Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Rutger

  • 7 september 2020
  • 07-09-20
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Maak kennis met onze nieuwe Accountmanager Rutger. Al meer dan 25 jaar bevindt hij zich in het IT-landschap. Die kennis en ervaring gaat hij nu bij ons inzetten. En daar zijn we heel blij mee! Rutger gaat zich over een van onze grote opdrachtgevers in het westen van Nederland ontfermen. En daar full focus voor aan de slag.

Waarom hij doet wat hij doet? “Samenwerken met mensen voor mensen om ze op de mooiste opdrachten in te zetten. Om onze professionals en opdrachtgevers echt ‘happy’ te maken”, vertelt Rutger. En dat doe je samen. Dat vind ik het allerleukste! Hij heeft dus zin om te starten. Samen met zijn nieuwe collega’s.

Om je alvast een beetje een beeld te geven wie Rutger is, hebben we hem 7 vragen gesteld! Lees je mee?

 

1Fiets of auto?

“De fiets. Lekker sportief in de open lucht. Als het niet anders kan dan houdt het natuurlijk op, maar als het even kan pak ik de (race)fiets.”

2Werk of school?

“Werk. Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd met de specialisatie Bestuurlijke Informatiekunde. Ik volg opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in IT-land. Maar in deze fase van mijn leven kies ik zeker voor werk.”

3Bootcamp of borrel?

“Pfff, dat is echt een dilemma! Dan kies ik toch de bootcamp, maar dan doen we daarna gewoon een biertje. Ik werk straks in ons kantoor in Amsterdam, maar als er dan een keer een borrel is in Zwolle ga ik wel gewoon die kant op. Dus bootcamp en borrel liggen heel dicht bij elkaar...”

"Dan kies ik toch de bootcamp, maar dan doen we daarna gewoon een biertje.

4Ochtend of avond

“Doe maar de avond. Of toch… Ik kan eigenlijk niet kiezen! Ik zit meestal al vroeg in de auto. Lekker met de radio aan. Maar om de dag wat langer te maken ga ik ook niet echt vroeg naar bed. ’s Avonds wil ik nog wel eens gaan sporten of vrienden ontmoeten. En ik heb natuurlijk mijn gezin waar ik graag bij ben!”

5Praten of luisteren?

“Luisteren! Ik hoef niet per se in de belangstelling te staan. Ik luister gewoon liever. Naar opdrachtgevers, professionals, collega’s en familie en vrienden. Natuurlijk wil ik mijn verhaal ook doen en mijn mening geven, maar van nature ben ik iemand die graag naar een ander luistert.”

6Alleen of samen?

“Samen. In teamverband, samen met collega’s of vrienden. Ik vind het leuk om met anderen dingen te doen en te beleven, ook al vind ik het af en toe ook fijn om alleen te zijn. Ik heb een jaar in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland gefietst. Daarbij ontmoette ik allerlei mensen met wie ik soms een paar dagen of weken optrok en daarna ging ik weer alleen verder.”

7Zon of sneeuw?

“Ja… jeetje! Ik vind schaatsen leuk en ik ski al van jongs af aan. Maar als het warm is met een mooie wind zeil en fiets ik ook graag. Maar doe toch maar sneeuw. Ik ben niet echt van de zonvakanties. Het hoeft van mij niet tropisch warm te zijn. Dat heeft ook met sporten te maken. Wanneer het te warm is, wordt dat toch wel minder aangenaam. Ik houd echt van sneeuw. In de alpen, de Mont Blanc dat blijft trekken. Vorig jaar ben ik naar Nepal geweest, richting de sneeuw lopende. Doe mij maar een goede winter!”

Wil jij Rutger welkom heten of met hem kennismaken? Mail of bel hem via: rutger@sevenstars.nl / 0613111409)


Deel deze update

Over ons

New Star: meet Ronald

Vandaag is onze nieuwe Marketing Directeur Ronald gestart. De afgelopen 15 jaar was hij te vinden bij Landal GreenParks in diverse marketing rollen....

lees meer
Over ons

Terugblikken met Marius op 15 jaar Seven Stars

15 jaar geleden stond Marius bij de KvK om Seven Stars in te schrijven. Wat toen nog een startup was, is uitgegroeid naar een organisatie met een...

lees meer
Over ons

Zo zorgt René voor meer werkgeluk

Inmiddels werkt hij al meer dan 5 jaar bij Seven Stars, en is hij voor velen een vertrouwd gezicht. Onze Accountmanager René maakt het graag...

lees meer