Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Yannick

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Maart is goed begonnen! Nadat we gisteren Cheyenne hebben voorgesteld is nu Yannick aan de beurt! Want ook Yannick is deze week bij ons begonnen als Recruiter. Nadat hij 2,5 jaar gewerkt heeft als Sociotherapeut bij een Tbs-kliniek is het tijd voor iets anders. “Ik merkte dat ik toe was aan meer structuur in plaats van onregelmatige werktijden. Ik werk graag met mensen en hoop dat hier veel te gaan doen!”
Yannick is regelmatig op het voetbalveld te zien. Niet alleen als voetballer, maar ook als trainer en bij zijn eigen onderneming. Want in zijn vrije tijd runt hij een voetbalschool waar hij ambitieuze jongens zoals hijzelf begeleidt naar een hoger niveau.

Wil je weten wie Yannick is? We hebben hem 7 dilemma’s voorgelegd! Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“Ik ben heel sportief, maar… haha. Eerder pakte ik vaak de auto, maar nu ik met de trein naar mijn werk ga, fiets ik wel meer. Ik raad iedereen aan om vaker met de fiets gaan!”

Werk of school?

“Werk. Ik ben meer een man die leert uit de praktijk. Ik ben meer van het effectief werken. Ik vind het leuk om theorie direct toe te kunnen passen.”

Bootcamp of borrel?

“Dan kies ik voor de borrel. Ik sport graag en veel, maar vind het belangrijk om collega’s op een andere manier te leren kennen dan enkel ‘serieus’ op de werkvloer. Ik vind het belangrijk dat de mensen met wie je werkt, je goed kennen. Dan kun je makkelijker op de dingen inspelen en met elkaar samenwerken.”

Ochtend of avond?

“Doordeweeks de ochtend. En in het weekend de avond! Ik begin liever op tijd met werken. Dan ben ik op mijn scherpst. En in het weekend vind ik het fijn om uit te slapen.”

Luisteren en praten zijn voor mij beiden belangrijk. Wanneer ik luister, kom ik erachter wat iemand belangrijk vindt en wat er bij iemand past. Maar wanneer ik praat, kan ik echt een relatie opbouwen en iemand overtuigen.

Praten of luisteren?

“Beiden. Dit is wel echt een dilemma, haha! Luisteren en praten zijn voor mij beiden belangrijk. Wanneer ik luister, kom ik erachter wat iemand belangrijk vindt en wat er bij iemand past. Maar wanneer ik praat, kan ik echt een relatie opbouwen en iemand overtuigen.”

Alleen of samen?

“Samen, ik houd van mensen om me heen. Samen kom je verder, je kunt overleggen. Mijn passie is voetbal en dat is ook echt een teamsport. Ik houd van gezelligheid en doe graag leuke dingen.”

Zon of sneeuw?

“Ik moet zeggen, het was altijd zon. Tot vorig jaar. Toen ben ik met vrienden gaan wintersporten. Dit was de eerste keer dat ik ging skiën. Ik had niet verwacht dat het iets voor mij was, maar het was echt supergaaf. Voor een korte periode vind ik dat heel leuk, maar om nou 3 weken in de sneeuw te zitten… dan kies ik toch voor de zon!”

 

Wil jij Yannick welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Neem dan contact op met Yannick (0682543072 / yannick@sevenstars.nl).


Deel deze update

Over ons

New Star: meet Cheyenne

Haar eerste dag zit er alweer op! Sinds maandag is Cheyenne onze nieuwe Recruiter. En onbekend met het vinden van de juiste professionals is ze niet....

lees meer
Kennisdeling

Zo schrijf je een goede vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega? Dan is het tijd om een vacaturetekst te schrijven. Maar waar begin je? En hoe schrijf je een tekst die...

lees meer
Kennisdeling

Seven Stars Facts: terugblik 2019

Om inzicht te krijgen in wat de IT-arbeidsmarkt doet, geven we dit kwartaal een praktische update. Met cijfers over de IT-markt. En een terugblik op...

lees meer