Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Annelie

  • 12 augustus 2020
  • 12-08-20
  • Geschreven door Tristan Nijboer
  • Tristan Nijboer
  • 4 minuten leestijd
  • 4 min

We blijven groeien bij Seven Stars. Ook nu. Afgelopen week hebben we twee nieuwe recruiters verwelkomd binnen ons team. Eerder stelden we Anne al aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Annelie, voor ons geen onbekende. In het verleden hebben we namelijk al een aantal keer contact gehad over een mogelijke samenwerking. En nu is het er dan echt van gekomen: Annelie komt ons team in Zwolle versterken als recruiter. En recruitment is niet nieuw voor Annelie. De afgelopen anderhalf jaar heeft ze kennis gemaakt met het vak en bij ons hoopt ze zich verder te ontwikkelen. Naast haar werk als recruiter werkt ze in haar vrije tijd in de evementenbranche. De overlap tussen die twee? “Mensen gelukkig maken, daar doe ik het voor. Bij mooie concerten.. én bij arbeidsbemiddeling. Even backstage kijken bij een optreden en mensen zien genieten of iemand spreken die helemaal op zijn plek zit op het werk. Daar word ik gelukkig van.”

Om je alvast een beeld te geven van wie Annelie is, hebben we ook aan haar onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees snel verder om kennis te maken met deze gedreven creatieveling!

 Liever zelf kennismaken met Annelie? Neem dan snel contact met haar op via annelie@sevenstars.nl of 06 12900489!

Fiets of auto?

“Deze vind ik al meteen lastig. Ik heb nog niet zo lang mijn rijbewijs en doe eigenlijk alles op de fiets. Ik woon in Raalte en daar is eigenlijk bijna alles op loop- en fietsafstand voor mij. Maar bij een lange afstanden of slecht weer ga ik toch liever met de auto. Daarnaast wil ik nog heel graag mijn motorrijbewijs halen. Ik was vroeger al fan van motoren dankzij mijn vader en ga graag achterop. Niet alleen bij hem maar nu ook bij mijn vriend Nick, hij heeft ook een motor. Ik heb al een pak, maar mis alleen nog het rijbewijs en de motor! Ik wou eigenlijk liever mijn motorrijbewijs dan mijn autorijbewijs, maar dat is niet heel handig natuurlijk. De komende tijd wil ik gaan sparen om alsnog dat motorrijbewijs te halen!”

Mensen gelukkig maken, daar doe ik het voor. Bij mooie concerten.. én bij arbeidsbemiddeling. Even backstage kijken bij een optreden en mensen zien genieten of iemand spreken die helemaal op zijn plek zit op het werk. Daar word ik gelukkig van"

Werk of school?

“Tjaa.. uhm werk. Maar ik vind het wel heel leuk om bij te leren in de vorm van cursussen bijvoorbeeld. Ik vind het dan wel belangrijk om ook daadwerkelijk dingen te doen en uit te voeren in plaats van alleen maar theorie. Daarom heb ik tijdens mijn studie Communicatie aan Windesheim meerdere stages gelopen. In principe hoef je maar 1 stage te lopen, maar ik heb tijdens zowel mijn minor en als het afstuderen een soort ‘extra’ stage gelopen. Ik vind het leuk om bezig te zijn en te leren door te doen. Maar ik vind wel heel waardevol op kennis op te blijven doen. Ik wil bijvoorbeeld nog wel weer een opleiding gaan doen in de toekomst, maar dan wel deeltijd.”

Bootcamp of borrel?

“Slik. Jaa… Borrel, absoluut! Ik wou dat ik zou zeggen: “Bootcamp!” Maar nee. Ik heb altijd heel veel gesport, met name dansen. Maar ik moet echt in zo’n flow zitten. Ik zat in zo’n flow met sportschool: BodyJam, BodyAttack en zwemmen. Maar de laatste tijd wat minder, door o.a. Corona. Ik ben echt een gezelligheidsdier, een borrel- en kroegtype. Ik ben dan ook echt een biermeisje, het liefst speciaalbier. Dat vind ik gewoon lekker én gezellig!”

Ochtend of avond?

“Avond. Met volle overtuiging haha. ik kan slecht uit bed komen. Maak me ‘s ochtends in een kwartier klaar. Alles tegelijk: ontbijten en klaarmaken. Ik ben gewoon echt een nachtdier. Vind ik gewoon heerlijk. Ik vind de nacht iets magisch hebben, gezellig. “s Avonds zijn de leuke dingen. Feestjes en gezelligheid enzo. Ik vind de ochtend ook wel mooi hoor, maar ik ben gewoon een avondmens. Naast mijn werk hier, ben ik zzp’er in de evenementenbranche. Dan doe ik dingen als social media, organisatie, artiestenbegeleiding et cetera. En dat is toch ook vaak wat meer in de avond.. Dat past gewoon beter bij mij.”  

Hoe tof is het als je iemand ergens kan plaatsen en dat diegene het dan helemaal geweldig vindt? Het is zo belangrijk dat je ergens op je plek zit en dat je er echt met zin naar toegaat.”

 Praten of luisteren?

“Als het op werk aankomt, dan luisteren. Ik vind het heel belangrijk dat je goed luistert naar wat een opdrachtgever en kandidaat willen om een goede match te kunnen maken. Je kan zelf wel veel gaan praten, maar dat heeft geen nut. Je moet namelijk wat van hen weten en weten wat zij willen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat anderen doen en wat hun beweegt, zodat je op die manier de perfecte match kan maken. Hoe tof is het als je iemand ergens kan plaatsen en dat diegene het dan helemaal geweldig vindt? Het is zo belangrijk dat je ergens op je plek zit en dat je er echt met zin naar toegaat.

Anderzijds ben ik ook wel echt een prater hoor. Verhalen delen, lekker kletsen, maar ook mensen op hun gemak stellen. Daarmee bedoel ik bijvoorbeeld nieuwe collega’s meenemen en ze ergens bij betrekken. Het combineren van luisteren en praten vind vooral ik leuk.”

Alleen of samen?

“Samen. 100%. Laatst was ik een zondag een keer helemaal alleen. Niemand was thuis en mijn vrienden en vriendinnen konden niets doen die dag. Toen ben ik maar heel desperate naar de supermarkt gegaan in de hoop iemand tegen te komen of in ieder geval even onder de mensen te zijn. Dat vind ik dan ook echt zo een verloren dag. Al vind ik het soms wel lekker om een paar uurtjes alleen te zijn hoor, even tijd voor je zelf is ook belangrijk. Maar ik krijg wel echt energie van mensen om me heen!”

Zon of sneeuw?

“Uhm, zon, maar dan wel in de herfst. Ik ben echt een herfst- en wintertype. Het voorjaar en de zomer vind ik ook wel lekker hoor, maar ik ga echt heel slecht op die 36 graden van vandaag. Ik ben wel graag in de zon, lekker wandelen bijvoorbeeld, maar dan liever een najaarszonnetje. Ik vind herfst sowieso een mooi seizoen, met al die kleuren enzo. Lekker een stuk lopen in het bos met de honden, heerlijk!

Trouwens, ik vind de sneeuw wel echt iets magisch hebben. Als het sneeuwt wil ik altijd naar het bos of in ieder geval naar buiten. Ik wil graag nog een keer naar Noorwegen, Ijsland of Zweden ofzo, liever dan naar bijvoorbeeld Bali. En op sneeuw kun je je ook beter kleden, haha! Lekker kneuterig met een trui aan op de bank.”

Oké, omdat het actueel is nog één extra dilemma: thuis of op kantoor werken?

“Op kantoor. Want ik vind de vibe van kantoor lekker. Mensen zijn hard aan het werk, samen zijn en werken, maar tussendoor ook even gezellig kletsen. Maar soms is thuiswerken wel fijn om dingen bij te kunnen werken. Even geen afleiding van collega’s die ineens je kantoor binnen komen stormen. Plus als ik thuiswerk, hoef ik als avondmens niet zo vroeg mijn bed uit, haha én ben ik thuis als ik klaar ben en mijn laptop dichtklap. Dat is wel een voordeel!”

Wil jij meer weten over Annelie? Neem dan snel contact met haar op om een kennismaking in te plannen. Mail of bel haar op annelie@sevenstars.nl of 06 12900489!


Deel deze update

Over ons

Een nieuwe rol en een nieuw team; het verhaal van Manuella

Ze is voor ons al jaren niet weg te denken. En nu heeft ze een nieuwe functie binnen Seven Stars. Als Sales Support: onze Manuella. We spreken...

lees meer
Kennisdeling

Seven Facts Q2 2020

Ieder kwartaal delen we onze facts. Cijfers die inzicht geven in de ontwikkelingen van de IT-arbeidsmarkt. In welke regio vind je de meeste...

lees meer
Kennisdeling

Recruitment: zo doen wij dat Agile

Stand-ups, Backlogs en Retrospectives: bij ons recruitmentteam vliegen de Scrum termen je om de oren. Al jaren werkt ons team op agile wijze aan de...

lees meer