Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Anne

  • 12 augustus 2020
  • 12-08-20
  • Geschreven door Tristan Nijboer
  • Tristan Nijboer
  • 3 minuten leestijd
  • 3 min

Ondanks de coronacrisis zitten we niet stil bij Seven Stars. Vorige week mochten we twee nieuwe recruiters verwelkomen binnen ons team. Eén van hen is Anne de Heer, de nieuwste aanwinst van ons kantoor in Amsterdam. Als contractmanager bij één van onze concullega’s heeft Anne het afgelopen jaar kennisgemaakt met de arbeidsbemiddeling. Nu is het tijd om haar kennis en ervaring in te zetten voor het maken van de perfecte match in IT. Door mensen te helpen aan een opdracht waar ze op hun plek zitten, hoopt ze mensen te helpen gelukkig te zijn in hun werk. Om je alvast een beeld te geven van wie Anne is, hebben we ook aan haar onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees snel verder om kennis te maken met deze enthousiaste collega!

Liever zelf kennismaken met Anne? Neem dan snel contact met haar op via anne@sevenstars.nl of 06 13637689! Benieuwd naar onze andere nieuwe aanwinst? Lees dan ook snel haar 7 dilemma's. 

Fiets of auto?

“Fiets. Dat is de gezonde keuze. Ik woon in Utrecht en daar is voor mij eigenlijk alles binnen fietsbereik. Ik heb sowieso geen auto dus dat maakt het moeilijk om auto te zeggen, haha! Maar een auto heb ik ook niet echt nodig. Als ik kan fietsen, dan ga ik voor de fiets. Doe ik ook nog wat sportiefs! En om naar mijn werk in Amsterdam te komen, pak ik de trein waarna ik in Amsterdam op een OV-fiets overal kom.”

Werk of school?

“Werk! Na het afronden van mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen dacht ik: “Dit nooit meer!”. Werk vind ik gewoon leuk. Ben je gewoon lekker bezig. En daar leer je ook heel veel. Dat vind ik wel van belang, blijven leren.”

Bootcamp of borrel?

“De laatste maanden: borrel! Begin van de coronatijd dacht ik meer tijd te hebben om te gaan trainen, maar dat heb toch minder gedaan dan gepland. Maar ik wil het sporten wel weer gaan oppakken, naar de sportschool gaan en zo, of gaan skeeleren. Vroeger heb ik aan wedstrijdzwemmen gedaan, maar daar ben ik alweer een paar jaar mee gestopt. En wat betreft die borrel: ik heb in het verleden in Utrecht in een restaurant / biergarten gewerkt, en daar kom ik nog graag! En dan van daaruit lekker met vrienden de stad in."

Ochtend of avond?

“Avond, absoluut. Hoe vaak ik wel niet mijn wekker vroeg zet om te gaan sporten ’s ochtends, maar mijn bed uit komen lukt mij niet. En vanochtend moest ik ook even haasten, omdat ik me iets had verslapen. Ik kan 5 wekkers zetten, maar ’s ochtends is gewoon niet mijn ding. In het verleden werkte ik in restaurants en kroegen.. de avond is eigenlijk altijd meer mijn ding geweest.”

Praten of luisteren?

“Dit vind ik een lastige. Ik had al gelezen dat ik dit dilemma zou krijgen. Ligt aan mijn mood… waar ik zin in heb. Ik kan heel goed luisteren. Ik denk dat als ik net ergens begin, dan weet je nog niets, dus dan luister je meer. Maar vanwege mijn studie zou praten misschien meer mijn ding moeten zijn. Maar… ik blijf het een lastig dilemma vinden. Mag dat?”

 

Ik vind het leuk om met andere mensen te zijn, nieuwe mensen te leren kennen”

 

 Alleen of samen?

“Samen. In het studentenhuis waar ik nu woon, vind ik het leuk om met huisgenoten te gaan eten, en samen gaan borrelen als je ergens bent. En ook tijdens werk vind ik het fijn om samen te zijn. Niet alleen te lunchen bijvoorbeeld, maar gezellig met elkaar. Ik vind het leuk om met anderen mensen te zijn, nieuwe mensen te leren kennen. Maar soms is het natuurlijk ook wel fijn om even alleen te zijn, bijvoorbeeld na een zware dag op je werk. Even bijkomen en tijd voor je zelf vind ik dan ook zeer prettig!”

 Zon of sneeuw?

“Zonvakanties heb ik vaker gedaan dan skiën, dat heb ik maar 4 keer gedaan ofzo. Maar tijdens skiën ben je de hele week met één ding bezig. Ik hou wel van afwisseling. Daarom zou ik als ik random een paar dagen wegga, eerder naar de zon gaan…  Ik heb ook anderhalf jaar in het zonnige Malta gewoond. Temperaturen van 45 graden beleefd. Op dat moment denk ik: “Doe mij maar sneeuw!”.  Toch vind ik over het algemeen warm weer wel heerlijk, maar ik vind allebei super leuk hoor!”

Oké, omdat het actueel is nog één extra dilemma: thuis of op kantoor werken?

“Werken op kantoor vind ik altijd leuk, want dan ontmoet je mensen. Maar soms kan je je thuis beter concentreren. Maar als je meer gaat thuis werken, dan verveel ik me te erg. Ben blij dat ik nu hier weer op kantoor mag zijn. Als ik echt moet kiezen, dan kantoor, maar de perfecte match zou voor mij zijn om drie dagen op kantoor te werken en twee dagen thuis!”

 

Wil jij meer weten over Anne? Neem dan snel contact met haar op om een kennismaking in te plannen. Mail of bel haar op anne@sevenstars.nl of 06 13637689!

 


Deel deze update

Over ons

Een nieuwe rol en een nieuw team; het verhaal van Manuella

Ze is voor ons al jaren niet weg te denken. En nu heeft ze een nieuwe functie binnen Seven Stars. Als Sales Support: onze Manuella. We spreken...

lees meer
Kennisdeling

Seven Facts Q2 2020

Ieder kwartaal delen we onze facts. Cijfers die inzicht geven in de ontwikkelingen van de IT-arbeidsmarkt. In welke regio vind je de meeste...

lees meer
Kennisdeling

Recruitment: zo doen wij dat Agile

Stand-ups, Backlogs en Retrospectives: bij ons recruitmentteam vliegen de Scrum termen je om de oren. Al jaren werkt ons team op agile wijze aan de...

lees meer