Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Ryan

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Hij zit alweer op de helft van zijn eerste werkweek:  sinds maandag is Ryan onze nieuwe Recruiter! Hij gaat aan de slag op ons kantoor in Amsterdam. En dat zonder dat hij dit kantoor ooit gezien heeft. Zijn sollicitatieproces was namelijk geheel digitaal. En dat was wel even wennen. “Het is wel heel anders dan een normaal sollicitatiegesprek, maar ik ben heel blij dat het gewoon door ging, ondanks de coronamaatregelen.”

Ryan heeft al ervaring als recruiter binnen de IT. Bij ons hoopt hij zich hier nog verder in te verdiepen. Het meest kijkt hij uit naar het persoonlijk contact, de gesprekken met professionals, opdrachtgevers, partners en… de vrijdagmiddagborrel! “Ik ga Seven Stars in Amsterdam versterken, maar als het straks weer kan, ben ik op vrijdag gewoon in Zwolle, haha!”

Wil je Ryan alvast een beetje leren kennen? We hebben hem onze dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Als de mogelijkheid er is: fietsen. Maar ik moet zeggen, voor mij werkt autorijden ook wel therapeutisch. Ik vind het heerlijk om in de auto te zitten met een muziekje aan. Het is een soort van bijkomen.”

Werk of school?

“Werk. Ik kan best in de boeken duiken en een tijdje stil zitten, maar ik ben meer praktijkgericht. Ik houd ervan dingen te doen. En daar dan vervolgens van te leren.”

Bootcamp of borrel?

“Toch de borrel. Ik heb jaren in de horeca gewerkt en dan merk ik wel dat dat een stukje roots is die erin zit. Ook al houd ik van sport om mijn hoofd leeg te maken.”

Ochtend of avond?

“Vroeger zou ik de avond gezegd hebben omdat ik toen nog een echte ‘kroegtijger’ was, maar tegenwoordig kies ik voor de ochtend. Ik probeer ’s ochtends ook te hardlopen zodat ik de dag goed begin. Ik begin nu de dag liever vroeg, dan dat ik het laat maak.”

Praten of luisteren?

“Ik luister graag, maar ik merk aan mezelf dat ik soms luister zodat ik ergens op kan reageren. Dus daarom zeg ik toch praten.”

Alleen of samen?

“Samen. 100%! Ik ben echt een gezelligheidsdier. Ik houd van geluiden om me heen. Als ik alleen ben, zet ik muziek op om de stilte te compenseren.”

Zon of sneeuw?

“Dan kies ik voor de zon. Ik ben dat van huis uit meer gewend. 4 jaar geleden heb ik de wintersport pas ontdekt. Toen ben ik ook echt van de sneeuw gaan houden, maar het weegt niet op tegen een goede zonvakantie!”

Oké, omdat je sollicitatieprocedure bijzonder was, nog een extra dilemma: digitaal sollicitatieproces of fysiek sollicitatieproces?

“Dan kies ik voor fysiek. Je kunt elkaar echt in de ogen kijken. Nu kijk je naar elkaar via een beeldscherm. Natuurlijk, je krijgt wel een beeld van de collega’s, maar het is anders dan dat je het kantoor binnenloopt en de mensen echt ziet werken. Je kunt zo een beetje de sfeer proeven en een inschatting maken of dit iets is wat bij je past. Toen ik maandag startte kwam ik ook echt voor het eerst op kantoor. Dat viel gelukkig niet tegen, haha.”

 

Wil jij Ryan welkom heten of een digitale afspraak met hem inplannen? Neem dan contact op met Ryan (0652735381 / ryan@sevenstars.nl.)


Deel deze update

Over ons

Zo namen wij een nieuwe collega aan zonder hem te ontmoeten

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ook de afgelopen weken. Onze werving gaat door, ondanks de maatregelen in verband met het...

lees meer
Kennisdeling

Met deze tips blijf jij op afstand verbonden met thuiswerkers

We hebben er vrijwel allemaal mee te maken: thuiswerken. Het hele team werkt op afstand. En dat brengt een hele andere dynamiek met zich mee. Want...

lees meer
Over ons

Zijn wie je bent, 100%

Werkgeluk creëren door vanuit oprechte aandacht en een sprankelend proces de perfecte match in IT realiseren. Dat is onze missie. En werkgeluk...

lees meer