Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Ronald

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Vandaag is onze nieuwe Marketing Directeur Ronald gestart. De afgelopen 15 jaar was hij te vinden bij Landal GreenParks in diverse marketing rollen. En nu komt hij ons team versterken om onze marketingafdeling naar een volgend niveau te tillen. En daar heeft hij veel zin in! “Ik heb ontzettend veel zin om samen met het team deze groeifase in te gaan.”

Ook al werkte hij in de hospitality sector, toch heeft het veel overeenkomsten met de IT-dienstverlening. “In beide branches zijn we elke dag bezig om mensen blij te maken. Of het nou gaat om een onvergetelijke vakantiebeleving of werkgeluk door de juiste match tussen professional en werkgever. Het draait allemaal om een positieve ervaring, die ‘spark’, en het opbouwen van een langdurige relatie. Ik vind het een mooie uitdaging om ons unieke onderscheidend vermogen, onze ‘spark’, nog beter te gaan vermarkten in Nederland door middel van impactvolle marketingcampagnes.”

Om je alvast een beetje een beeld te geven wie Ronald is, hebben we hem 7 vragen gesteld! Lees je mee?

1Fiets of auto?

“Ook al ben ik een autoliefhebber, ik kies toch voor de fiets. Ik wielren graag in mijn vrije tijd. Doordat ik in Zwolle woon kan ik tegenwoordig ook gewoon met de fiets naar kantoor. Wat een luxe is dat!”

2Werk of school?

“Werk! Daar leer je het écht. Natuurlijk, school is heel belangrijk en zonder school zat ik hier nu niet. Het is de basis voor wie je wordt. Ik geloof in het continu blijven leren, ook tijdens je werk. Maar wie je bent en waar je echt blij van wordt, dat ervaar je in het werkleven.”

3Bootcamp of borrel?

“Ik ga dan toch voor de borrel, maar dan moet ik daarna wel bootcampen! Ik ben echt wel een Bourgondiër. Ik hou van gezelligheid met vrienden en familie, lekker eten en drinken. Gelukkig vind ik sporten erg leuk, daardoor kan ik genieten van beiden.”

"Wanneer er ’s ochtends nog dauw op het gras zit, wandel ik graag met de hond. Lekker de natuur in!

4Ochtend of avond

“Ik denk de ochtend… Ja! Ik ben wel echt een ochtendmens. Maar ik houd ook van de avond. Zeker in de zomer, maar ik vind de ochtend toch echt het fijnst. Wanneer er ’s ochtends nog dauw op het gras zit, wandel ik graag met de hond. Lekker de natuur in!”

5Praten of luisteren?

“Luisteren! Volgens mij is dat binnen marketing en mijn functie het allerbelangrijkst. Goed luisteren naar de wensen en behoeftes van de professionals en opdrachtgevers en dat door te vertalen naar de juiste communicatie en marketingcampagnes. Dat geldt ook voor het luisteren naar m’n collega’s in de verschillende teams. Zij zitten dicht op de business. Maar ik ben ook een prater en stel graag vragen. Als marketeer en manager moet je het beiden kunnen, vind ik.”

6Alleen of samen?

“Altijd samen. Samen ben je sterker. Dit geldt zowel privé als in mijn werk. Ik ben echt een mensenmens. Het is een cliché, maar wel echt waar. Ik krijg energie van samenwerken, samen een doel bereiken en dat vervolgens vieren. Corona dwingt ons om veel thuis achter de laptop te werken, maar dat is niet echt mijn ding. Ik werk veel liever face-to-face, samen in een team, werkplezier maakt je samen.”

7Zon of sneeuw?

“100% zon! Ik kan ook wel skiën en ik ben een enorme bergen liefhebber, maar ik gedij het beste als de zon schijnt. In de zomer zijn de kleuren nét wat mooier en de mensen nét wat blijer. Ik geniet van de lange avonden, lekker op de veranda barbecueën, een rondje wielrennen of met de kinderen naar de skatebaan. Heerlijk!"

Wil jij Ronald welkom heten of met hem kennismaken? Mail of bel hem via: ronald@sevenstars.nl / 0620136477)


Deel deze update

Over ons

Terugblikken met Marius op 15 jaar Seven Stars

15 jaar geleden stond Marius bij de KvK om Seven Stars in te schrijven. Wat toen nog een startup was, is uitgegroeid naar een organisatie met een...

lees meer
Over ons

Zo zorgt René voor meer werkgeluk

Inmiddels werkt hij al meer dan 5 jaar bij Seven Stars, en is hij voor velen een vertrouwd gezicht. Onze Accountmanager René maakt het graag...

lees meer
Kennisdeling

Recruitment: zo doen wij dat Agile

Stand-ups, Backlogs en Retrospectives: bij ons recruitmentteam vliegen de Scrum termen je om de oren. Al jaren werkt ons team op agile wijze aan de...

lees meer