Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Laura

  • 15 februari 2021
  • 15-02-21
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Een vriendin vertelde het haar al: “recruitment is écht wat voor jou.” En 1 februari was het dan zo ver: Laura startte als onze nieuwe recruiter in team West. Laura woont namelijk in Den Haag en zal straks vanuit ons kantoor in Amsterdam werkzaam zijn.

Haar eerste week zit er alweer op. Hoe dat beviel? “Ik merkte het tijdens de eerste gesprekken via het videobellen al: iedereen heeft dezelfde energie. En nu merk ik dat nog meer. Dat geeft me een heel goed gevoel.”

Wil je Laura alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze, inmiddels bekende, 7 dillema’s voorgelegd.

 

Fiets of auto?

“Het liefst fiets ik. In Den Haag doe ik ook alles op de fiets, maar naar Amsterdam en Zwolle gaat dat helaas niet zo handig. Op dit moment doe ik alles met het openbaar vervoer. Ik hoop over een paar jaar een auto te kopen, zodat ik nóg makkelijker naar onze kantoren kan.”

 

Werk of school?

“Ik krijg van een school weinig energie. En dat haal ik juist wel veel uit werk. Je leert in de praktijk en dat vind ik heel mooi.”

 

Bootcamp of borrel?

“Haha, de borrel! Ik houd van gezelligheid. Ik ga graag uiteten en drink graag een wijntje. Dus als corona voorbij is, ga ik zeker weer op stap!”

 

Ochtend of avond?

“Toen ik nog in de horeca werkte was het de avond. Iedere nacht om 04.00 uur naar bed was toen normaal. Dat was gewoon een heel ander ritme. Ik merkte dat het goed zou zijn als ik een iets normaler ritme zou gaan krijgen. En nu ik dat eenmaal heb, bevalt me dat heel erg goed. Het is zo heerlijk om op te staan wanneer de zon dat ook doet.”

 

Praten of luisteren?

“Als ik iemand nieuw leer kennen luister ik heel veel. Daarna ben ik wel meer van het praten. Maar ik moet wel zeggen, het is wel echt een mix van beiden. Dus kiezen kan ik niet!”

 

Alleen of samen?

“Ik ben het liefst samen. Soms is het ook heel goed om jezelf even terug te trekken. Om even niks te hoeven doen. Maar na een uurtje ben ik dat ook wel weer zat. Daarom ben ik ook het liefst op kantoor, lekker met mensen om me heen. Echt die gezelligheid!”

 

Zon of sneeuw?

“Zon. Absoluut! Ik vind sneeuw heel mooi, maar met de auto en de trein wordt dan alles onmogelijk. Ik vind de wintersport ook echt te koud. Ik heb het liefst de zon en 30 graden, haha.”

 

Wil jij Laura welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op (0682787892 / laura@sevenstars.nl).


Deel deze update

Nieuws

Jack & Astrid, onze nieuwe teamleads

Werken in een multidisciplinair team vraagt om een teamlead. Na een pittige sollicitatieprocedure werd in november duidelijk wie deze teamleads zouden...

lees meer
Over ons

Returning Star: Dedmer

Hij is voor velen al een bekend gezicht. Vorig jaar namen we afscheid van hem en vorige week ontvingen we hem weer met open armen: onze nieuwe...

lees meer
Over ons

New Star: meet Josie

Ze is er per toeval ingerold, maar inmiddels weet ze het zeker: recruitment is haar ding. Met 3 jaar recruitmentervaring op zak is Josie ons team in...

lees meer