Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

New star: meet Najat

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Vorige week verwelkomden we onze nieuwe contractbeheerder Najat. Inmiddels is ze alweer meer dan een week onderdeel van ons team. Najat vervangt onze collega Irma tijdens haar zwangerschapsverlof en blijft ook daarna nog even hangen. Haar eerste baan als contractbeheerder, maar niet haar eerste aanraking met IT. Najat heeft jaren gewerkt als Consultant Informatiebeveiliging met als specialisme: awareness. En dat is een heel andere tak van sport!

Want hier hackte ze fysiek bedrijven om de veiligheid en het kennis- en bewustzijnsniveau te meten. Verder schreef ze e-learning trainingen en gaf ze regelmatig workshops. En ondanks dat zij dat een heel toffe baan vond, heeft ze bewust gekozen voor deze nieuwe rol als contractbeheerder.
“Ik vind het ontzettend leuk om het stukje IT nu van de andere kant te zien. Ik zie het echt als een voordeel dat ik al zo bekend ben met de branche. Dat maakt het makkelijker om er in te komen en superleuk om in te werken! Dit is toch wel écht mijn werkveld.”

Om je alvast een beetje een beeld te geven wie Najat is, hebben we haar onze 7 dilemma’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?

“De auto. Ik vind fietsen heel lekker, maar dan vooral met lekker weer, haha. Ik fiets écht niet graag in de regen. Ik merk dat ik dan toch snel de auto pak. Voorheen als consultant reed ik echt veel door heel Nederland, waardoor je echt in je auto gaat leven. Je kunt er alles in kwijt en dat vind ik wel echt een beperking van de fiets.”

Werk of school?

“Ik heb altijd genoten van mijn schooltijd, maar wat je met werk kunt bereiken, vind ik wel echt heel gaaf. Ik leer hier ook sneller en daarom past het beter bij mij. Je leert en past toe wat je ook echt nodig hebt.”

Bootcamp of borrel?

“Dan ga ik echt voor het borrelen. Als het moet, ben ik sportief. En ik kan veel bereiken op basis van een goede mentaliteit.  Ik denk dat ik daarmee een bootcamp wel zou kunnen overleven, maar ik zit toch echt liever op een terrasje!”

"Ik maak graag grapjes en maak het graag gezellig!"

Ochtend of avond?

“Haha, ik ben ’s ochtends nog net niet de ‘walking dead’! Ik heb één regel in de ochtend: eerst koffie! Daarna ben ik pas opgestart voor de rest van de dag. Alles daarvoor gaat op de automatische piloot. Maar ik moet wel zeggen: na mijn kopje koffie kan ik me wel echt meteen het best focussen! Maar buiten dat geniet ik echt van de avond. Lekker met een dekentje op de bank met mijn man een filmpje of serie kijken. Heerlijk!”

Praten of luisteren?

“Tja, ik praat wel echt veel. Ik moet wel zeggen, ik ben wel een persoon met wie je alles kunt bespreken. Daarin luister ik echt goed. En ga ik een zwaar onderwerp niet uit de weg. Maar ik maak ook graag grapjes en ik maak het graag gezellig!”

Alleen of samen?

“Allebei. Ik kan heel goed alleen zijn. Ik shop of wandel graag alleen. Het geeft me rust. Maar aan de andere kant ben ik ook graag samen met mensen. Dat is toch wel echt die gezelligheidskant in mij.” Daarnaast heb ik een gezin met twee kinderen. En een sociaal leven, dus ik ben eigenlijk nooit alleen. Daarom vind ik het heerlijk om toch mijn rust te pakken door bewust alleen mijn eigen ruimte in te vullen zoals ik dat wil.”

Zon of sneeuw?

“Ik vind sneeuw echt prachtig, maar ik ben echt zo’n gigantische koukleum. Ik kies daarom echt voor de zon. Ik kan door mijn culturele achtergrond ook goed tegen warmte en daardoor kan ik er extra van genieten. Ik krijg er energie van en word er vrolijk van. Dus doe mij maar een zonvakantie!”

 

Wil jij Najat welkom heten of met haar kennismaken? Mail Najat: najat@sevenstars.nl


Deel deze update

Kennisdeling

7 vragen aan Marius over werkgeluk

Werkgeluk. Iets wat wij, als Seven Stars, heel erg belangrijk vinden. Want als je het niet naar je zin hebt op je werk, haal je dan wel het maximale...

lees meer
Over ons

New Star: meet Ronald

Vandaag is onze nieuwe Marketing Directeur Ronald gestart. De afgelopen 15 jaar was hij te vinden bij Landal GreenParks in diverse marketing rollen....

lees meer
Over ons

Terugblikken met Marius op 15 jaar Seven Stars

15 jaar geleden stond Marius bij de KvK om Seven Stars in te schrijven. Wat toen nog een startup was, is uitgegroeid naar een organisatie met een...

lees meer