Inloggen
menu
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Jantien

  • 3 mei 2021
  • 03-05-21
  • Geschreven door Anne-Lotte Mulder
  • Anne-Lotte Mulder
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Na 13 jaar met passie op de personeelsafdeling van een transportbedrijf te hebben gewerkt, besloot ze vorig jaar zomer dat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. Ze accepteerde een tijdelijke baan bij een grote zorginstelling op de salarisadministratie. De vacature van HR medewerker bij Seven Stars trok haar aandacht en ze solliciteerde. Op 1 april 2021 was het zo ver: Jantien haar eerste dag bij Seven Stars. Ze gaat zich bezig houden met alles rondom personeelszaken en salarisadministratie.

Haar hoofd leeg maken doet Jantien in de buitenlucht. De tuin is dan ook niet voor niets haar domein. Lekker eten, borrelen en genieten van de natuur in binnen- en buitenland. Jantien is een echte levensgenieter. Samen met haar man is ze al naar verschillende plekken afgereisd. Maar op haar bucketlist staat nog genoeg. Zo hoopt ze ooit nog een keer de langste treinreis ter wereld te maken: de Transsiberië Express.

Wil jij Jantien alvast beter leren kennen? Wij legden haar onze 7 dilemma’s voor. Lees snel verder!

 

Fiets of auto?

“De fiets! Ik ga nu met de auto, maar naar mijn vorige werk ging ik altijd op de fiets. Ik vind het heerlijk om een frisse neus te halen. Sinds kort hebben mijn man ik elektrische fietsen. Daarmee kun je toch meer zien van de natuur dan wanneer je gaat wandelen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we de fietsen ook meenemen op vakantie!”

Werk of school?

“Werk, maar ik ben wel van mening dat je je moet blijven ontwikkelen. Het blijft tenslotte een leven lang leren. Ik heb in 2015 een opleiding personeelsmanagement naast mijn werk gedaan. Dat vond ik ontzettend leuk en leerzaam! Maar het was ook wel pittig hoor, een opleiding naast mijn baan en gezin. Daar heb ik hard voor gewerkt. Ik ben op dat vlak dan ook wel weer een perfectionist, ik wil altijd alles goed doen!”

Bootcamp of borrel?

Ik kies voor een borrel. Ik heb altijd fanatiek gesport en nu door corona wandel ik veel, maar die bootcamp staat nu wel op een laag pitje. Een goed gevulde borrelplank met een lekkere sangria onder de overkapping in de tuin, daar kun je mij echt blij mee maken. Dan komt die levensgenieter in mij naar boven.”

Zon of sneeuw?

Zon! Ik vind het heerlijk als de zon schijnt en het 20 tot 25 graden is. Dan ga ik lekker wandelen en steken mijn man en ik daarna de barbecue aan. Ik word ontzettend vrolijk van lekker weer! Daarnaast ben ik echt een buitenmens en als de zon schijnt vind ik het heerlijk om er op uit te trekken.”

Ochtend of avond?

Mag ik ook middag zeggen? Ik ben écht geen ochtendmens, maar eigenlijk ook geen avondmens.  In de ochtend moet ik altijd even wakker worden, dan moet je me ook niet voor de voeten lopen hoor! ’s Avonds wil ik relaxen, dan kijk ik bijvoorbeeld televisie maar ik ben dan wel de eerste die gaat slapen. Ik ben geen nachtbraker, ik heb mijn slaap echt nodig.”

Praten of luisteren?

Ik praat graag maar vind het ook ontzettend fijn om te luisteren. Interesse in elkaar tonen is heel erg belangrijk. Ik ben een heel open persoon en daardoor merk ik dat ik snel een klik met mensen heb. Communicatie is echt een wisselwerking, omdat ik zo open ben vertellen mensen mij ook veel. Hierdoor bouw je sneller een band op.”

Alleen of samen?

Samen! Ik kom uit een groot gezin met vijf kinderen. Zelf ben ik onderdeel van een tweeling en mijn tweelingzus en ik waren altijd samen. Hierdoor hebben we een hele bijzondere band. We zijn nog steeds heel hecht. Al mijn broers en zussen wonen dichtbij, hierdoor zien we elkaar veel. Daar zorgt mijn moeder ook voor. Ze is inmiddels negentig maar ze houdt nog steeds het hele gezin bij elkaar!

 

Wil jij Jantien welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op (0682716055 / jantien@sevenstars.nl).


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Tom

Via vrienden kwam hij in contact met Seven Stars omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging in een andere branche met een positieve vibe. De klik...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Melissa

Ervaring als recruiter heeft ze al een tijdje, hiervoor werkte ze namelijk als recruiter bij de ANWB in Den Haag. Met, zoals ze het zelf zegt, ‘twee...

lees meer
Nieuws

Starring Richelle: van klantenservice medewerker in Lissabon, naar fieldmanager in Zwolle

Vorige week vertelden wij het jullie al: met onze nieuwe rubriek ‘Starring’ zetten we iedere keer iemand in de spotlight. Deze week is onze Richelle...

lees meer