Inloggen
Fotoimpressie
Nieuws

Maatregelen in verband met coronavirus – We keep on sparking

  • 13 maart 2020
  • 13-03-20
  • Geschreven door Tristan Nijboer
  • Tristan Nijboer
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Het coronavirus verspreid zich steeds sneller door Nederland. Om verdere verspreiding tegen te gaan, nemen ook wij speciale maatregelen. We gaan gewoon door met ons werk, maar dan net even anders. We keep on sparking!  

Wij volgen de maatregelen die de overheid op 12 maart heeft aangekondigd. Als mensen minder contact met elkaar hebben dan gaat de verspreiding langzamer en zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven.  

De volgende maatregelen gaan vanaf heden in en gelden in ieder geval tot en met 28 april:

Ingezette professionals
Voor ingezette professionals geldt dat wij het beleid van onze opdrachtgevers volgen. Wij adviseren om samen met jouw opdrachtgever te bespreken hoe jij op dit moment ingezet kan blijven. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen met jouw contactpersoon.

Wij werken thuis
De komende tijd werken wij zoveel mogelijk thuis. Onze systemen en werkwijzen zorgen er voor dat wij overal en op elk moment onze dienstverlening kunnen voortzetten. Zo zorgen we er voor dat jij als opdrachtgever, professional of partner zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Wij blijven bereikbaar
Ons kantoor is gesloten voor bezoek op locatie, maar we blijven gewoon bereikbaar via ons algemene telefoonnummer (038 – 7601000). Wel willen wij vragen om zoveel mogelijk rechtstreeks contact op te nemen met jouw contactpersoon. Je vindt de directe nummers en e-mailadressen van al onze collega’s hier.

Afspraken zoveel mogelijk telefonisch en online
Om het contact tussen mensen te verminderen, streven wij er naar om onze afspraken zoveel mogelijk telefonisch of via Skype te laten plaatsvinden of te verplaatsen naar een datum na 28 april.

Events
Helaas zijn wij genoodzaakt om onze events tot 1 juni te annuleren. Zo is Seven Stars Shares – AI & Machine Learning op 24 maart helaas niet doorgegaan. Wij zijn met alle betrokkenen in gesprek voor het plannen van een nieuwe datum. Zodra wij hier meer over weten, zullen we dat hier en via onze sociale kanalen communiceren.


Deel deze update

Kennisdeling

Met deze 7 tips maak jij een vliegende start als (zelfstandig) ondernemer

Heb je de knoop doorgehakt? En ruil je jouw vaste baan in voor flexibel freelance werk? Dan zijn dit de tips die je moet lezen! Hoe word je...

lees meer
Over ons

New Star: meet Yannick

Maart is goed begonnen! Nadat we gisteren Cheyenne hebben voorgesteld is nu Yannick aan de beurt! Want ook Yannick is deze week bij ons begonnen als...

lees meer
Over ons

New Star: meet Cheyenne

Haar eerste dag zit er alweer op! Sinds maandag is Cheyenne onze nieuwe Recruiter. En onbekend met het vinden van de juiste professionals is ze niet....

lees meer