Inloggen
Fotoimpressie
Nieuws

Seven Stars Zwolse MudRun afgelast

  • 7 april 2020
  • 07-04-20
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Door het coronavirus is ook de Seven Stars Zwolse Mudrun afgelast. Sinds vorig jaar zijn wij trotste naamsponsor van deze MudRun. “We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat de Seven Stars Zwolse MudRun niet doorgaat, maar het is een logisch besluit. De MudRun is een mooi evenement waar iedereen welkom is, maar er zijn nu belangrijkere dingen gaande”, vertelt Neeltje Meijler namens Seven Stars. “Natuurlijk hopen we dat het naar een later moment dit jaar verplaatst kan worden, al is dat onzeker gezien de huidige situatie.” Lees snel verder voor de officiële verklaring van de organisatie van de MudRun.

 

Persbericht organisatie MudRun

Vanwege het coronavirus gaat de Seven Stars Zwolse Mudrun op zaterdag 27 juni niet door. “In het kader van een ieder zijn gezondheid, is dit de beste beslissing”, vertelt Sanne Weijschede (SportService Zwolle) één van de organisatieleden van de Seven Stars Zwolse Mudrun, De inschrijvingen zouden na het paasweekend open gaan. In mei wordt bekend gemaakt of het jaarlijkse modderspektakel naar het najaar wordt verplaatst of we uitwijken naar 2021.

De Seven Stars Zwolse Mudrun behoort tot de evenementen die tot 1 juni niet door mogen gaan. Ondanks dat het event na die datum plaatsvindt, neemt de organisatie maatregelen en vindt zij het niet gepast om het modderspektakel door te laten gaan. “Het past niet bij de huidige situatie om promotie te maken voor inschrijvingen volgende week. Daarnaast is het in deze situatie ook lastig om met de organisatie bijeen te komen, obstakels te bouwen en het parcours uit te leggen. We hebben te maken met sportverenigingen, clubverbanden en bedrijven die nu ook stil liggen”, aldus Weijschede.

SportService Zwolle slaat ieder jaar de handen ineen met partners Seven Stars (hoofdsponsor), de Monicares Foundation en verenigingen ZRZV (Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging), Thor (Survival), AVPEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep om de Seven Stars Zwolse Mudrun tot een succes te brengen.

 

Najaar of 2021

Begin mei gaat de organisatie opnieuw met elkaar om tafel om een besluit te nemen over het verplaatsen naar het najaar 2020 óf dat dit jaar geen Zwolse Mudrun plaatsvindt. “Bij het nemen van het besluit volgen we de maatregelen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Gezondheid staat hier voorop. We vragen hierbij om het begrip van de deelnemers die zich voornemend waren om zich in te schrijven volgende week”, aldus Sanne Weijschede, SportService Zwolle.


Deel deze update

Kennisdeling

Zo maak je van de digitale onboarding van een nieuwe collega een succes

Heb jij nieuwe interim professionals of werknemers die binnenkort starten? En moeten die nieuwe collega’s vanuit huis ingewerkt worden? Ook dan wil je...

lees meer
Nieuws

Ondernemer, zo krijg jij steun van de overheid

Het coronavirus. Iedereen praat erover en iedereen is er mee bezig. En is zowel voor jou als mens als voor een onderneming een bedreiging. De...

lees meer
Kennisdeling

Met deze 7 tips loopt jouw videoafspraak op rolletjes

Nederland werkt de deze periode veel thuis. Om toch goed te communiceren en bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken door te laten gaan, maken veel...

lees meer