Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

Zo zorgt Simon voor meer werkgeluk

  • 5 januari 2021
  • 05-01-21
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Voor professionals, partners en opdrachtgevers uit het westen van Nederland is Simon een bekend gezicht. Als Contractmanager is hij namelijk de vraagbaak van zijn team. Dat doet hij graag om anderen te ontzorgen. Maar waarom? Waar draagt dit aan bij? En wat bedoelt hij precies met ontzorgen? Deze keer stellen we 7 vragen aan Simon. Over zijn functie, de perfecte match en hoe hij zorgt voor meer werkgeluk. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Lees dan verder!

Wil je samenwerken met Simon? En wil jij net als Simon bijdragen aan werkgeluk? Word onze collega!

1Simon, wat doe jij precies bij Seven Stars?

“Ik ben Contractmanager bij het team dat zicht richt op het westen van Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor diverse Rijksoverheden, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en sinds kort ook voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Als Contractmanager ben ik de schakel tussen sales, recruitment en finance. Ik zorg ervoor dat alle dossiers en contracten tijdig en accuraat worden afgehandeld.”

2Wat doet een Contractmanager precies?

“Ik zorg er voornamelijk voor dat zowel de in- als verkoopkant van de contracten tijdig op orde zijn en op tijd bij onze opdrachtgevers komen. Daar zitten ook interne processen aan vast en ik moet het dossier compleet maken. Denk hierbij aan een VOG en KvK-uittreksels. Contractmanagers worden vaak gezien als een soort vraagbaak. Nadat een professional is geplaatst ben ik het eerste aanspreekpunt. En dat is goed, want dan kan de recruiter weer recruiten! Ik zoek dan uit wie de vraag het beste kan beantwoorden. Ik zie mezelf als een ondersteuner van ons accountmanagers en recruiters zodat zij zich op hun eigen vakgebied kunnen focussen.”

3Hoe zorg jij voor meer werkgeluk bij onze professionals?

“Dat doe ik door goed te luisteren. Ik ga voor hen op zoek naar hét antwoord op hun vragen. Dat heeft bij mij echt urgentie. Ik vind het belangrijk dat ook zij kunnen doen waar zij goed in zijn. Dus wanneer ik hen (telefonisch) spreek, vraag ik of de opdracht bevalt en of wij als Seven Stars nog ergens kunnen ondersteunen. Ik merk dat deze benadering ervoor zorgt dat professionals me weten te vinden wanneer ze echt hulp nodig hebben.”

4En bij opdrachtgevers en/of partners?

“Door onze opdrachtgevers en partners goed te kennen, weet ik waar zij waarde aan hechten. Hier kan ik goed op inspelen. Ik probeer altijd verder te kijken dan mijn neus lang is, zodat ik kan meedenken met hun interne processen. Hierdoor kunnen we snel en soepel vragen of eventuele problemen afhandelen.”

5Wat bedoel je precies met snel en soepel zaken afhandelen?

“Dat zijn heel uiteenlopende onderdelen. Soms komt het voor dat de opdrachtgever wil dat de professional op zeer korte termijn start. Dan zorg ik ervoor dat alle benodigde documenten tijdig op de juiste plaats worden aangeleverd.”

6Onze missie draait om het maken van de perfecte match. Hoe draag jij bij aan het maken van die match?

“Als Contractmanager ben ik niet direct betrokken bij het creëren van de perfecte match. Wel draag ik hier indirect aan bij door onze recruiters wegwijs te maken in de overeenkomsten en te adviseren over de wet- en regelgeving. Zodra een professional geplaatst is verstuur ik een mail waarin de professional bij Seven Stars wordt welkom geheten, uitleg krijgt over de facturatiewijze en welke documentatie er aangeleverd dienen te worden. Zo kunnen onze professionals zich zonder zorgen focussen op hun taak bij onze opdrachtgever. Ik zorg ervoor dat die elementen op de juiste plek terechtkomen. Kortom: ontzorgen. Dat is voor mij echt een belangrijk element.”

7Onze slogan is: we make IT spark. Hoe doe jij dat?

“Door elke dag met een lach en een gezonde dosis humor te werk te gaan. Zo zorg ik ervoor dat niet alleen de contracten correct worden afgehandeld, maar ook dat onze opdrachtgevers en professionals met een positief gevoel op het contact met Seven Stars terugkijken. Dat geeft mij dan weer werkgeluk!”

Simon en zijn team zoeken nog collega’s! Wil jij samen met Simon werken? Check dan nu de vacatures!


Deel deze update

Nieuws

Dit is onze nieuwe opdrachtgever DUO Groningen

Onze René is het gezicht voor onze nieuwe opdrachtgever DUO Groningen. En dus vragen we hem naar meer. Want wat zijn de mogelijkheden voor onze...

lees meer
Nieuws

Nieuwe opdrachtgever: Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Yes, een nieuwe opdrachtgever! We zijn officieel geselecteerd als preferred supplier bij DUO Groningen. Dit betekent dat professionals vanaf 1 januari...

lees meer
Kennisdeling

In gesprek met ... Babs Karbet

Bij Seven Stars doen we er elke dag alles aan om onze opdrachtgevers verder te helpen. Door ze in contact te brengen met de beste professionals. Maar...

lees meer