Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

New Star: meet Melissa

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Babs Hogeveen
  • Babs Hogeveen
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Ervaring als recruiter heeft ze al een tijdje, hiervoor werkte ze namelijk als recruiter bij de ANWB in Den Haag. Met, zoals ze het zelf zegt, ‘twee keer struikelen’ was ze op kantoor. Nu moet ze iets verder reizen, want Melissa komt ons team in Amsterdam versterken als recruiter!

Tijd doorbrengen met vriendinnen is wat ze het liefste doet in haar vrije tijd: koken, eten en wijntjes drinken. Deze dame uit Wassenaar is een echt sociaal dier. Door één van haar vriendinnen rolde ze het recruitmentvak in. Nu jaren later kwam ze via een vriend terecht bij Seven Stars. En daar zijn wij super blij mee!

Wil je Melissa alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze 7 dillema’s voorgelegd. Lees snel verder!

 

Fiets of auto?

“Auto. Ten eerste je kan alles makkelijk meenemen. Ik heb altijd een extra setje kleding, schoenen en sloffen bij me. Je zult denken waarom? Maar ik ben heel onhandig, dus dan is het fijn om wat extra bij je te hebben Ten tweede: lekker droog en warm! Ik heb een hekel aan regen, ik ben echt gemaakt van suikerspin, haha!”

Werk of school?

“Werk! School vond ik heel erg leuk, ik heb echt een mooie tijd gehad op school. Maar ik vind dat je in de praktijk heel veel leert. Ik ben echt een doener. Ik wil me wel blijven door ontwikkelen hoor, door cursussen te doen en certificaten te halen. Maar echt weer fulltime naar school? Nee!”

Bootcamp of borrel?

“Ehm, borrel! Ja, ik kies voor borrel. Ik ben wel weer begonnen met sporten, bootcamp is ook leuk. Maar ik ben wel echt van de borrel. Wijntje, zonnetje, op een terrasje met vriendinnen. Ik ben echt een gezelligheidsmens! Ik kan niet wachten tot die terrassen weer open zijn. Lekker uit eten, zelf niet koken. Het sfeertje is dan altijd goed. Iedereen zit lekker te genieten en ik dus ook!”

Ochtend of avond?

“Avond. Sowieso avond. Gezellig een serie kijken en alle nieuwtjes op tv volgen. Ik ben niet echt een ochtendmens. Ik kan wel vroeg opstaan, na een kwartiertje snoozen, maar dan strompel ik eerst naar beneden in m’n badjas om het koffiezetapparaat aan te zetten. Daarna sta ik trouwens wel echt aan, ik heb geen uit-knop, ook niet in de ochtend!”

Praten of luisteren?

“Haha, nou die is wel duidelijk denk ik hè, na mijn vorige antwoord. Ik ga voor praten! Ik ben heel amicaal, wil graag mensen leren kennen en over hen te weten komen. Als er op een verjaardag iemand in een hoekje staat, dan stap ik daar gezellig op af! Maar ik kan zeker ook goed luisteren, ik sla dingen meteen op. Ik denk dat het bij mij een goede wisselwerking is!”

"Ik ben graag onder de mensen, samen is het gewoon gezellig!”

Alleen of samen?

“Samen. Ik kan best wel goed alleen zijn, alleen series kijken vind ik bijvoorbeeld heerlijk. Maar ik verveel me op een gegeven moment en ja daar heb je het weer, maar dan wil ik lekker met iemand praten! Ik ben graag onder de mensen, samen is het gewoon gezellig!

Zon of sneeuw?

“Zon. Ja zon! Ik ben niet gek op sneeuw. Ik ben ook nog nooit op wintersport geweest, zo koud! Ik hou van de zon, op het strand, lekker liggen, zwemmen, over de boulevard lopen, leuke dingen doen. Afgelopen winter ben ik wel buiten geweest hoor met al die sneeuw, maar wel met vier thermoleggings aan, goed ingepakt!

Wil jij Melissa welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op (0613637689 / melissa@sevenstars.nl)


Deel deze update

Nieuws

Starring Richelle: van klantenservice medewerker in Lissabon, naar fieldmanager in Zwolle

Vorige week vertelden wij het jullie al: met onze nieuwe rubriek ‘Starring’ zetten we iedere keer iemand in de spotlight. Deze week is onze Richelle...

lees meer
Over ons

Hoe Martijn de Belastingdienst en onze professionals verder helpt

De Belastingdienst is een belangrijke opdrachtgever van ons. Het is een enorme organisatie met een grote IT-afdeling. Onze recruiter Martijn is...

lees meer
Nieuws

Jack & Astrid, onze nieuwe teamleads

Werken in een multidisciplinair team vraagt om een teamlead. Na een pittige sollicitatieprocedure werd in november duidelijk wie deze teamleads zouden...

lees meer