Inloggen
menu
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Suzan

  • 3 mei 2021
  • 03-05-21
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

De afgelopen jaren werkte ze bij Young Capital als vestigingsmanager. Maar nu is het tijd voor iets nieuws! Haar kindjes zijn inmiddels wat groter en met wat meer tijd voor zichzelf heeft ze zin om aan de slag te gaan met een nieuwe uitdaging.

En dat doet ze, bij ons! Suzan is namelijk begin mei gestart als Teamlead West-Nederland. Samen met haar team bedient ze onze grote opdrachtgevers in overheidsland. En dat gaat ze doen met een bak aan energie. Niet te formeel, fun en hard werken: dat zijn haar ingrediënten voor goede resultaten.

Ook in haar vrije tijd is ze het liefste samen: met haar gezin, de vriendengroep of familie. Ze houdt van gezelligheid, uit eten en een terrasje pakken, maar thuis knus op de bank is voor haar ook echt ontspannen.

Wil je Suzan alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Auto! Haha, ik heb natuurlijk ook net mijn nieuwe auto gekregen. Maar ik heb op zich niet veel met auto’s hoor. Toen Ronald een tijd geleden vroeg naar mijn secundaire arbeidsvoorwaarden vroeg hij wat voor een auto ik had. Hij zag me denken bij deze vraag en zei toen “eentje met vier wielen?”. Nou die dus! Nu rijd ik volledig elektrisch en dat is nieuw voor me, dus ik ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen. Toch heb ik ook wel de intentie om de fiets meer te pakken nu kantoor zo dichtbij is!”

Werk of school?

“Werk. Ja 100% werk. Mijn studententijd was top, maar vooral de gezelligheid, je kent het wel. En wel je diploma halen! Je leert zoveel in de praktijk. Ik vind het wel belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Binnenkort ga ik aan de slag met mijn PSM1 scrum master training vanuit Seven Stars, dat vind ik super leuk! Ik heb ook wel eens nagedacht over een studie, alleen eerst nog even uitvinden wat ik dan zou willen doen. Wie weet!”

Bootcamp of borrel?

“Haha, borrel! Zeker weten. Bootcamp vind ik overigens best leuk hoor, dus als m’n team er voor in is, wie weet! Dan gaan we gewoon lekker bootcampen in Amsterdam. Even goed in het zweet werken. Maar nu kies ik voor de borrel. Gezellig, samen, feestje, op het terras.”

Ochtend of avond?

“Dit is wel een lastige. In deze levensfase, oh dan klink ik heel oud, zeg ik ochtend. Want ik heb geen keuze. Ik zet nooit een wekker, mijn wekker zijn de kids. Zes uur, half zeven: dan begint de dag. Zo heb je wel lekkere lange dagen, je kan zo alles uit de dag halen! Voordat we kids kregen was ik echt een avondmens. Tot laat een serie kijken en dan de volgende ochtend spijt!”

Praten of luisteren?

“Hmm… ik denk een combinatie! Ik ben wel meer een luisteraar, maar houd ook zeker van gezellig kletsen. Ik vind dat dit echt samen gaat. Soms vind ik het heerlijk om een ander aan het woord te laten en aan te vullen en op andere momenten ben ik weer lekker aan het woord.”

Alleen of samen?

“Samen! Want ik hou van gezelligheid, mensen om me heen en reuring. Ik hou van dingen samen doen. Maar als ik ‘s avonds even een beetje tijd alleen heb, dan vind ik dat ook wel lekker hoor. Of even alleen de stad in, heerlijk! Wandeling maken, koffietje halen, echt ontspannen!”

Zon of sneeuw?

“Jaaa, zon, zon, zon! Ik kan niet wachten tot we weer op vakantie kunnen deze zomer. We hebben al een vakantie gepland staan. Ik hoop van harte dat we lekker naar de zon kunnen. De energie is dan lekker, iedereen is vrolijk, bruin kleurtje. Maar ik ben ook van de wintersport, après ski, genieten op de piste in de zon!”

 

Wil jij Suzan welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op (0612864814 / suzan@sevenstars.nl).


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Marcel

Sales zit in zijn DNA. Deze commerciële topper uit Raalte heeft al heel wat vlieguren gemaakt. Hiervoor werkte hij als business development manager in...

lees meer
Kennisdeling

In gesprek met... IT professional Reinier van de Pas

Als Seven Stars doen we elke dag ons uiterste best om onze opdrachtgevers te helpen door de beste IT professionals aan ze te matchen. Uiteindelijk...

lees meer
Nieuws

Starring Cheyenne: van personal trainer naar IT recruiter

Another week, another star: met ‘Starring’ zetten we iedere keer iemand in de spotlight. Deze week is dat onze Cheyenne. Zij koos voor een...

lees meer