Inloggen
menu
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Tom

  • 3 mei 2021
  • 03-05-21
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Via vrienden kwam hij in contact met Seven Stars omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging in een andere branche met een positieve vibe. De klik was er meteen! En dus start Tom vandaag als IT recruiter in Team Midden.

Deze actieveling zit niet graag stil. Ook niet in zijn vrije tijd. Wat hij graag doet? Fietsen, hardlopen, tennissen en karten samen met vrienden.

Hiervoor runde hij zijn eigen letselschadepraktijk waar hij verantwoordelijk was voor een groot aantal relaties. In die wereld heb je winnaars en verliezers. Tom houdt meer van winnen. En met die mentaliteit moet het helemaal goed komen bij Seven Stars!

Wil je Tom alvast een beetje leren kennen? We hebben hem onze inmiddels bekende 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Ik vind fietsen lekker om mijn hoofd leeg te maken en ik zou misschien mijn fiets iets vaker moeten pakken! Ik heb sinds kort wel een wielrenfiets, mede om de coronatijd een beetje door te komen. Maar naar mensen toe, boodschappen doen, dat soort dingen, dan pak ik eigenlijk altijd de auto. Dus ja, duidelijk de auto! En dan het liefst een Porsche 911, zo’n oude weet je wel!”

Werk of school?

“Blijven leren is belangrijk! Ik vond mijn studie ook wel leuk, maar je plaatst het allemaal wel beter als je aan het werk bent. Alleen maar werken en niet meer leren, nee! Het moet een combinatie zijn, denk ik. Maar je moet vooral niet stil blijven staan!”

Bootcamp of borrel?

“Ja.. Ik vind sporten ook wel echt heel lekker, dat doe ik vaak en veel. Maar je moet wel die borrel hebben. Daar sport je dan toch wel een beetje voor! Ook voor corona deed ik veel aan sport, maar door corona heb je er ook meer tijd voor. Maar laat ons wel wezen: na deze periode heb ik ook wel weer écht zin in een borrel. De combinatie dus, dan voelt het geoorloofd!”

Ochtend of avond?

“Ochtendmens! Maar wel na een paar koppen koffie. ‘s Ochtends meteen volle bak, dan ben ik op namelijk op mijn scherpst. Zo halverwege de middag rond 15.00 uur is het lastigst. Maar als ik dan eenmaal het avondeten op heb, dan ben ik weer opgeladen en kan ik wel weer even door. Maar als ik moet kiezen: de ochtend!”

Praten of luisteren?

“Ja, lastig..  Hangt een beetje af van het gezelschap. Met hele dominante mensen kan ik ook goed luisteren en doorvragen. Maar bij mensen die niet goed zijn het gesprek op gang te houden, kan ik ook goed praten. In mijn werk is het belangrijk goed te luisteren, om te horen wat ze echt willen. Op die manier, ook door de juiste vragen te stellen, win je vertrouwen.”

Alleen of samen?

“Ik kan mezelf heel goed vermaken! Afgelopen tijd heb ik natuurlijk ook veel alleen thuis gezeten, mijn vriendin was op het werk. En dan verveel ik me geen moment! Maar samen bereik je op elk vlak veel meer. En het is veel gezelliger!”

Zon of sneeuw?

“Ik snak naar een wintersport, zó lekker! Vanaf mijn 14e ga ik ieder jaar. Maar die wintersport is vooral een leuke extra! Je werkt toch wel echt toe naar een zomervakantie. Lange reizen maken komt niet echt vanuit mijzelf, maar wel vanuit mijn vriendin. Zij is een stuk avontuurlijker dan ik. Een paar jaar geleden zijn we samen naar Vietnam geweest, dat was prachtig! Maar je maakt mij ook blij met een traditionele vakantie: tentje, strand. Wie geniet daar nou niet van?”

 

Wil jij Tom welkom heten of een afspraak met Tom inplannen? Neem dan contact met hem op (0612549165 / tom@sevenstars.nl).


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Melissa

Ervaring als recruiter heeft ze al een tijdje, hiervoor werkte ze namelijk als recruiter bij de ANWB in Den Haag. Met, zoals ze het zelf zegt, ‘twee...

lees meer
Nieuws

Starring Richelle: van klantenservice medewerker in Lissabon, naar fieldmanager in Zwolle

Vorige week vertelden wij het jullie al: met onze nieuwe rubriek ‘Starring’ zetten we iedere keer iemand in de spotlight. Deze week is onze Richelle...

lees meer
Nieuws

Starring Laura: van horecatijger naar IT recruiter

Een nieuwe rubriek: ‘Starring’! Met ‘Starring’ zetten we iedere keer iemand in de spotlight. De komende weken zijn dat vier van onze eigen collega’s...

lees meer