Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Carolien

  • 18 maart 2021
  • 18-03-21
  • Geschreven door Anne-Lotte Mulder
  • Anne-Lotte Mulder
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Ze is een bekende in het vak. Met haar 15 jaar ervaring, waarvan 9 in de IT, is ze de nieuwste aanwinst van Team West. Welkom Carolien! Ze reist straks als accountmanager door West-Nederland om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te ontzorgen en de beste IT-professionals aan hun teams toe te voegen. 

Maar reizen doet ze niet alleen door Nederland. Het liefst reist ze de hele wereld over. En met een zus in de Filipijnen, hoopt ze daar binnenkort ook naartoe te gaan. Ondanks dat ze al veel heeft gezien van de wereld, staat er toch nog iets op haar bucketlist: “Het noorderlicht".

Wil je Carolien alvast een beetje leren kennen? Wij legden haar onze 7 dilemma’s voor.

 

Fiets of auto?

De auto, maar mag ik ook de scooter zeggen? Afgelopen zomer heb ik een scooter gekocht en daardoor blijft de fiets wat meer staan. Een scooter is echt ideaal. Ik kan overal parkeren, makkelijk en gratis.”

 

Werk of school?

Werk. Natuurlijk, op school leer je de basis, maar in de praktijk merk je pas echt hoe het leven werkt. Zo ben ik ook in dit werk terechtgekomen. Ik heb namelijk een achtergrond in de mode, maar via mijn vader kwam ik in de uitzendbranche terecht. Daar ben ik er achter gekomen wat bij mij paste. Ik merkte dat ik het heel erg leuk vond om mensen verder te helpen. Het is echt zo mooi om te zien hoe blij mensen zijn als je een baan of opdracht voor ze vindt. Maar ook hoe blij een opdrachtgever is met de juiste match. Je helpt beide partijen en daar krijg ik heel veel energie van.”

 

Bootcamp of borrel?

Op dit moment kies ik voor de borrel, ook al heb ik jarenlang op hoog niveau gedanst. Daar ben ik uiteindelijk mee gestopt en daarna heb ik het sporten ook niet meer opgepakt. Daarom kies ik voor een borrel. Ik associeer een borrel echt met gezelligheid en quality time. Dat is voor mij heel erg belangrijk. Dus je hoeft mij niet te bellen voor een bootcamp, ik maak de fotos wel!

 

Ochtend of avond?

Ochtend, ik ben namelijk altijd vroeg wakker. Ik loop wel eens om 6.00 uur in het park. Die rustige uren in de ochtend vind ik echt heerlijk. Op het werk zijn die vroege uren ook vaak het rustigst. Dat zorgt ervoor dat ik s ochtends super productief ben.” 

 

Praten of luisteren?

Mag ik ook allebei zeggen? Dat is namelijk heel erg afhankelijk van de situatie. Soms is het gewoon heel erg belangrijk om een luisterend oor te bieden, zonder oordeel. Dan laat ik eerst iemand uitpraten om vervolgens te vragen: Wil je advies of wil je gewoon even je hart luchten?”. Ik vind het heel belangrijk om iemand die ruimte te geven. Maar ik houd ook van gezelligheid en dan praat ik  graag. Alleen kan ik niet stellig zeggen dat het praten of luisteren is. Voor mij is het allebei belangrijk.”

 

Alleen of samen?

Alleen. Ik vermaak me ontzettend goed in mijn eentje. Ik kan ook om mezelf lachen. Dat klinkt misschien stom, maar je moet het toch je hele leven met jezelf doen. En dus zie ik het als iets positiefs.”

 

Zon en sneeuw?

Zon! Ik houd echt van warmte. Met zon, zee, strand en een leuke stad maak je mij echt gelukkig. Ik heb weinig met sneeuw en ben ook nog nooit op wintersport geweest. Al zou ik wel heel graag het noorderlicht willen zien. Dat is de kou wel waard, maar dan boek ik wel een lekker warm hotel.’’

 

Wil jij Carolien welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op (0648812301 / carolien@sevenstars.nl)


Deel deze update

Kennisdeling

Seven Stars Facts 2020

Ieder kwartaal delen wij facts. Cijfers die inzicht geven in de ontwikkeling binnen de IT-arbeidsmarkt. Wat is de vacatureontwikkeling? In welke regio...

lees meer
Over ons

New Star: meet Laura

Een vriendin vertelde het haar al: “recruitment is écht wat voor jou.” En 1 februari was het dan zo ver: Laura startte als onze nieuwe recruiter in...

lees meer
Nieuws

Jack & Astrid, onze nieuwe teamleads

Werken in een multidisciplinair team vraagt om een teamlead. Na een pittige sollicitatieprocedure werd in november duidelijk wie deze teamleads zouden...

lees meer