Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Seven Stars preferred supplier bij Justitie en Veiligheid

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Opnieuw kiest een grote overheidsorganisatie voor Seven Stars. Naast de Belastingdienst, IND, DT&V, het COA en Rijkswaterstaat kiest ook Justitie en Veiligheid voor Seven Stars als leverancier van de beste IT-professionals. 

Seven Stars en de overheid gaan goed samen. Naast eerdergenoemde partijen is de Managed Service Provider uit Zwolle ook leverancier bij het CJIB, de Belastingdienst en verschillende provincies in Noord-Nederland.

Douwe Hellinga zal zich als Accountmanager ontfermen over deze interessante opdrachtgever. “We zijn erg trots om het ministerie van J&V als opdrachtgever bij Seven Stars te kunnen verwelkomen. Wij zijn al leverancier op het gebied van ICT-inhuur bij Dienst Justitiële Inrichtingen en de vreemdelingenketen (IND, COA, DT&V).

Het ministerie van Justitie en Veiligheid zorgt voor de rechtsstaat in Nederland, zodat mensen in vrijheid kunnen samenleven, ongeacht hun levensstijl of opvattingen. Justitie en Veiligheid werkt aan een veiliger en rechtvaardiger samenleving door mensen rechtsbescherming te geven en waar nodig in te grijpen in hun leven. Soms is dat een ingrijpende maatregel, soms worden nieuwe perspectieven geopend.

Het winnen van de Europese Aanbesteding van het Ministerie van J&V en de onderdelen:

Raad voor de Kinderbescherming, Nederlands Forensisch Instituut, Justid (justitiële informatiedienst), Justis, Openbaar Ministerie, Reclassering Nederland, Hoge Raad der Nederlanden, Bestuursdepartement J&V, Het Wetenschappelijk Onderzoek en Documentatiecentrum, Stichting Slachtofferhulp en de Kansspelautoriteit, stelt ons in staat om vanaf 1 oktober praktisch de gehele justitieketen te bedienen”, vertelt Hellinga. “We kijken ernaar uit om de eerste professionals aan de slag te laten gaan en om zo samen met de geselecteerde concullega’s Justitie en Veiligheid te gaan bedienen.”

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht? Meld je nu aan als professional!


Deel deze update

Kennisdeling

7 vragen aan Marius over werkgeluk

Werkgeluk. Iets wat wij, als Seven Stars, heel erg belangrijk vinden. Want als je het niet naar je zin hebt op je werk, haal je dan wel het maximale...

lees meer
Over ons

New Star: meet Ronald

Vandaag is onze nieuwe Marketing Directeur Ronald gestart. De afgelopen 15 jaar was hij te vinden bij Landal GreenParks in diverse marketing rollen....

lees meer
Over ons

Terugblikken met Marius op 15 jaar Seven Stars

15 jaar geleden stond Marius bij de KvK om Seven Stars in te schrijven. Wat toen nog een startup was, is uitgegroeid naar een organisatie met een...

lees meer