Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

Zo zorgt René voor meer werkgeluk

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 3 minuten leestijd
  • 3 min

Inmiddels werkt hij al meer dan 5 jaar bij Seven Stars, en is hij voor velen een vertrouwd gezicht. Onze Accountmanager René maakt het graag persoonlijk. Maar waarom? En hoe zorgt hij voor een persoonlijke relatie met zijn opdrachtgevers, partners en professionals? Deze keer stellen we René 7 vragen. Over zijn functie, de perfecte match en hoe hij voor werkgeluk zorgt. En over zijn eigen werkgeluk. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Lees dan verder!

Wil jij samenwerken met René of een van onze andere accountmanagers? Word opdrachtgever, professional of partner!

 

1René, wat doe jij precies bij Seven Stars?

“Ik ben Accountmanager en richt me op de 3 noordelijke provincies. Als Accountmanager onderhoud ik de relatie met onze opdrachtgevers en contactpersonen. Maar ook ben ik op zoek naar nieuwe opdrachten voor onze professionals. Wanneer er een perfecte match tot stand is gekomen en we de perfecte professional voor de opdracht hebben gevonden, blijf ik in contact. Zo weet ik wat er speelt, hoe het met de opdracht gaat. En wanneer de opdracht afloopt, zoeken we samen naar een nieuwe interessante opdracht.”

2En wat is volgens jou de perfecte match?

“Ik zie mezelf als een bruggenbouwer tussen onze opdrachtgevers en professionals. Ik luister goed en van daaruit zoekt ons team de juiste professional. Soms is dit een echte vakidioot en een andere keer moeten we veel meer kijken naar soft skills. Het verschilt per opdracht wat een organisatie nodig heeft. Dat maakt de perfecte match iedere keer anders. Zolang de juiste kandidaat maar terecht komt op de juiste plek. Dat is voor mij de perfecte match.”

"Door aandacht te geven ben ik betrokken en kunnen we de perfecte kandidaat voor een opdracht vinden.

3En hoe maak jij die?

“Onze opdrachtgevers kan ik het beste helpen wanneer ik precies weet wat ze nodig hebben. Ik moet hen daarvoor leren kennen. Wat speelt er bij de opdrachtgever? Met wat voor projecten en technieken werken ze? En wat voor type mensen lopen er rond? Door aandacht te geven aan alle betrokken partijen, ben ik optimaal op de hoogte, zodat ik samen met de recruiters de perfecte kandidaat voor de opdracht kan vinden.“

4Je hebt het over aandacht. Wat versta jij onder oprechte aandacht?

“Aandacht is voor mij weten wat er speelt bij de opdrachtgever en de ingezette professionals. En dit gaat voor mij verder dan werk. Met een goede relatie kun je nét dat beetje extra doen. Dat kan van alles zijn: het vinden van een juiste training of cursus, informeren over ontwikkelingen in hun vakgebied of juist iets heel praktisch als het eerder betalen van een factuur wanneer nodig.”

"Als je in een omgeving terecht komt die qua cultuur of technieken niet bij je past, geloof ik niet dat je echt gelukkig kunt zijn in je werk.

5Onze slogan is: we make IT spark. Hoe doe jij dat?

“Als Accountmanager ben ik veel bij onze contactpersonen en ingezette professionals te vinden. Ik denk dat dit voor sommige opdrachtgevers als een verplichting wordt gezien. Daarom probeer ik mijn gesprekken altijd zo afwisselend en leuk mogelijk te maken. Het hoeft niet per se formeel, ik klets liever gewoon even bij. En een stuk taart of een lekkere koek maakt het natuurlijk allemaal ook wel leuker! ;)”

6En hoe zorg jij voor meer werkgeluk bij onze professionals?

Door de perfect te match te maken. We helpen professionals aan opdrachten die echt bij hen passen. Dit klinkt simpel, maar in de praktijk zien we regelmatig professionals die een opdracht hebben omdat deze toevallig voorbijkwam of omdat de opdracht ‘zo lekker in de buurt’ was. Als je dan in een omgeving terecht komt die qua cultuur of technieken niet bij je past, geloof ik niet dat je echt gelukkig kunt zijn in je werk. Dan zie ik daar geen perfecte match in.

7En hoe krijg jij meer plezier in je werk?

“Ik haal dat echt uit langdurige relaties met mijn opdrachtgevers, contactpersonen en professionals. Ik werk nu 5,5 jaar bij Seven Stars. Met sommigen heb ik echt een geweldige band. Dit verandert de relatie compleet. Het gaat niet enkel over werk, maar ook over privé waardoor een gesprek al snel gezellig wordt. Dat maakt naar mijn idee ieders werk leuker!”

Wil jij samenwerken met René of een van onze andere accountmanagers? Word opdrachtgever, professional of partner!


Deel deze update

Kennisdeling

Recruitment: zo doen wij dat Agile

Stand-ups, Backlogs en Retrospectives: bij ons recruitmentteam vliegen de Scrum termen je om de oren. Al jaren werkt ons team op agile wijze aan de...

lees meer
Nieuws

Maatregelen in verband met coronavirus – We keep on sparking

- Bijgewerkt op 1 juli 2020 - In deze bijzondere tijden nemen ook wij speciale maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen....

lees meer
Kennisdeling

7 tips voor een overtuigende kennismaking

Yes! Je hebt gesolliciteerd, wordt uitgenodigd en mag op kennismaking- of sollicitatiegesprek komen. Maar hoe krijg je nou die baan? Een goed cv is...

lees meer