, ik ben natuurlijk geen IT-er en zal daarom wel veel vragen stellen in het begin, zodat ik bij kan leren. Máár, als ik ergens heel gepassioneerd over ben dan kan ik daar sowieso wel goed over praten!”

Alleen of samen?

“Samen! Nu door corona ben ik sowieso 24/7 samen met mijn vrouw en kids. Maar ik ben ook graag met mijn vrienden en familie. Ik ben over het algemeen graag onder de mensen! Mijn broer woont op 500 meter van het Seven Stars kantoor, daar kan ik nu mooi na werktijd even buurten. In een werksituatie kies ik ook voor samen. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken, maar ik heb liever dat ‘wij’ een succes behalen, dan dat ‘ik’ een succes behaal.”

Zon of sneeuw?

“Ja, zon! Ik ben nog nooit op wintersport geweest. Ik kan dus ook niet zeggen dat ik dat niet leuk zou vinden, want veel mensen in mijn omgeving zijn er erg enthousiast over. Maar ik hou het toch op zon, ik spaar mijn geld op voor de zomervakantie. Lekker naar Italië, van dat land zijn mijn vrouw en ik echt fan. Ik heb haar daar ook ten huwelijk gevraagd! Voor ons heeft Italië dus extra waarde.”

 

Wil jij Marcel welkom heten of een afspraak met Marcel inplannen? Neem dan contact met hem op (0613100625 / marcel@sevenstars.nl).


Deel deze update

Kennisdeling

In gesprek met... IT professional Reinier van de Pas

Als Seven Stars doen we elke dag ons uiterste best om onze opdrachtgevers te helpen door de beste IT professionals aan ze te matchen. Uiteindelijk...

lees meer
Nieuws

Starring Cheyenne: van personal trainer naar IT recruiter

Another week, another star: met ‘Starring’ zetten we iedere keer iemand in de spotlight. Deze week is dat onze Cheyenne. Zij koos voor een...

lees meer
Nieuws

Starring Richelle: van klantenservice medewerker in Lissabon, naar fieldmanager in Zwolle

Vorige week vertelden wij het jullie al: met onze nieuwe rubriek ‘Starring’ zetten we iedere keer iemand in de spotlight. Deze week is onze Richelle...

lees meer